Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 590
  • 280
  •   1
Отговори
# 30
  • SZ
Здравейте и от мен.Досега не съм писала,но ви следя.Та искам и аз да се запиша:терминът ми е на 25август(живот и здраве), втора бременност(имам си батко на 7г.), засега не си знам цвета на щъркелчето,но утре съм на преглед и много се надявам да ми кажат! Честно казано се надявам на момиченце,ама каквото такова,то няма и как да върнеш поръчката!!! Най-важното е да е живо и здраво, което пожелавам от сърце на всички!
При мен бременността тече нормално,слава богу.Съжалявам за момичетата, които имат някакви проблеми!Пожелавам им всичко да отминава бързо, и не се отчайвайте,още 4-5месеца и всичко ще свърши,а повярвайте ми всички мъки и неудобства си заслужават!!!
Поздрави за темичката и поздрави на всички мами-августинки!!!

# 31
Аз ходя на консултации при док.Папукчиев от 25та поликлиника. Много съм доволна, внимателен и любезен е никога не съм видяла да му е досадно и да иска да ме претупа жъпреки, че отвън може да чакат много хора...а и има чувство за хумор, както видяхте Simple Smile Един път стоях 40 мин при него, защото му беше свършила хартията и не можа да ми изкара снимка на бебо и след като приклиучих ме и с др.изследвания пак ме пусна на видеозона и теслефона записва поне 5 мин  Grinning
Иначе за раждане си мисля или Правителсвена или Токуда, защото са ми много близо до вкъщи, но определено ще чуя и неговото мнение по въпроса!

# 32
Ехо,ето ме и мен в новата темичка - Ася,много е весела с тия танцуващи бебета  newsm62,браво на теб  smile3501
Добре дошли на всички нови августовски мами! welcome
Евала на mi6imadi-дано има повече такива смели мами като нея! newsm20Да са и много здрави и послушни дечицата!!!
 newsm51
Вчера със Steis ходихме да разгледаме Шейново и за мое голямо учудване,останах приятно изненадана и много ми хареса.Просто за първи път влизам в родилен дом и то точно там,където всичко се случва-родилна зала!И толкова много бебенца...голям кеф!!!Досега винаги съм си представяла тези места много страшни,студени и мрачни,а всъщност се оказа,че е доста чисто и уютно,доколкото може да бъде уютна една болница...Но наистина беше приятно и вече имам повече кураж за предстоящото събитие!Естествено,най-важното е на какъв екип ще попаднем,но като обстановка ми хареса.Дай Боже на всички да родим здрави бебчета в приятна атмосфера и добри доктори и акушерки и прекрасни емоции на срещата с малките ни човечета!!! newsm17
Ще видим как е и в Токуда...със сигурност там обстановката ще е по-добра-все пак е чисто нова сграда с нова техника и т.н.,но засега май ще се ориентирам към Шейново,живот и здраве като му дойде времето. smile3503
И аз вече съм при Д-р Папукчиев.Засега съм била само веднъж,но много ми хареса отношението му-много е мил,внимателен и изчерпателен и е голяма скица!
Е,хайде,че нещо се унесох....чао засега от мен и приятна събота и неделя!  love001

П.С. Нещо  Грацианка ми се губи...???Някой знае ли нещо??? newsm12
И аз се смях снощи със сълзи на изпълнението на Краси Ванков-това ще стане голям хит,но още го няма в нета....Като го пуснат,който не го е гледал ще разбере за какво става въпрос newsm62 Joy rotfImbo

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 11:35 от kameto79

# 33
stella_a,
Извинявам се, не съм те разбрала. На работа съм и гледам да прочета каквото мога набързо:)
Аз също имам контракции, трябва да се спрат наистина. Всичко ще е наред:)
  bouquet

# 34
  • София
Здравейте, момичета Hug
Да ви се оплача вчера неможах да отида на ФМ и сега сигурна към 10 април чак Cry
Забелязвам, че на последък ми се втвърдява корема..но ще питам доки другия път..

Честито на всички мами, които знаят пола на бебчетата си  bouquet
 Аз пък сънувах, че с мъжо отиваме на вилата му и там си забравяме малката госпожица(беше момиче в съня, а още незнаем пола) и чак на другия ден, когато брат му тръгва на там се сещам и му казвам да я нахрани и да и смени памперса..та после да ни я доведе..леле после се чувствах много гузна как може да си забравя някъде детето(било то и на съм) Crossing Arms Thinking
Та такива ти ми работи при мен.. мисля си да разждам в Токуда за сега, но ще видим има още време..
Целувки от мен и лек и спокоен ден  bouquet

# 35
Девойки, да ви попитам нещо, дето ме мъчи от едно известно време.
Имам червени петна по лицето, това ли са онези, които после стават кафяви  newsm78
че да взимам мерки, докато е време... Приличам на клоун  Blush

# 36
Девойки, да ви попитам нещо, дето ме мъчи от едно известно време.
Имам червени петна по лицето, това ли са онези, които после стават кафяви  newsm78
че да взимам мерки, докато е време... Приличам на клоун  Blush
Мисля че са те Меги.Има в аптеките специални кремчета за през бременноста ,точно за тези петна.Ако питаш ще ти препоръчат.
Някой от тях бях чела че се махат,някои си остават!

# 37
Взех си "бележка" от Цветелинка преди време (че само надничам в албума, пък ме няма) и качих една моя снимка - моля заповядайте Mr. Green

britt  wavey "Вече бяхме на 3Д и докторът знае какво е ))" - хайде кажи де (или само доктора знае) не ти ли каза на теб или ти не искаш да знаеш. Давай тука момата или младежа, че сме на кантар тия дни Whistling hahaha

За ужас на бабите и дядовците му, само докторът знае Simple Smile))
Каквото и да е ще спи в синя стая (заради мен, защото такава боя купих  Embarassed ) и ще трябва да играе с техническо лего  #Crazy ( таткото отдега е набелязал моделите, които ще сглобява вместо бебо ).
Така, че нямаме претенции Joy

# 38
Ето ме и мен в новата тема. Камето тук съм споко Simple Smile. Добре съм спокойна съм, само опашката на дупето ми ме боли, защото тази седмица имах много работа и по цял ден пред компютъра, ама само броя дните до 1.06 когато излизам в отпуск и след това директно в майчинство, много ми дойде тази година. Бебата ме рита и така живота си тече. Добре дошли нови бъдещи мами. Целувам ви и по късно пак ще погедна как върви форума. На мен като че ли  контракциите ми преминаха, но продължавам с магнерота, доктора каза, че е добре за мен. Днес изпратих Калин(мъжо) да ми отнесе изследванията от кръв и урина на доктора., да си каже дали са нормални, хемоглобина ми е близо до долната граница, но общо взето всичко ми се вижда нормално. Дано и доктора така каже. Искам най-накрая всичко да ми е наред и бебата и тя да е добре. И на вас го пожелавам

# 39
мамчета здравиете имам ужасни киселини помощ PraynigАся чудесна е темичката браво на теб  bouquet.Бланш толково се смях с краси че мислех че ще абортирам то така не бях се смяла отдавна бебо сигурно си е помислил че маика му ще лудне.... smile3532 smile3532 smile3532.за сънищата небоите се нормално е понеже само за това мислим и това е обсебило съзнанието ни и нощем...Интрига когато сънуваш  какъв пол бебока ще е другия мама галка23 ми каза че така е чувала и аз сънувах момченце ама сладко с бузки та сигурно ще е мома за мен е без значение.

# 40
привет мамчета и аз един път да се включа още в началото на темичката, макар и на 2 страничка  Embarassed днеска бях на консултация всичко е ОК при мен кръвно, изследвания и т.н. всеки ме хвали, че съм като по учебник. За сега бебчо си кротува и се съобразява с мен, че утре съм на изпит - първия за тоя семестър стискайте палци моля ви и вие.

# 41
Момичета,пишете кои къде е на консултация(боница,лекар) и насочили ли сте се къде да раждате?
Аз ходя на женска консултация в 3-та градска при д-р Михайлов(свекърва ми е лекар там и тя ме записа) и на частен прием при д-р Джонгова, при която живот и здраве смятам да раждам(в "Тина Киркова"); все още не сме уточнявали "тарифи" за лекарски екип и ВИП-стая, смятам, че на този етап има време; сега повече ме вълнува въпроса за стволовите клетки-тъй като смятам да замразяваме, чудя се къде и колко време преди раждането трябва да се обърна към съответната банка за съхранение, за да заявя намерението си-някой да знае нещо по въпроса? newsm78

# 42
Леле, първо да ви питам за съвет, а после ще изчета всичко, а темичката с тези  танцуващи бебета много ме кефи, браво Ася.Та, да ви кажа мойта работа стана- от 2 стола та на земята.Бях се записала на ФМ при В.Димитрова за 2 арпил, а сега док, която ми следи бременността също каза 1 или 2 април. Мислех да отида и на двете ФМ но пък се страхувам да не му дойде много на бебчето- в два последователни дни гледане на 3д по 1 час.Какво да правя хора, дали да не отида само при софиянката, тя е по-известна, но пък тази ми следи бременността.Моля ви, дайте съвет, че съвсем се оплетох.

# 43
аз следя бременността си при д-р Андреева от клиниката на Щерев и съм много доволна,сигурно там ще раждам,цената е 1400лв за всичко (включени са и леглодните)

бланш моя приятелка роди при Джонгова и е страшно доволна

за шантавите сънища аз какво да кажа като сънувах,че вече съм на изписването на бебто и то ми говореше като възрастен  Laughing

меви,аз доколкото знам не би трябвало да вредят прегледите на бебо,но щом в Щатите са 3 за цялата бремнност може и да има нещо,ако държиш да отидеш и на 2те места просто помоли да ти преместят единя час

# 44
megan77 аз също съм чувала за тези петна, но аз лично нямам. От баба ми знам, че при такива петна се ражда момиче, защото взима от красотата на майка си. Но знам и аз, че има специална козметика. Задължително се консултирай с козметик или дерматолог преди това!
IntRiGa_GirL съжалявам ,че си пропуснала часа за ФМ, стискам палци за 10.04. а дотогава СПОКО!
morska_feq УСПЕХ на изпита!
бланш нищо не знам за тия стволови клетки, защото и аз смятам, че още е рано, а и не съм 100 % убедена, че имаме такива лекари на които може да се има доверие, не знам, аз по принцип съм малко скептична, защото не съм сигурна в уменията на нашите "специалисти" доколко могат да я правят тази процедура, която не е никак проста и евтина. Мое мнение! А и аз като чуя за Св.Лазар ми настръхва "козината", така че може и да съм пристрастна.
 меви отиди само на един - достатъно е! По-добре отиди при Димитрова, а на твоята лекарка просто й кажи, че вече си се записала от по-рано, защото си чувала много добри отзиви за нея като ехографист, а пък не си знаела, че тя прави ФМ. Не й се притеснявай чак толкова, все пак това изследване е важно и дори най-малкия пропуск може да ти вгорчи живота, така че според мен отиди при доказал се специалист
graciana мила изчисти си личната пощата, че не мога да ти пратя нищо

Общи условия

Активация на акаунт