Влюбени като деца,АВГУСТ ще сме горди майк

• 12 621
  • 280
  •   1
Отговори
# 240
Мамита добър ден!

Първо ЧРД на Ивайла на Мама Галка23 и Клеопатра, на първата желая безгрижно и щастливо детство, на Клеопатра желая лека и безпроблемна бременност и прекрасно, здраво бебче:)

Мамита да се оплача и аз, от няколко дни ужасно много ми се надуват краката, отичам и приличам на римски пехотинец в глезените. Другата седмица съм на ЖК и ще ми пускат изследванията, но трябва нещо да направя дотогава. Та ако имате идеи, споделайте Sad

# 241
  • София
Аз като бях болна носа ми беше по-дълго запушен от обичайното..почти 2 седмици #Crazy та за това си мисля, че заради бременноста беше по-дълъг периода на възтановяване(ама де да знам newsm78).. Аз ползвах Sterimar и  Olynth за възрастни, че то просто не се издържаше ooooh! #Crazy
Добре дошла maria.maria Hug радвам се, че си се възтановила и всичко е наред..
И аз си правих БХС в Майчин дом(изледването е за синдром на Даун, спина бифида..) и ми взеха 25 лева. Какви за тези 65 лв, който са ти взели и то само за синдрома на Даун #Crazy

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 15:35 от IntRiGa_GirL

# 242
Здравейте на  всички ,и благодаря за пожеланията.
 Да ви почерпя виртуално  cook cook
  Не съм писала няколко дена , но в събота ме приеха в болница с болки в кръста и корема, и лежах на системи и инжекции. Шийката ми била леко скъсена,и сега трябва да лежа  до края. Днес ме изписаха  , нямам болки , но корема ми е малко втвърден. Надявам се да изкарам  до началото на деветия. И официалния ми термин е на 18 август.
 ЧРД на малката Ивайла да е здрава и много послушна.
 Оставям ви , по -късно пак ще пиша.

# 243
честит рожден ден на малката кукла Ивайла и на клеоптарпа. Пойелавам много здраве щастие и успех. Вече почвам и аз да се притеснявам. какво е това скъсяване на шийката..?Започвам да се чудя дали да не отида на доктор тази седмица да ме прегеледа. От какво се получава? И винаги ли трябва да се лежи много...?Доста станахте с такъв проблем? Я се стегнете какви са тези работи?

# 244
baloni Щастлив Денден на двете колежки по зодия - малката и голямата  bdbaloni
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дидка, ти си моята гордост, да знаеш!  Hug
Само така!!!

Мика, спокойно, спазвай си диетата и не се потискай Simple Smile Така поне ще пазиш линия Wink

Ася, нормално е да ти отичат краката. През бременността съединителната тъкан става "по-рехава" и в нея се отлага вода. По-малко седене и стоене права, повече излегната на дивана с вдигнати крака Wink Яж безсолно. Не е повод за тревога и изследвания.

Съжалявам за спорадичното си участие, много съм изморена - сутрин бачкам в болницата, следобед у дома полагам интелектуален труд и подминавам останалия свят като муха без глава. Така че ако някой има конкретни тревоги и питанки - както винаги на лични. Иначе има вероятност да не обърна внимание.

На всички само хубави емоции от мен   bouquet

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 16:50 от Котката Марта

# 245
graciana,
Не пречи да помолиш да видят шийката, но във всеки случай да е с ехографа.
Аз не знам защо такова нещо толкова рутинно не го следят, при положение, че може да внесе големи тревоги и усложнения понякога.
Иначе скъсяването може да се предизвика от контракциите. То това им е част от функцията, но когато са си с времето. А ние тук сме се стегнали от рано-рано. Затова е хубаво човек да си почива повече, ако има подобни проблеми.
Поздрави:)

# 246
Котка мерси, това с лежането и вдигнатите крака го пуснах като идея на мъжа ми , той реши че го бъзикам. Mr. Green
Сега сериозно, няма как да лежа, в офиса съм по 9-10 часа седнала, само по обяд се разхождам и така ще бъде май до последно, колежките ме бъзикаха, че ще отскоча да родя в обедната почивка и обратно на работа. Но това за безсолното ще се постарая да го спазвам.

# 247
# 248
Барабар, смях се истерично и със сълзи  rotfImao rotfImbo Joy

# 249

Честит рожден ден на малката Иваила да ти е жива и здрава да те радва
Честит да е рождения ден и на Клеопатра.

# 250
Привет! Минавам да честитя празника на всичките ни рожденички-малки и големи, да са ни живи и здрави  bouquet; аз се глася да си лягам вече, че по това време съм обикновено парцал smile3507; днес си изтеглих от интернет резултатите от кръв и урина, които вчера давах, гледам и моя хемоглобин е 114 и таман се зарадвах че е ок(с първата бременност беше под 100) ама чета че на някои от вас са им предписали Малтофер newsm78...ще видя лекарката какво ще каже; кофтито е, че имам и кетони в урината-вика ми акушерката, че съм трябвало да се храня повече, от недохранване било newsm09; само това не бях чувала още, аман вече; хайде лека и спокойна нощ на всички ви Hug

# 251
Здравейте, мами!

В момента съм с размазан грим и леко напикана /сериозно/, заради порцията смях, която ни сервира Барабар. Така не помня през целия си съзнателен живот да съм се смяла. Даже на два пъти отвръщах глава от текста нарочно, щото ме заболя корема от смях и се наложи да се търкалям по пода. И добре, че го четох у нас, а не на работата. По-често трябва да се смеем.   Днес имам Рожден ден и се радвам, че със смях започва празника ми. Помъдрях, както се казва, с една година /станах на 34/. Дано всички да имаме много поводи за усмивки!

На всичкото отгоре трябва да отбележим със съкровището и 10 годишнината от съвместното ни съжителство, за което празнуване изобщо не съм настроена. Очаквам поне едно "Честито!" от него, но се съмнявам, че ще се сети. А още преди 10 г. направих така, че точно на Рождения ми ден да излезнем на квартира, да заживеем заедно, че той да не се излага, като забравя за празника и да мине с 2 в 1, ама... Напомням, че за 8-ми март получих кутия с бонбони, половината, от които изяде той.

Взех си 2 дена отпуск, щото и аз съм със запушен нос и по този повод си рева, но само с окото, което съответства на запушената ми в момента ноздра. Много съм смешна. Смятам да се отдам на чистене и гладене и се надявам да не ми цъфнат гости, щото всичките ми близки са пушачи - егоисти и хич не им пука, че им дишам въздуха.  За мен е истинско щастие да домакинствам без да ми се мотка мъж ми,  да ми мрънка, че му заставам пред екрана на телевизора и т. н. Така ще се лиша и от удоволствието да слушам Краси Минев или който и да било др. футболен коментатор. ... И мъжът ми има наглостта да ми целува корема и да казва: "На тати футболиста, той!!!" ... И се хили самодоволно. Идеше ми да го халосам /не бебето, де/. Че аз на татко ще го кръстя, белким се метне на него, щото баща ми освен световното, др. мач не съм видяла да гледа.  И честно казано предпочитам в "Хора на момчетата" да го запиша като му дойде времето, ако трябва да избирам.

Пожелавам на мамите, които си имат здравословни проблеми, да ОЗДРАВЯВАТ по най-бързия начин!

Лека нощ на заспиващите и добро утро на ранобудните мами!

А аз ще се наспя по повод празника ми!

# 252
  • Бургас
Добро утро.
И аз като Gitsa сега съм се смяла като за последно на поста на BarabarJoy
Gitsa честит рожден ден! Да си жива и здрава, и едно послушно и красиво момченце през август.  bouquet

А при нас който чуе че е момче казва "А още един футболист" ...

# 253
Добро утро мамита!

Станала съм в 5:15, легнах в 24:00 часа и на всичкото отгоре сънувах егаси кошмарите  ooooh! И сега ми се спиииииии, а съм на работаааа Sad Изпратих си детето на Бургас и ми е едно такова никакво Sad Ожалвах се рано сутрин  Cry

ЧРД на Gitsa  nbirthday с пожелание за мноооого щастие и любов, и едно здраво спокойно ЛЪВЧЕ   bouquet

# 254
Хей голям отбор овни /офси/ сте се събрали  Joy

Честит рожден ден на Gitsa ! newsm59

Да си жива и здрава, все така емоционална, и нека в живота ти винаги има нещо или някой който да те прави щастлива. Желая ти леко бременеене и най-складкия "хоров изпълнител" Август.   bouquet

Слънчев ден ви желая !

PS Стелчето не се е включвала скоро-дано си добре !!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт