Мами в Италия 79

• 23 821
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте рагацце,

Дюн, моите пари ще дойдат по Пиколина на срещата ви.
Направихме една комбинация и директно ще ти ги предаде в Софето.

Наистина ли в ЛИДЛ има боя за яйца, на кой рафт да я търся...? newsm78

Мерси за поздравленията, засега нещата са временни, но е първа крачка за мен в посоката в която искам. Овче, за Италия ли ги спрягаш тия 5 хиляди  Laughing

За Берлускони какво да ви кажа без да засегна червените... ще спестя коментара, но и поздравленията, защото съм песимистка, че ще настъпят особени промени.
Много гръмко паднаха комунистите, Лега дори и в моя район, който е традиционно червен вдигат от 3 на 7 процента гласовете.

Хубав ден на всички!

# 106
  • София, център
mcdirock, благодаря!

# 107
  • Italia

за ниЩо ! Wink

# 108
Линдита ,незнам къде има боя за яйца,но попитай на информацията в магазина те ще ти кажат.
Друго ме вълнува мен-тези пробни козунаци след като са пробни ще стават ли за ядене и ако ДА,то тогава бих могла да ги изпробвам на вкус и да дам вкусовогастрономическото си мнение.
Кажи кога ще са готови и ще изпратя човек да ги вземе.
 Лени 5 000 евро на месец за Италия става въпрос да.Е ако са ти малко винаги можеш да искаш преразглеждане и нова валутационе,
 Берлито се знаеше,че ще спечели изборите,но това,че червените останаха извън парламента звучи много модерно(единствената евр.страна без представ.на крайните леви)но не много практично.Дано се разберат нещо за да няма последствия.За мен той си остава един буфоне и това е.

# 109
За мен той си остава един буфоне и това е.
Не е Buffone! Beppe Grillo го нарича Truffolo. Laughing

# 110
Ха,а какво е това Труфоло.Нещо на дженовезки диалект ли е?То е ясно,че щом идва от Грило,няма да е комплимент,но какво е точно значението.
 А за дебелашките шеги на Берлито просто незнам какво да кажа.Снощи правих дзапинг по всички канали да чуя коментарите иестествено  Емилио Феде беше неотразим в желанието си да докаже ,че Берлускони и Исус Христос са братя.

# 111
Ами от truffa, бе Овчева. Измама.
А truffa не е ли национална дума? Пропуск. Трябва да е национална, ако не е. Laughing

Ето ти линк към Grillo, където обяснява за Truffolo: http://www.youtube.com/watch?v=cIS6G50cQQA

# 112
Привет дами Hug

Лени, ок, Щом сте се разбрали с Ани Peace Аз имам пари4ките на госпожа Ов4ева ве4е  bowuu
Дайте да говорим за кой и накъде да действаме...

За Берлускони: мисля, 4е на всеки, който следи от близо полити4еските неразбории в Ит, е ясно, 4е този "феномен", Ще скапе тотално италианската икономи4еска и полити4еска действителност, като я "мафиотизира" допълнително Confused Достаъ4но е да се информираме по въпроса Peace

До после
  bouquet

# 113
Няма такава дума Труффоло. Труфаторе има.
Труффоло е 8то джудже... нали са Мамоло, Пизоло, кви бяха там - т.е има художествена стойност Труффоло, в устата на Беппе.
Аз се загледах по това клипче, които ми показа Ани , но отдясно на страницата излязоха и още интересни, например:

http://www.youtube.com/watch?v=PP3TtG1f6k0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=a6MubCJ74zQ

# 114
ОЩе една дама ми е превела пари4ки (тя си знае коя е  Wink)
Лека ноЩ Hug

# 115
Една нова мама от Рим/4ака бебе/ ми е писала на ли4ни,но за да и отговоря,трябва да си пораз4исти пощата PeaceДава ми,4е е пълна.Ако муцуна77 4ете тук,и да пише Wink
За изборите...ще поживеем,ще видим...принципно не вярвам ноито на едните нито на другите,докато не спрат да пълнят собствените си джобове няма да се промени нищо. Naughty

# 116
ЗдравейтеWink

Ей ме на и менWink

Аз съм забравила кой кога идва в Бг Crazy и въобще докъде стигнахме с организацията за мега срещата  newsm78

Берлускони беше ясен....дано пооправи това онова,но да арзреши повечето проблеми...хм, силно се съмнявам.....все още не може да ме  заинтересува политиката  #Crazy

Лека от мен  Crazy

# 117
Къде сте дамииии, забравихме се  Crazy

Хайде, давайте да мислим мега среЩата на Софийска територия Party

И ина4е ве4е сме официално 5 дами, с готови суми за дарителната ни акциийка. Hug

Лека ноЩ и хайде утре да попиШем

bouquet

# 118
Добро утро дами  Laughing

За мега срещата Моя кукла беше предложила Патиланци в Младост...аз съм съгласна  Peace ,т.е. ще дойда,където се организираме  Peace

# 119
  • Italia, Palermo
Здравейте, мами италийски! НАбързо поздравче, че имам достъп само за малко по служебния комп на мама!
Ок сме, хайманим лудо, пътуването бе супер и детето послушно!
Ще имаме още едно бебе българско в Палермо- освен едното маце де чака юли месец и бг кръстницата там е бреми! Ех, че весела компания сме три мами с бебинки!
Маргото папа от детската кухня вкусотийки! НАпредва с българския, опитва се да говори и разбира!
До скоро! Бягаааам!

Общи условия

Активация на акаунт