Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 576
  • 280
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро . Ася темата е страхотна     bouquet              Stella_a и на мен контракциите ми се засилиха , от една седмица към диаспорала пия  нош-па .Каза ми много да не се рзхождам , а повече да почивам. Не ми  е гледал шийката, но май ще искам следващия път. Спредната бременност бях с доста силни контракции , от петия месец, лежах в болница, после в къщи почивах доста ,и родих 3-4 дена преди термин. Надявам се и сега да изкарам , поне до началото на деветия.
 Лек ден на всички.

# 16
Добро утро мамчета!  bouquet
Ася браво за темичката,справила се се чудесно  bouquet
И наистина отбора на момчетата е доста напреднал,но ако правят такъв бум момичетата както вчера  скоро ще са на равно.
Аз се събудух в 4,30 от лекото земетресение ,което имахме и от тогава няма спане.Хвана ме шубето и не успях да заспя SadТака ни разклати леглото за 10секунди че имах чувството че наближава края на света. Rolling Eyes
valeni  радвам се че си по добре  bouquet

# 17
Здравейте момичета!Мислех си ,че нчма да ви открия,но успяяяяяяяяяяяяях.
Благодаря на всички момичета за поздравите и ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ!
Радвам се за всички августовски мами!И май съм единствената ,която не е ходила на ФМ.И дори не съм си записала час.Мислех във "Фемина",ама там май е лудница и четох за МЦ "Марковс" ще се опитам при тях.
Малката беба се сърди, че не и обръщам внимание и затова ставам.
Лек ден!Времето ,поне засега в София е страхотно и мисля след като заведа кака на училище да се разходим.

# 18
 smile3516 ето ме и мен. Е, естествено сега трябва да работя за двете години живот и здраве, в които няма да ме има Twisted Evil. То не е работа не е чудо. Както и да е.
Добре съм, оживявам  Grinning, справям се, с две думи - карам я някакси.
Честито на всички разбрали пола, честито на тези, които имаха рожден ден - пожелавам само здраве и здрави дечица. (изадох се че Ви четях скришом Embarassed, но нямах време да пиша) Hug, но мислено бях с всяка една от Вас. Особено когато Котето се забави с "доклада" от ФМ newsm61, направо бях влетяла в темата да питам "Айде бре, кво стана (с ударение на второто а hahaha), но... после ми поолекна Crazy Радвам се и за всички бебчовци минали през "ФАталната морфология" hahaha hahaha (много добре измислено) и че всичко е наред. Не са наред главите ни май с тия притеснения и мисли, но то пък няма как. Аз ако ви кажа какъв сън сънувах снощи направо ми "набъбна кожляка", както казва баба ми hahaha и още ме държи Cry (няма да го казвам), защото ще изпаднете в ужас. От къде ми идват тия щуротии незнам, ама беше толкова ужасно, че просто не ми се мисли. Егати и тъпата работа.
На 7-ми съм при Марков - на втора ФАтална и направо ще се пръсна (хем бях веднъж при Врагалева и всичко ок). Страх ме е все едно за първи път ще ходя на ехо и ще видя бебето.
Абе въобще имам чувството, че чавка ми е изпила мозъка откакто съм бременна Sunglasses, то пък бива да се промениш, ма чак пък толкова Whistling
И при нас текат "леки" освежителни ремонти - изолация, смяна на радиатори и т.н., но вече поприключихме... Имам огромното желание да се "гмурна" вече в някой магазин и да накупя сума ти неща за бебка. Направо откачам, ама ще изчакам още малко и ще започна да си купувам това-онова. Та такива работи при мен - все щуротии. Хъркам си, пуфтя си, окхам си и си трайкам доколкото мога, както казва Котето (брей тая жена ми е като идеал бе Wink - само я "цитирам" моля ти се), каквото такова. Само здраве да е. Омръзна ми да го мисля какво що и как. То каквото си е писано, това ще е.
Хайде останете си със здраве - целувам ви всички, погалете тумбачетата, усмихвайте се и хубавейте още и още......

ПП. Във връзка с последното - исках да кажа, че всички сте страхотни Heart Eyesтолкова красиви бременни отдавна не съм виждала  bouquet
Забравих да поздравя Асето за чудесна тема  bouquet - справила си се прекрасно Heart Eyes

# 19
С кеф се записвам в новата тема, направена с толкова вкус-поздравявам те Асе  bouquet; като чета за вълненията ви около ФМ, усещам, че са заразни-имам още една седмица до моята, но вече почвам да си мисля как ще протече...При мен нищо ново-от работа- в къщи, от къщи-на работа и така
ПП: Някой гледа ли снощи "Форт Бояр"? Не се бях смяла скоро толкова много, както на изпълнението на Краси Ванков, накрая корема ме заболя Joy
didi-2 -и аз сънувам много странни, объркани и безмислени сънища напоследък newsm78

# 20
Моят беше свързан с бебето и толкова реален, че нямам думи. Изключвам тези, в които сънувам хора с глава от картоф ooooh! (и такива ги имам). Но снощния беше ужасен. Така ми се е свило сърцето. Не ми стигат друите притеснения пък и това сега. А аз както знаете съм параноя Mr. Green и сега ще има да го тълкувам, та ум да ми зайде. Ама а де - аз съм си виновна, ама ще гледам да "игнорирам" всички лоши мисли, че аман вече. Както казах, каквото е писано това.

Но съня беше наистина кошмарен по дяволите #Cussing out

# 21
Здравейте и от мен!
Поздравления за темата:))
Полът на моето бебе е много спорен:) Вчера бях на лекар да се консултирам за шийката и миомата и той каза момиче, другата ми лекарка беше за момче:)) Чакам фАталната Simple Smile)))
Иначе се оказва че моята плацента е разположена точно върху миомата ми и това е добре дошло за нея, че си расте безнаказано с бурни темпове, уви, трябва да се следя по-често, за да не би бебето да изостане с растежа, защото всичко минавало първо през нея, мръсница...

Колкото до шийката, тя може да се види на ехограф, ако не през корема, може с вагиналния...
Не знам защо не го правят, като е нещо рутинно, а може да предизвика толкова неприятности...

Много бурно започна новата тема:))

Хубав петък ви желая, аз отивам да работя:)  bouquet

# 22
Здравейте! Поздравления за хубавата тема Simple Smile
С малко късмет и ние очакваме наш Бебо през август.
Вече бяхме на 3Д и докторът знае какво е Simple Smile))
Имаме страхотни снимки от 3Д Simple Smile

# 23
Взех си "бележка" от Цветелинка преди време (че само надничам в албума, пък ме няма) и качих една моя снимка - моля заповядайте Mr. Green

britt  wavey "Вече бяхме на 3Д и докторът знае какво е ))" - хайде кажи де (или само доктора знае) не ти ли каза на теб или ти не искаш да знаеш. Давай тука момата или младежа, че сме на кантар тия дни Whistling hahaha

# 24
Здавейте и от мен мами!
Ася, страхотна тема и аз благодаря искрено за нея, справила си се повече от чудесно   bouquet
Ах, как искам и аз да знам пола на моето бебче, искрено се рзаочаровах онзи ден като не ми каза лекаря и сега чакам следващият преглед  Praynig
Иначе като задам въпрос за пол ето как моят забавен лекар ми е отговарял до сега:
"Спокойно, тази година ще се разбере"
"Със сигурност ще е българче"
"На 50% ще те излъжа, ама има дълги крака"
"Ако държиш много на единият от половете казвай от сега, за да си пускам връзките в родилното, та като стане време да правим трампа, ако трябва"
Та такива работи, хем ми става смешно, хем после подсмърчам, че не се вижда още...

# 25
Future_mama,
Добре ти отговаря лекарят:)) Поне не те лъже. Аз досега никога не съм питала, те държат да ми кажат, но определено един от всичките греши:))
  bouquet

# 26

Колкото до шийката, тя може да се види на ехограф, ако не през корема, може с вагиналния...
Не знам защо не го правят, като е нещо рутинно, а може да предизвика толкова неприятности...

мила,на мен вчера ми гледаха шийката на матката с вагинален заради контракциите,за мое щастие не е започнала да се скъсява,но за тази цел трябва да спрем контракциите

tsvetelinka аз от солидарност към теб също не можах да спя м/у 4 и 6  Hug
Mika аз вече препоръчах веднъж "Беки Б. чака бебе" като много разтоварваща и забавна,прочетох я за 3 дни  Grinning

# 27
Момичета,пишете кои къде е на консултация(боница,лекар) и насочили ли сте се къде да раждате?В София - богат избор.Споделете каква информация имате - цени и други.Има време до тогава и да събираме инфо от сега.Макар ,че цените се сменят често.

# 28
Добър ден и от мен! Да не помислите, че ме няма - тук съм!  Wink А щом съм тук значи съм на работа - добре ,че днес е петък! Whistling
mi6imadi аз ходя на консултации при Гергов в Света София (бившата Тина Киркова), а ще раждам при Григорова, обаче тя е шефка на родилното и не може непрекъснато да ме следи, затова хода при Гергов-голям пич е! Много съм доволна. На ФМ бях във Фемина при Врагалева - много съм доволна и от нея - супер внимателна и мила! Обясни ми всичко, което ме интересуваше и отговори на глупавите ми въпроси!
Вчера ми беше много лошо, явно ми беше паднало кръвното и от 16.30 нататък гледах като препарирана, но след като си легнах в 21.30 и спах през цялата нощ непробудно днес съм О.К.! Нямам търпение да дойде УИКЕНДА, въпреки че ми е много мъчно, защото сестра ми си заминава в събота и ще я видя чак края на май  Cry Ами май засега само това се сещам, до после...........

# 29
По темата: мен ме следи Д-р Дяволов от Майчин дом, там и ще раждам. Моите планове са да платя за избор на екип, по официални тарифи на болницата е около 500 лв + настаняване във ВИП стая ( ако е свободна разбира се). Аз съм страшно доволна от него като доктор, много професионално отношение и много премерен в приказките. Той ми направи и ФМ, той ме насочи и към Марков за да както се изрази ми мине мерака да я видя бебка на 3Д.

Общи условия

Активация на акаунт