Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 598
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас/Пз
Здравейте, току що се връщам от Фетална морфология, на бебето всичко му е наред, и е МОМИЧЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Хайде честито момиченце, много се радвам за теб, сега оставам и аз да се надявам че и нашия доктор е сгрешил като каза момченце. Според мен е рано да се каже в 16 седмица на обикновен видеозон какъв е полът, ама той как го видя момче, не можах да разбера newsm78. Дано на 15 април на ФМ вече да се разбере със сигурност какво ще бъде. За мене няма значение но каката не беше много очарована като казахме че ще момче newsm09

# 211
Здравейте момичета! Аз още не съм успяла да изчета последните 2 теми и ако сега напиша нещо, което вече сте разисквали моля да ме извините Embarassed Нямах възможност и снимки да кача, но надявам се скоро да го направя.
Имам едно въпросче (повтарям, ако сте говорили за това вече извинете ме). На някой случвало ли му се е да се събуди сутрин с мокри петна на блузата, коластра май се казва? Аз от 2-3 седм. почти всяка сутрин се събуждам "протекла". По принцип знам, че е нормално, но все пак да питам и вас newsm78
Сега видях статистиката в началната страница: много МЪЖЕ бе!!! И около мен повечето познати момчета чакат, взех да се притеснявам, че женското съсловие ще зачезне newsm78
Хайде лека вечер Heart Eyes!

# 212
Качих две снимки в покупките Simple Smile и отивам да спя, че едвам гледам...
Ако знаете колко снимки на цици и деколтета ви спестявам  Mr. Green Любимият е неуправляем като му връча фотото. Малко не са на фокус, щото снимаме без светкавица, ама със светкавица ставам много бледа. В петък имам "публична изява" - живот и здраве някой ще ме снима в цялата ми прелест  Mr. Green

Мама Галка, да ти е жива и здрава момата  newsm51
Ел, аз още нямам коластра, ама е съвсем нормално, СПОКО  Heart Eyes

Лека ви нощ  Heart Eyes

# 213
  • ....от ляво до десния завой...
Хора, ако съм психирана и стресирана през бременността сигурно ще родя някое нервно и психясало бебе, нали? smile3518
Имам огромни проблеми на работа, с които трябва да се преборя сама и усещам как от тия нерви, които ме тресат, всичко удря в корема....и съответно в бебето..... ooooh! Днес милото от един момент нататък явно усеща, че съм на път да полудея и не смее да мръдне горкичкото.....
Направо съм се отчаяла тотално.....
Ако изчезна за известно време да не се чудите......
~~

# 214
Маметаааа лека нощ и сладки сънища!

Аз също заминавам да лягам, че наоследък се будя в 4 сутрин и няма заспиване после Sad И сега се чувствам като добре изстискан парцал  Confused
Да не забравя - Честита МОМА на мама Галка и добре дошла в женския отбор   bouquet
Хубавото на мъжкото превъзходство е , че за нашите девойки ще има все качествени мъже Wink За което предварително благодаря на мъжките мамита   bouquet Да ни гледате зетьовете като писани яйчица и да ги научите да ни глезят щерките, и да им помагат, и да глезят и нас тъщите, че да не им се стъжни  Mr. Green
Хвана ме лигнята, хайде цунки и пак лека  Heart Eyes

П.П. Без да се сърдите ама се опитвам да вляза в роля, че шЪ бъда двойна тъща  Laughing Което ме подсеща: Знаете ли как се измерва любовта към тъща и свекърва? - В километри  Wink

Синдарелка СПООООКОООО и аз като приключвах година, месец и още една камара дивотии и крещях като олиго... из офиса, си мислех, че шЪ изчезна безкрайно. И беба се чудеше на акъла на майка си, де се нерви за глупости. Ама ей ме на пак досаждам на де кой видя  Mr. Green От ядосване разбрах, че файда няма. Живей си живота и си носи новите дрешки и м.....та му на всичко останало Wink

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 23:02 от Asija

# 215
sindarella недеи така миличка с тия нерви да не си докараш контракции че аз съм така като се ядосам или притесня и се започва.Знам че е гадно да имаш проблеми в работата и аз имах но в началото работни места колкото си искаш но малката мишцица в теб си една единствена.Нещата  ще се подредят от само себе си и се надявам да е за добро но каквото и да става знаи че винаги изход от всяка ситуация....сблъсквала съм се с какви ли не критични моменти и все някак се оправят нещата. Hugна Мама Галка да и е честита момата ама и тия ехографи как могат да объркат човек радвам се за теб да ти е жива и здрава бебката  bouquet

# 216
sindarella, не можеш ли да прехвърлиш делата на друг и просто да излезеш окончателно в болнични?

Мойта бебка пък я гони егати спокойствието. Онези дни, като се бях ошашкала с ехото и БХС-то, беше доста по-активна, сега е изпаднала в обичайната си летаргия - от време на време мързеливо подритне и пак заспи. Пък аз принципно не съм най-невъзмутимото същество на планетата, но пък може упоритите ми усилия да са дали плод...  Mr. Green

Хубав ви ден Simple Smile Заминавам да се трудя  Heart Eyes

# 217
Добро утро момичета!
Днес е много специален ден за нас,нашата дъщеричка Ивайла има рожден ден  party023  ura bdbaloni baloni става на 3 години и по този повод искам да ви почерпя виртуално cook newsm64 Wine Glass
Много хубав ден на всички!

# 218
Добро утро мамчета!
Честит рожден ден на Ивайла! Simple Smile)

Асе, може ли да сложиш и нас в списъка на лъвчетата ? Simple Smile

Нашето Лъвче, ще е първо бебе. Мама Брит е на 30 и живее в София. Календарен duedate 19 Август. Пол на лъвчето, ще докладваме като се роди Simple Smile

И къде са албумчетата? Искаме и ние да се ъплоудваме и да гледаме как се развиват връстниците  Simple Smile)

Синдерелка, дишай дълбоко!
Аз от нерви до преди две седмици слизах даже от колата та бия една лелка дето ни засече. Мъжа ми едва ме прибра, пък дори не карах аз тогава  Crazy .  По цял ден виках и ревах, след това пак виках.. Обаче като отидох на доки и той даде лекарства за сърце..., на които пише, не се препоръчват за бременни, само в случаите, в които доки прецени, че опасността за мама е по-голяма от тази за бебо... захвърлих всичко (най-вече лекарството) и взех да дишам дълбоко - преди всяка потенциялна ситуация, която може да ми качи адреналина. И вчера се прибрах без да викам на никой newsm44 . Дори почти се усмихнах на една кака дето ни беше запушила паркинга.  Joy

Хайде момичета лек и прекрасен ден! Гладете коремчета и си мислете за хубави неща!

# 219
на Ивайла !
mama galka23  да ви е жива и здрава и много да ви слуша и радва
Честити розови гащи на Мама Галка  bouquet
Аз съм на фетална в петък от 10,30,и нямам търпение да разбера как е бебучо!искам и сини гащи Party

# 220
  • В чуден свят с четири Слънца
Честит Рожден Ден на Ивайла на mama galka23, да ви е жива и здрава, много щастлива и да има приказно и безгрижно детство!!! newsm59 newsm67  Gift
tsvetelinka, освободих една бройка сини гащи, за теб са  Wink
Нашият тати беше в шок няколко часа от новината, че вторият му син, се оказа дъщеря, но взе да свиква. Много ми беше смешно, като чу доктора да обяснява "...ето това са срамните устни на госпожицата, това е...." и да изрежда частите на женските полови органи, нашият тати възкликна "...резил, аз, големият мъжкар съм направил срамни устни...". Grinning Но вече взе да се радва, че ще има и него кой да го гушка, понеже синчето все за мен залепено седи и не дава баща му да го гуши.
Весел ден на всички Grinning

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 09:33 от mama_galka

# 221
  • София
Здравейте, мами Hug
Честита кукла на mama_galka..да ви е жива и здравичка..
Честит Рожден Ден на Ивайла..да е жива, здрава и много да радва мама и тати  bouquet
Sindarella, не се ядосвай миличка, спокойно..всичко ще бъде наред..като се ядосаш се сещай за малкото си бебче..  bouquet Момичета мойто бебче май почна да ритка..ама не съм сигурна, че е то  newsm44

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 09:58 от IntRiGa_GirL

# 222
Привет!!

Вчера ми беше супер луд ден... Толкова неща ми се случиха, че прегледът мина май най-незабелязано..
Новините за розов или син щъркел се отложиха за следващия път.  Confused
Ще си живеем с предположенията и мечтите още няколко седмици...

Бебето мърдаше много, общо взето лекарят нищо точно не успя да види. Поне каза, че е добре и е порастнало... Но не ми каза мерки и теглилки. Надявам се поне за ФМ малко да се кротне...

Иначе се оказа, че имам захар в урината и сега ще съм на диета. Tired Никакви сладости до второ нареждане.  Rolling Eyes
Ама и аз съм диване, защото точно два часа преди да отида в лабораторията, изгризах един шоколад... По принцип винаги давам изследвания на гладно... 

Синдарела, не можеш ли да си вземеш малко болнични? На мен също ми се струваше невъзможно да си пусна проекта, но сега като съм си вкъщи и свиквам много бързо  Simple Smile А се оказа, че вече са ми намерили и заместник... Та съвсем нямам никакви угризения.

Честита рожденичка на mama_galka23!

Mеган77, явно сме на едно и също питие с теб   newsm24  Mr. Green
А двете с Марта сте супер сладки!! Мотивирахте ме и аз да направя един пазар за дрехи до края на седмицата.  Laughing

Меган, ти в кои магазини си намираш дрехи за бременни?

# 223
Добро утро!   love001
mama_galka23 да ти е жива и здрава принцеската. Да расте послушна и грижовна кака за радост на мама и татко!   party023
mama_galka честити ти срамни устни  Wink Само мога да предполагам колко си щастлива!
 nbirthday на kleopatra_r Бъди жива и здрава, много спокойна и грижовна августовска мама!   love001 Весел празник!
Момичета моля стискайте палци днес с мен за изследванията за антителата, а аз като имам резултат ще пиша.
sindarella аз също много се тормозя с моите килограми, не знам вече какво да правя? Може би трябва да пия само вода  #Crazy. Знам, че не е едно и също, но също така знам, че в никакъв случай не трябва да позволяваме червейчетата, които ни гризат отвътре да се превръщат в змии. Сигурна съм ,че всяка от нас си има своите грижи и ядове, но в момента всички нас ни обединява само една единствена цел - ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ БЕБЕТА! Така, че вади табелата СПОКО, а работа ще има и след нас, както вече съм казвала. Изпращам ти малко положителни емоции, чакай ги до довечера по куриер! Усмихни се!  Grinning
Лек ден и целувки!
П.П. Леле, забравих да ви кажа - снощи като казах на мъжа ми за името, което съм харесала за бебето и той ме гледаше 5 мин. като облъчен!!! Аз обаче няма да се отказвам, ще му го повтарям, докато не му хареса и на него! Нали така? А Крис много го хареса. Айде пак ЧАО!  Peace

# 224
Здравейте и от мен!!!
Честити новини:)
Честит рожден ден на малката Ивайла!!! Да ви радва много:)  bouquet

Синдарела, аз откакто съобщих, че съм бременна в работа също съм с проблеми...
Защо не си вземеш почивка и по-спокойно го давай, знам че е неприятно, но имаш по-важно нещо от работата си:) Мисли си за бебето:)
Поздрави на всички:)))

Общи условия

Активация на акаунт