Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 594
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Котка марта аз за това не съм ходила на нито на фм нито бхс.Моято лекарка когато я попитах за фм тя ми каза че в моя случаи е напълно излищно  мъжа ми беше с мен и тя ни каза така давам ви 100%гаранция че бебето ви е абсулютно здравичко като го огледа подробно всичко.Та не съм ходила никъде голям специалист е и имам доверие даже ни олекна като ни каза така. Joy

# 76
Мамита, а и татита

Откраднах от темата на юлските мами ( моля за извинение  Embarassed) линкове за имената на бебчовците ни. Изберете им най-хубавите имена Simple Smile

Стелче не се тревожи мила, всичко ще е наред. Важно и за теб и за бебенце е да си спокойна и позитивно настроена. Прегръдки от мен и да погалиш коремчето  Hug Hug

# 77
Котка марта аз за това не съм ходила на нито на фм нито бхс.Моято лекарка когато я попитах за фм тя ми каза че в моя случаи е напълно излищно  мъжа ми беше с мен и тя ни каза така давам ви 100%гаранция че бебето ви е абсулютно здравичко като го огледа подробно всичко.Та не съм ходила никъде голям специалист е и имам доверие даже ни олекна като ни каза така. Joy
О не съм само аз !И аз май няма да отида никъде.Че като гледам на колко мами са им опънати нервите покрай ФМ.Ще взема да си го спестя. newsm78Нали все пак трябва да си позитивираме мисленето и да мислим хубави неща,ще е добре за бебоците.

# 78
Здравейте сладки момичета и от мен  Simple Smile

честито на всички с розови и сини гащи.
по повода за цветовете аз много обичам оранжавооооо...дори и сватбената ми рокля беше в този цвят..някой път ще кача снимки( btw що не си напражим и албумче където да си казваме сватбените снимки...Simple Smile ) . Та аз много искам да си обличам момиченцето не само в розово... искам зелено, оранжаво,жълто, дори и синьо... незнам що предимно в розово правят дрешките за момета...Simple Smile))))))

по посериозните поводи..и аз много искам да замразим стеолови клетки, но още не съм проучвала...мисля да питам доки и после когато реша къде да раждам и там д апитам

аз ходя на ЖК при д-р Миков. много съм доволна от отношение и всичко, мнго е слънчев и усмихнат..като спецялист ми вдъхва доверие, но нямам база за сравнение.

за раждането.. много ми се иска да е водно, четох доста и има много плюсове...за сега си мисля за Св. София (бифша Т.Коркова), при д-р Георгиева... целия пакет излиза 900 лв( 250 от тях са за ваната Simple Smile ) естествно бебо трябва да е послушна и да се завърти правилно:)))

от днес пия освен PRENATAL , от което въобще не напълнявам и се чувствам много добре, и Zymafluor.  пише ,че било за здрави зъбки и предпазване от кариез..за бебето де ( предполагам и за мен) пише , че се пие от деца...от бременни и  после от раждането дооо... пише цял живот:)
вие пиете ли?Simple Smile))

много усмивки ви желая и слушайте хубава музика:)))

# 79
О не съм само аз !И аз май няма да отида никъде.Че като гледам на колко мами са им опънати нервите покрай ФМ.Ще взема да си го спестя. newsm78Нали все пак трябва да си позитивираме мисленето и да мислим хубави неща,ще е добре за бебоците.

Абсолютно. Аз смятах, че ФМ е безобидна, а то се започна едно ходене по мъките  Sick
Поразсъждавах малко трезво тая вечер след посещението при Димитрова и реших, че 1) аз съм ТПЗ и 2) теглих им една майна на всички разбирачи. Нищо няма да му има на бебето, само дето два дни се треморясах и звънях десет хиляди пъти до Италия. 'Щото особено като си мед. лице и те си мислят, че ти правят услуга, като се вторачват. За следващия път ще знам. Накараха ми се, че не съм си направила БХС (било безотговорно), а пък аз не го направих именно, за да си спестя това, което сега ми се случва. Тия в село Ягодина като не знаят какво е ехограф и БХС, все Даун-чета ли раждат, де*а.

Оф, пих чаша и половина вино и съм мноооого по-добре Simple Smile Да живеят пороците  Mr. Green
Стискайте палци утре да ми е леко дежурството.
Сладки сънища  Hug

# 80
Здравейте за последно в близкия около месец. Аз само да ви кажа, че рано сутринта си изключвам и прибирам компютъра.
Коте Марта, май и преди някъде те бях питала: Къде загуби табелката "СПОКО!" ? Я стига с тез нерви, и хвани ги тегли една .....
Стела, успокой се и ти. С контракции се изкарва, само трябва да се научиш повече да лежиш. Ама не просто да си стоиш в вкъщи, а наистина да лежиш.
Желая ви на всички безпроблемни дни, много усмивки, големи кореми и здрави бебчовци.
 preggo newsm51 newsm08

# 81
  • Лондон
Mарта, точно така!  Naughty
Сигурна съм, че единствената 'особеност', която ще има твойта дъщеричка ще е, че освен необикновено красива, ще е и гениална Simple Smile
Виждам я нещо като смеска между Моника Белучи и Мария Кюри.

# 82
Mарта, точно така!  Naughty
Сигурна съм, че единствената 'особеност', която ще има твойта дъщеричка ще е, че освен необикновено красива, ще е и гениална Simple Smile
Виждам я нещо като смеска между Моника Белучи и Мария Кюри.

Ау, как ме разсмя на събуждане  Mr. Green
Не мислите ли, че е особено брутално да ставаш в събота в 6:00 Wink

Та... аз като съм била в корема на мама, първо всички са мислели, че съм момче и второ, мама е завършвала Лит. институт в Москва и е учила за държавни изпити, за да сколаса да ги вземе, преди да се родя. И в едно писмо до баща ми пише как нЕма начин да не съм някое генийче, понеже тя толкова се е начела на дебели книги.
Та и аз г/д така, смятам да започвам да се готвя за конкурс за асистенти и да му промивам мозъка на горкото дете отсега  Mr. Green

eya, слънце, дано е наследила и способността на майка си да псува на чист български като добър хамалин (едно ниво по-префинено от каруцар, да речем Wink) Много помага, особено в БГ-реалност Simple Smile

Прегръщам ви всичките и излитам   bouquet

# 83
Здравейте и от мен, мили майчета!
Казвам се Албена, от София, бременна в петия месец, моят термин също е през август. Това ми е втора бременност. Първият път беше преди 12 години, имам син, а сега ми казаха, че ще е момиченце. Много се радваме всички! Ходих и на 3Д-видеозон, и на БХС - всичко засега е нормално. И аз смятам, че всички тези изследвания са малко излишни и само допълнително стресират бъдещите майки. Но, вие не се доверявайте напълно на думите на лекарите, те не винаги са прави, стават много грешки, изобщо не се притеснявайте. Смятам, че всичко ще бъде наред. Мили майчета, и аз все още не съм си избрала къде и при кого да раждам, малко съм се отчаяла по отношение на лекарите и болниците, не знам към кого да се обърна, в момента съм в период на събиране на информация. Смятам да ходя на отворените врати на различните болници, пък, дай Боже, да вземеме най-правилното решение!
Ами, това е засега от мен. Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност!

# 84
Мамчета, аз се скривам за малко- изстрелват ме в болница-прокървих, въпреки но-шпа инжекции.

# 85
Меви миличка стискам палци и ти и бебчо да сте добре  Praynig, непременно пиши после.

Албенче добре дошла при нас, желая и лека и безпроблемна бременност и една прекрасна авустовска принцеска.  Hug

Момичета темата на огледала е интересна "Постбременния период на обличане". Wink

# 86
  • софия
меви,миличка,стискам палци всичко да е наред с теб и бебчо PraynigПиши когато можеш Hug

# 87
Веднага ви пиша да не ви стряскам:в къщи съм си, ще ми включат тук системата за 2 дни. Бебчо е добре и е момче, каза че хубавото е че кървенето не е от плацентата.Ще кротувам и ще се надявам и вярвам всичко да е наред.А между другото май правя и алергична реакция към но-шпа, зощото ме сърби докато вкарват лекарството и след това и го заменихме с нещо друго, но после ще ви пиша с какво, че го забравих.Таткото се ухили до ушите като чу че е момче, но важното е да е живо и здраво.

# 88
Здравейте и от мен ,
Вече може да ми сложите щъркелче, защото вчера ходих на лекар и той ми каза, че на 90 процента ще имам момиченце. Много се радвам, защото и аз и таткото искахме това.
Ще помоля ако някой разполага с мейла на д-р Марков да ми го изпрати на лични, защото така и не можах да си запиша час при него за ФМ, а искам да му пиша и да го попитам дали мога да отида  след 22 седмица или няма смисъл.   Благодаря Ви предварително.

# 89
Опитвам се да си направя линиhttp://www.liniiki.com/tickers/b3jhc3rh3k5xh2ka.pngйка

Общи условия

Активация на акаунт