Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 592
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте сладуранки!
Страничката е-нямам думи!!!
Само едно нещо липсва за 1-ви август,мойто много синьо щъркелче Heart Eyes!
Таткото е силно разочарован от понеделник насам,защото за него е трето синьо щъркелче.Аз обаче се чувствам щастлива,защото ще бъда заобиколена от много любими мъже Heart Eyes/няма да имам време за други Joy/.Мойто бебоче в понеделника беше в 22 г.с. всичко било наред,желая на всички такава лека бременност като моята.
И още веднъж да се повторя-направо страхотна страничка!

# 61
Мами софиянки не ви завиждам въобще. Вярно, че има повече специалисти в по-големите градове, но и това да се чудиш как да си запишеш час и да се маеш при кой специалист да ходиш не е работа. Направо ме отчаяхте. Аз съм в Добрич и смятам, че съм уцелила на лекар от всяка гледна точка. Вярно, че си плащам в частен кабинет, но в сравнение с това, което чувам от вас имам чувството, че минавам едва ли не без нищо. Ходя на консултации при д-р К. Стоилов - страхотен специалист и човек. Изключително внимателен е винаги готов да отговаря на въпроси. ФМ се прави при него, съответно за жените, които са на консултации при него е нещо като редовен преглед. Моят час беше в 21 седмица като бях. Прегледите са на 3Д ехограф. За изследванията също няма какво да се притеснява човек. Пробите се взимат в кабинета, акушерката ги носи в лабораторията и после взима резултатите, така че нямам никаква работа да обикалям до поликлиниката. Що се отнася до раждането още не съм решила, но може би ще искам той да ме изражда като за целта трябва да се плати 300 лв за избор на екип.

# 62
  • Germany
Здравейте и от мен, да ви се похваля, че вече усещам моята малка душичка  newsm44. Много е красиво усещането. Досега се чудех, като пишете, че отнасяте големи ритници, при мен не е точно така, а едно приятно потупване, много е деликатна, миличката ми  Hug.
И аз страдам от киселини, даже нощно време се събуждам от тях, а тази седмица четири нощи подред се будих в 2:27 и няма заспиване, но се чувствам добре. Единственото, което ми помага при киселините са най-обикновени лукчета, които държа до леглото си като някоя стара баба.
Хубави почивни дни на всички!

# 63
  • софия
Ха здравейте и от мен.
Да взема да се разпиша,че само чета напоследък Laughing
Асе,страхотно си се справила с темата  bouquetЧестито на всички,които са разбрали пола на бебчовците Hug
По въпроса за раждането,аз със сигурност ще си раждам пак в Шейново.Та по този повод-иска ли някой да дойде с мен на отворените врати там?Ще има на 10.04. от 14 часа.телефона за записване е 02 965 94 24.Аз мисля да се обадя в понеделник да се запиша и ще ми е приятно да се видя с още някой  bouquet

# 64
бланш какво точно имаш в предвид като казваш, че ще направиш компромис да родиш в Тина Киркова?  newsm78
Ами имам предвид противоречивите отзиви, които има за там, а също и това, че по принцип бях решила този път да раждам в частна болница; първия път бях в "Шейново" и още немога да забравя кошмара оттам, въпреки, че минаха 8 г....чувам, че сега нещата са се променили, но за мен специално тази болница не представлява интерес; обективно погледнато-няма да чуем само положително или само негативно мнение за което и да е болнично заведение, така че най-важното е да имаме нормална бременност, без никакви усложнения и раждането ще се изтърпи някакси Wink

# 65
  • ....от ляво до десния завой...
ох нещо се обърках ooooh!аз пък ще си раждам у дома постилам си едно чаршавче и си раждам то ме достраша от лекари болници. Sick Sick

bobito81 ох мила, де да ставаше така и аз бих предпочела, ама уви..... Rolling Eyes

Цитат на: graciana
sindarella, мила отиди на лекар, на мен така ми се получи на ябълката на крака. Отвреме навреме ми минава, но понякога не мога да мърдам, в този ред на мисли май и аз трябва да отида на ортопед....! Все отлагам, а откакто не танцувам често ми се случва нещо рязко да изпука и после едвам мърдам. Кръст боли повече..., не е приятно

graciana, благодаря за съвета, другата седмица ще си взема направление от гинеколожката директно за невролог, че май проблема с лявата половина на кръста ми е за такъв специалист....  Thinking

# 66
Наистина е относително. Според мен важно е да имаш доверие на доктора който следи бременността, защото наистина е много трудно да се реши. Отвсякаде се чуват негативни и позитивни отзиви за всяка една болница. Дано всички да родим здрави дечица....

# 67
Здравейте момичета!Ама вие какво правите един ден ме нямаше и сте изписали 4 страници,темичката е страхотна поздравления на авторката  bouquet да пиша и аз за раждането макар и да не съм от София,аз ще раждам при д-р Бабаков във 2-ра Градска ,при него ходя и на консултация,раждането ще е секцио със спинална упойка,защото и аз искам да съм в съзнание по врими на операцията,за цените таксата на лекаря е 300лв, спиналната упойка е 120лвпи отделно ще плащам за ВИП стая,но все още незнам колко е за нея!
Добре дошли на новите мамчета,и честито на всички узнали пола!
Това е засега от мен лека вечер на всички!
Това съм аз мама галка 23 съвсем забравих,че пиша от на сестра ми компютъра!

# 68
  • там някъде...
Мили бремелинки...мило ми е като ви чета..миналата година Август родих и аз едно слънчице  Heart Eyes

Много късмет милички и много настроение....  bouquet

# 69
И к'во станА сега - баба ви Яна опря до БХС.
Д-р Димитрова ме смести между мамите, които имаха часове, само 5 минутки ме гледа заради оная "особеност" и има супер голяма вероятност да се окаже фалшива тревога (според нея това било "нормално ехо" и ще се окаже артефакт от апарата в Педиатрията, който няма подходящ софтуеър), обаче "да изчакаме резултатите от БХС", а те ще са готови чак в четвъртък  Sick
Заклевам се, ако живот и здраве съм бременна някога за втори път, и на ФМ няма да отида, няма да си направя нито едно допълнително изследване освен тези по ЖК. АМАН! Чувствам се като жертва на науката. Някакви вероятности, някакви евентуалности, ДГД.
И бебка явно най-после разбра, че майка й е психо, защото яко се размърда вчера и днес.

Сори за тирадата.
Хубава вечер на всички   bouquet
Моята седмица още не е свършила, но всъщност се радвам, че утре съм на работа, защото няма да си мисля глупости  Mr. Green

# 70
Здравейте!

В 4 ч. ми се доходи по малка нужда и дотам беше сериозния сън. После станах да пия прясно мляко и да изпуша 1 цигара /белким заспя/ и резултата беше 30 мин. дрямка. И да ви кажа, че с такъв голям мерак се бях настроила за тая ФМ, но като четох как се притеснявате, реших, че моя оптимизъм си е направо наглост и сметнах за нужно да се шашкам. Понякога хората са прави, че не трябва да се ровя тук, но на мен си ми харесва да ви чета и изобщо не желая да се съобразявам с тях. Те да мълчат, щото не са на моето дередже! Naughty
Та, влизаме с 20 мин. закъснение. Трима ни предредиха, като някои от тях бяха лежащо болни и една мама с извънматочна  Cry Много мъчно ми стана. Как ли се чувства като ни гледа нас??? Наредиха се и 5 парчета лежащо болни от малцинството . Само да бяха посмели да ме изпреварят!  #2gunfire Цялата болница е бъкана с тях и като си представя колко пари давам за осигуровки, а личния се скръндзи за направление...  #Cussing out Иначе не съм расистка, ама на това му викам дискриминация-щото аз съм дискриминирана, а не те. Щото и за мен трябва да е безплатен 4D. Държава!!! Close Пак се отплеснах, ама не може да не се ядосвам, щото няма да съм аз. Та, като включи тая огромна машина, гледам черно бели изображения и реших, че ме наблюдават на обикновен ехограф за 70 лв. Тъкмо да питам и първото, което доктора показа беше "достойнството", което представляваше 1/2 от бедрената кост. Сигурно е нормален този размер и излишно се стряскам! Но аз не знаех, че се правят отделни снимки Embarassed мислех, че целия преглед ще го имам на диск, така, както е протекал в действителност. Така нямам снимка за бабет /майка ми/ с най-важния орган. То било лесно да си качиш снимка в албумчето! Blush Вижте го там моя Влади! Сама си го планувах това бебе, за което мъжа ми не щеше и да чуе. Два пъти съм си поискала за 10 г. и работата стана на втория път /той си мисли, че пия противозачатъчни, а аз гълтам фолиева/. Знаех, че е момче, щото в нощта на зачеването го сънувах-зарязвам го и отивам да работя и хората ми разправят, че фирмата без мен няма да фалира, да си ходя и да си гледам детето. За това съм ви писала. Пак се отплеснах. Имам и клипче и да ви кажа, че детето освен в устата си бърка и в очите. Ужас!!!  Иначе му преброих пръстите и на ръцете и на краката. Всички джаджи са му в норма и аномалии няма. Моят мъж не чува с едното ухо и нищо не разбра от обясненията на доктора, който си мънкаше под носа. Всичко повтарях аз. И при др. д-р беше същото. Сигурно щото по цял ден се обясняват на пациентите и сестрите и ги мързи да говорят /за разлика от мен/. Мъжът ми нямаше удоволствието бабет да застане м/у ехографа и него, както миналия път и беше в свои води!!! Направо се чудя как се осмелихме да отидем на преглед без нея  Wink 376 грама сме, главата е 50.4 мм /21 г. с./, бедрото е 33 мм /20 г. с./, а аз съм в 22-ра. Докторът каза, че това не е изобщо за притеснение. Опасно било, когато разликата в г. с. между органите е по-голяма от 2-3 седм. /дано никой не се шашка/. Питах какви витамини да пия, понеже с "Матерна" и "Суплемама" /някакви френски/ много качвам и той препоръча "Неоксид". От тях не се пълнеело. Шийката била идеална, пъпната връв не е омотана и всичко е о.к.  Grinning
Исках още едно момиченце, щото с първото не можах да се нарадвам на плитки /развеждах се в продължение на 3 г./, ама пък ще зарадвам нашите, че баща ми е с 3 внучки. Още преди 10 г. съм казала, че ако имам друго дете ще се казва Владимир/а/. Не съм от хората, които се отмятат, а и кандидат-таткото - също. Очите на бебо ги виждам дълбоки, като на мъж ми. Определено съм изкукуригала!!! Stuck Out Tongue Winking Eye Дано да му вземе само миглите. И дано да няма моите клепнали уши, които оперирах преди да работим върху бебо! И дано да не е рижаво и бяло като баща си, а да е мургаво като мен! Само къдравата коса разрешавам да му вземе! Ако изобщо някой ме пита.
Питах и този доки, както други двама за стволови клетки /аз бях решила да тегля кредит по този повод/. Всички са единодушни, че тук, в БГ, е надута много цената. Това било пълна глупост. В една Англия било 3 пъти по-евтино. Освен това гледах документален филм, в който казват, че последен хит било да се запазва незнам си кой млечен зъб, щото и от там извличали. Цяла Европа била полудяла да събира предни зъби. Това било машина за пари за цял живот. И юридически не било изпипано у нас. По-подробно след 8-ми ще ви пиша на тая тема, щото ще имам повече информация.
По повод потвърдения пол на бебо и предстоящия ми РД на 03.04. утре ще се подстригвам на черта /при Гаро от Биг Брадър, че е майстор на чертите/ , но преди това ще се снимам да ви се представя в този си вид. По-следващата фризура ще е 3-ти, 4-ти №. Аз наистина съм полудяла! hahaha
Имам спукани капиляри-4 на ръцете и 1 на лицето. Който знае рецепта-да каже.
Мерси, че ме изтраяхте! Леко ви бременеене!!!

# 71
  • Бургас/Пз
gitsa, пиши по честичко , много разтоварващо ми действаш.

# 72
По въпроса за болниците, аз все още не знам, не съм избрала,НО това, което знам е че август е отпускарски месец, което ме навежда на мисълта, че избор на екип може да няма, или греша.
Тези от нас, които ходят в дните на отворени врати дали ще могат да попитат.
Иначе-току-що ме ровнаха едно но-шпа, защото най-после признах, че от време на време ми се случва да усещам, че все едно ме болят яйчниците. Ще пия и 2 пъти по 2 магнев6.Това ми напомня първата ми бременност, тогава само колко но-шпата отнесох-много.
Лека нощ от мен и да си спинкате спокойно!Много възглавници може да се окаже добро решение за това.

# 73
аз току що много се сдухах,лекарката ми беше казала,ако за 2 дни пиене на увеличената доза Диаспорал не ми спрат контракциите да и се обадя и утре  трябва да отида да ми влеят система и така 5 дни подред от сутрин до вечер(без да нощувам там) и така докато не спрат контракциите  Cry  Cry  Cry

# 74
Stella_a не се притеснявай , мисля че това за системите е един вид застраховка , от страна на лекарката ти. Аз с предишната бременност бях така . В 25 седмица , лежах в болница 10 дена на системи , контракциите ми намаляха , но не спряха напълно. Пиех  гинипрал  и повече лежах, влязох в деветия месец , спрях хапчетата . Но и контракциите спряха , нямаше и помен от втвърдяванията. Разхождах се по цял ден, и родих няколко дена преди термин.
 Това не означава , че сега не ми е притеснено , но все пак знам че с контракции може да се изкара до края.   

Общи условия

Активация на акаунт