Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 587
  • 280
  •   1
Отговори
# 225
Честит Рожден Ден на слънчицето на мама Галка 23 !

И моето бебе нещо се укроти. "Мързелив е, момче ще бъде" - рече философски мъжът ми.

Мика, в началото се засилих по роклички и туники с висока талия (Promod & Сamaïeu), но бързо ми се охладиха страстите. Ниска, с щръкнал гъз, не са за мен  Confused
Само панталоните си пазарувам от магазини за бременни (Н&М на снимката), а блузките от нормални (Eurodif на снимката). Изцяло избор на любимия  Heart Eyes
Виж в БИО магазините (Biocoop) има продукти без добавена захар, а са и доста вкусни  Peace

А как ми се пие винце, не е истина...
По тоя случай отивам да изпия една студена вода  Mr. Green

Усмихнат ден на всички  Hug

# 226
Честита рожденничка!Жива и здрава! Hug
Честито момиченце !!!И то живо и здраво да дойде!
А тези нерви,трябва да ги укротим,че се отразяват на бебчетата.Да,ама как?Мен пък ме спохождат разни депресивни състояния.Ама нямам много време да им се отдам,а и като вляза при вас и като прочета какво сте написали се зареждам с много позитивизъм.
Утре съм на консултация.Не държа да знам пола.ПО-интересно е.Каквото Господ даде,здраво да е!Нали имам и момче и момичета (две).Е,имаме повече розови дрешки,ама ако е мъж ще му ги обличам само у дома newsm53.Откакто разбрах ,че съм бременна започнахме на беба да и вземаме унисекс дрешки,с перспектива.
Някой ходи ли на отворените врати вчера в "Тина КИркова"или Втора градска.Следващите там са на 15.04.Незнам как ще съм с времето тогава и дали ше мога да отида.Май към тези болници съм се ориентирала,ама има време!Може да спечелим от някъде newsm44 или да се появи някой богат роднина Grinning, тогава знам къде да отида.

# 227
Лелее, като ви гледам покупките и коремчетата чак се притесних, че си нямам почти никакво.
Добре поне, че бебето си расте, че съвсем ще се потисна:))
Направо сте си бремени и на външен вид:))
Явно ще наваксвам оттук нататък с корема.
И аз си нося още мойте си дрехи, дори дънките си обувам, без да ги разкопчавам.
Макар че имам една-две поли за бременни, още не съм ги пробвала:)
Ще чакам да проимам корем и тогава ще пазарувам...
Котката Марта, наистина не ти личи:))
  bouquet

# 228
Добро утро и от мен!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА КУКЛИЧКА  bouquet
 При мен е страшно !!! Моята дъщеричка мила падна и си разцепи главата и сега съм си вкъщи няколко дни. Sad Изследванията не са ми добри от кръвта и урината и от вчера съм на Легофер Цистон и Полижинакс. ooooh!Неусещам бебето както преди постоянно а много малко от два- три дни така. Утре съм на преглед / да ми стискате палци/ PraynigНо поне с ремонта вече сме горе долу на края остана ни само кухнята. Уж освежителен ремонт то стана..... Тавани, стени, под прозорци, врати направо пълен хаус но поне всичко става както аз искам и ми харесва но работата е къртовска.  Naughty Party
 Целувки на всички Grinning

# 229
Хей днес пак се заформи Рожденно парти!   ura Tada

Мама Галка 23, честита ти малка пораснала рожденничка. Много здраве и греещи усмивки по лицето и ти пожелавам.  smile3525

Честит рожден Ден и на моята "градска" cleopatra_r  smile3525 Бъди здрава, и много, много щастлива и нека празника ти донесе много положителна емоция и хубави изненади.

Честити розови гащички на мама Галка. Силно ме разсмя с изказването на мъжа ти.

Момичета аз нямам какво да напиша за себе си т.е. нищо ново-бебка шава от време на време, но почти не рита, само се намества мъжлето ми.
Mamadona, най-благородно ти завиждам за това, че вече си избрала име, защото на мен ми е безкрайно трудно. За мадама бях готова още преди да забременея, но за мъж се оказа, че не е толкова лесно. Или поне на нас с мъжа ми де. Или няма да има кратка форма, или ще е много често срещано/ макар да не ми пука особенно/, хем ми се ще и да уважа родителите ни...Но има време, ще си ги препрочитам и белкем ми влезе нещо.

Хайде слънчев ден от мен и много усмивки ви желая!

# 230
Cveti_Ivanova много, ама много съжалявам за малката, че така се е случило, а също и за твоите изследвания. И на всичкото отгоре и ремонт! Кураж, мила, бъди силна! Стискам ти палци всичко да е наред!  Praynig Ще видиш, че ще бъде.....
Feb засега скъпа още само съм го избрала, ама получих един озадачен поглед..............., но силно се надявам да надделея! Ще се боря до край  box
Айде милички аз отивам да нахраня тумбачето и малкото ми добро мишленце, че се обажда.........и до после! Надявам се палците ви вече да са посиняли от стискане, издръжте така още малко, че към 13 часа почвам да звъня, а кога ще се свържа е Божа работа!  Confounded

# 231
Момичета благодаря за пожеланията много сте мили!
Цвети надявам се детенцето ти да се оправи бързо!
Галка честито ти stork-girl
Клеопатра  newsm59  bigdance2 всичко най хубаво ти пожелавам

# 232
mama galka23 честито и от мен на малката принцеска  bouquet
mama_galka на теб честито ти розово щъркелче  bouquet да бъди здраво Hug
На всички честити придобивки, а на Котето Марта и Меган - честит им ..... (завистливия ми поглед) Shocked че аз направо съм си полярна мечка в сравнение с тез красавици. Лелееее каква ли ще стана към края Rolling Eyes Абе Господ здраве да ни дава пък килограми се сваля - "нъл тъй"... hahaha (абе кво съм прихванала такива изрази напоследък - ще кажете тая пък откъде идва). Ама моя зет е от Асеновград - страшен сладур, много си го обичам, ама много странно говори бре Laughing направо се напикавам от смях понякога. Като каже, каке как си да ге. И аз newsm78 пет минути се чудя какво трябва да отговоря. После като разбрах за какво става дума му викам, абе като си решил да ме псуваш, напсувай си ме как требе, да си се разбереме Joy Joy Както и да е - смехории.
ААААА да се оплача - отивам днес при " личната" да си взема малко болничен, че в осем годишната си "кариера" досега един ден не съм взимала, пък нещо съм се разсополявила та реших да се възползвам и вътре при нея един левент (леко педер... аски тип) хахаха за кво ли сложих тия точки като то накрая си излезна цялата дума) един нафукан такъв, намаан - тамън каквито ги обичам. Оказа се, че е синът на "личната" - помагал й в работата. Ок, немам протим. Ама като го раздаваш медицинска сестра, нема да ми се правиш на отворен. Почна да ме разпитва той сега. Къде ходиш на консултации. Какви изследвания си правила. Не си мисли, че 3D има някаква медицинска стойност (като му казах, че в понеделник съм на ФМ). Естествено пита ме при кой - викам при Марков - ааа добре той е най добрия. Викам - верно, ай стига бе, откъде знаеш.. hahaha
А докторката ей такива очи опули - направо започнах да се заяждам с тоя млад левентин. Та докторката ми вика по едно време явно усетила, че почвам да се ядосвам на въпросите на младежа и ми вика - Доктор ........ еди кой си (ооо види те ли, младежът бил следвал за доктор, о извинете) bowuu, работи в клиниката на Мазнейкова Св. София и може да ти даде професионални напътствия. Викам ооооууу чудесно, много се радвам. Та какво ще кажете докторе за риска от скрининга ми, който излезе 1 към 136, олееее страшно висок при този риск се препоръчва амниоцентеза. Абсолютно задължителна, при МФ нищо не може да се види, нито да се отхвърли Даун, маун и т.н.  И както споменах по-горе да не си правя илюзии че 3D има медицински незнам какво си (забравих думата, че пак се ядосах на тоя. Викам абе що си не гледаш работата и не ми казваш какво да правя, айде аман от докторчето и докторици, които всичко знаят и само ни пълнят главите с глупости не стига че ни е напрегнат живота пък и през бременността все ще мисля нещо. Аман. На запад задължително се правела амниоцентеза. МИ викам да - аз съм за нея що ще ми даде 100% точен резултат, а не глупави изследвания на кръв и доктори, които ти изслисляват грешно в коя седмица си и оттам съответно и грешен резултат и една седмица ходене по мъките. Айдееее и излязох ядосана от кабинета, та се върнах щот забравих от яд да ми предпишат нещо за хремата.
Леелеллееее колко дълго стана, дано не съм ви оттегчила, но съм ядосана smile3515

# 233
didi-2 я не им се нерви на тия , ами им тегли една дълге и тлъста псувня и тва е! И аз много обичам някой много "компетентен" да ми дава съвети! Ама я не си трови здравето, нали знаеш, че няма да ги оправиш?
За моите изследвания давам отчет: хемоглобин 114, което означавало, че трябва да пия малтофер фол 3 по 1 по време на хранене поне 30 дни., иначе антителата са ОТРИЦАТЕЛНИ  newsm44.
  doh За осми път пиша и все забравям да помоля някоя от вас ако си спомня в една от предишните теми бобито или малкабуби май бяха дали един линк за дрехи за бременни на "изабела някоя си беше" и пишеше да видим какви дрехи носели хората по света, защо при нас нямало такива. Е някой ако разбра какво искам да кажа и има линка молая пратете ми го на лични, че ми е много спешен! Бях харесала една рокля, ама сега прерових миналите теми, очите ми станаха на палачинки и не можах да го намеря.  animal085 ще съм много благодарна!  newsm03  Stuck Out Tongue

# 234
Аман от доктори-специалисти!didi-2Напълно разбирам защо си се изнервила.Затова колкото по-малко имаш конаткти с доктори ,толкова по -добре,че всички на  различния мнения,а за нас шашкането и нервите smile3507

# 235
  • София
mamadona, http://www.isabellaoliver.com/maternity-clothes/work-maternity-w … 0000/P/3:200:2000 това е линка, който беше пуснала malkabubi Hug
На kleopatra_r  nbirthday пожелавам и да е жива, здрава и много щастлива августова мама.. Hug

# 236
привет на всички мамчета
отдавна не съм писала, но вече ме изписаха от болницата
бях с проблемна бременност , кървене и т.н.
вече всичко е наред, само кръста много ме боли, но това вече е от друго
само че лекаря ми каза, че съм имала нещо на плацентата, не хематом, нещо друго
било разширение на кръвоносен съд на плацентата
не било опасно, но детето можело да се роди с червени петна
това доста ме стресна
някой знае ли нещо за подобен проблем
между другот-излезнаха ми изследванията за синдром на даун 1:650
мисля, че са добри
на вас взеха ли ви пари за изследванията
платих 65 лева и са само за даун, но не и за спина бифида  newsm78

# 237
  • Лондон
Mamadona, ей го линка:
http://www.isabellaoliver.com/Shop?

Диди, какво ти препоръчаха за хремата? Моят нос е постоянно запушен и почвам да се чудя дали и аз да не се обадя на моя скъп Рамон да ми предпише нещо...

Гледах и аз снимките и разликата в големината на коремите е впечатляваща... Уж всички ще раждаме през Август пък... Моят е някъде по средата май (не мога да преценя)- ще направя снимка тези дни и ще сложа. Лошото е, че раста навсякъде - не само на корем, ама после ще му мисля ooooh!

Мика, четох току що че Анжелина Джоли и тя имала захар в урината - понякога от самата бременност се развивал диабет. Щом са ти дали само диета явно не е страшно.

4РД на рожденниците! Ивайла е много красиво момиченце!

# 238
eya Еуфорбиум композитум #Crazy (Euphorbium) пише на опаковката - 7,70 лв. като цена - хомеопатично е. Дано помогне, че направо не мога да дишам... Sick Впръсква се от 3 до 5 пъти дневно, по едно две впръсквания в ноздра.

# 239
mamadona,

Включвам се т.к. и аз имам хемоглобин 115 и ми предписаха малтофер фол по едно на ден... Не са ли много по три???
А и като говорих с една лаборантка ми каза, че все пак това не е толкова нисък хемоглобин, все пак нормата е от 120 нагоре. Да не говорим, че при тези показатели все още можем да не наблягаме на хапчетата. Аз ги купих, но не съм ги пила. Не съм сигурна какво да правя, защото пия фолиева киселина по други причини, а в малтофер фол има някакъв малък процент фолиева киселина и сега съм в почуда дали да не си взема само желязо. Обаче засега наблягам на месото и зеленото, пък да видим следващите изследвания.

didi-2 - много пък е важно това докторче, брей... Да не ти пука:))

Пропуснах kleopatra_r - Честит рожден ден!!! И само усмивки и радостни мигове занапред:))

eya, може този шоколад да си е казал думата... Но от друга страна това си е нормално по време на бременност, дано да е временно... И другият път без шоколад на изследване:)))
Не искат ли стерилна урина за по сигурно???
Поздрави и всичко да се нареди както трябва при всички:)

maria.maria - дано си по-добре. колкото за изследването, ако става въпрос за кръвното, тоест БХС, аз ходих в Майчин дом в националната лаборатория и платих 25 лева, в него се включваха 3 показателя, ще сгреша, ако ги изредя. Не разбирам защо са ти взели толкова пари. Къде ги прави?

За хремата - и аз тези дни съм малко хремава и кашляща. бях си взела първо стери мар, но ми казаха, че може и детски олинт да ползвам, но все пак носът ми не е съвсем запушен. Може пък това хомеопатичното да помага. Иначе на бабешки лекове...

Общи условия

Активация на акаунт