Мами в Италия 79

• 23 804
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Привет, привет дами Hug

Първо специални поздравления на Лени за работата  bouquet Много успехи ти желая.

Ов4и, пътуваме на 27ми. Да, координатите са съЩите. Мисля, 4е на вси4ки ви ве4е съм ги изпратила. Последно къде реШихме да се насо4им?? Кажете...

А, Линдитке, ма ти си тук, пък не си се "легализирала" пред нас и ниЩо не разказваШ,  Naughty Как си , с какво се занимаваШ?

А сега, да се смеем или да пла4ем, ето как се излага ит пред света :. http://notizie.alice.it/elezioni_2008/gallery/pazzi_manifesti_elettorali_08.html

ooooh!

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 11:30 от dune

# 91

А сега, да се смеем или да пла4ем, ето как се излага ит пред света :. http://notizie.alice.it/elezioni_2008/gallery/pazzi_manifesti_elettorali_08.html

ooooh!

ooooh! newsm17 newsm17
Нямам думи тия са по зле и от наш'те Бг управници

Снощи моето дявол4е не  ни остана да мигнем Crazy.Какво му стана на това дете какво кроти4ко беше Thinking.Спи в ръцете ми а като го сложа във креват4ето му се събужда,вирва краката във въздуха и запо4ва да се смее като луд.Ама голям смях пада.И така 4етири пъти се приспивахме и всеки път като го сложа в кревата се окорва и смях до пръсване Shocked ooooh! Crazy
Направо взе да се подиграва с нас Mr. Green
Накрая го връ4их на баща му да правят кво' знаят,а на сутринта към 4.30h ги намерих излегнати на дивана и хъркат здраво  Laughing
Абе луда работа

# 92
Oв4ева,идеята ти е 4удна PeaceЗамислям се дали да не изгоня ку4ето от тераската/спи под маси4ката с китките/ и да навра там една овца и аз newsm78Ако повир4а и една лоза към шопската ще ливнем и по една ракия Peace
По повод спането,ние най-накрая изгонихме дребната да спи при бати и сега го раздаваме младоженци Wink
Дуне,мен си ме подминала с координатите Rolling Eyes
А гледахте ли по "Май дире мартеди" как пее,кандидатката за слава на бг Х-фактор??? И там голям смях беше Joy

# 93

Дуне,мен си ме подминала с координатите Rolling Eyes

Не съм бееее  Embarassed Пак пратих, кажи дали полу4и  Hug

# 94
# 95
Привет мами Hug,
извинявам се че нахълтвам в темата ви ,но имам питане  Embarassed.Навивам съпружеското тяло да взимаме децата и багажа и да се изнасяме от БГ.Кумата ми е в Италия,каза че ако я предупредим ще ни намери и квартира и работа и като идем да почваме.Ама аз без децата не тръгвам  Naughty,не мога без тях /не искам и да си го помислям даже/.От друга страна ме плаши това дали те ще се адаптират/каката е на близо 6 а дребната на 1,6 г./.как е с лекарите и градините там ,дали ще им намерим място?Ми  пътуването ще им понесе ли /с кола ,спират те пред вратата и /.И не на последно място,в смисъл дали си струва /да не стане само гъз път да види / и на горе от всичко и децата като куфари да разнасяме .Кажете моля ви как беше при вас ,имахте ли подобни страхове и въобще да правим ли тази решителна крачка?Предварително ви благодаря

# 96
^buba^ 99% от моми4етата сме омъжени тук Peace
Според мен това е голям риск да тръгнете вси4ки,защото първо не се знае каква работа ще си намерите,дали ще ви хареса.После документи,галимации и куп разкарвания напред назад по офиси и съвети.Без документи никой няма да ви даде къща под наем.
А и аз не виждам какъв е смисъла защото в момента е голяма затегнация  тук и каквото изкарвате едвам ще ви стига да си покривате разходите,а ако живеете в някой голям град например Милано, Рим може и да пе4елите само за наема Sad.
Без да сте опитали по4вата е рисковано да тръгнете,защото може да си пръснете парите и да се върнете обратно както става при пове4ето Rolling Eyes.А и да размотавате децата,напред назад не е шега работа Peace
Според мен да тръгне първо мъжът ти,да види какво е положението с работа,документи и къща и после да ви вземе и вас Peace
Успех Hug

# 97
Кумата ми е в Италия,каза че ако я предупредим ще ни намери и квартира и работа и като идем да почваме.
Кумата ти е много сръчна жена! Евала!

# 98
Мара ви момета.Нямам никакво време днес,но няма как да не ви честитя Берлусконито.
Лени започнала работа,а аз не съм разбрала,така,че честито със закъснение.Все пак 5 000 евро на месец на никого не са излишни.
Дуне днес мъжа ми ти е изпратил паричките(абе вие двамата нещо ме съмнявате,ама добре ,че не съм ревнива)и утре ще ти пусна на лични разписката.Ако искате и имате време,утре можем да обсъдим за кои дечица да бъде дарението.Знам ,че говорихме,но така и нищо не решихме.
На мен ми се иска да бъдат за нещо конкретно и наложително т.е за няко детенце което има спешна нужда.Така,че ако имате време утре можем да попишем за това.
 ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ сега ви желая лека нощ

# 99
Честито на гласувалите за Берлуската ... Wink

# 100
Аз пък така и не разбрах каква работа е по4нала Лени Rolling Eyes от къде го измислихте бре newsm78
АААА за Берлуска съм много доволна.Те така или ина4е са вси4ни еднакви тези политици,та поне Берлуска е пи4ага Laughing Party Laughing

# 101
Здравейте и от мен пак по касните часове.Аз не пиша но редовно ви чета.Та за Берлускони и аз сам доволна освен че е пич има и хубави виждания.Щях да се изненадам ако не беше спечелил.

# 102
  • София, център
Здравейте момичета,

нахълтвам в темата ви с въпрос. Интересува ме дали можете да ми напишете евентуално някакъв сайт с low cost полети от София за Бергамо Orio al serio/Милано. Имаме идея да погостуваме за седмица на приятел в Брено (BS), а не ни се пътува с автобус. А, и трябват ли ни международни паспорти, или става само с л.к.

Бих ви била безкрайно благодарна, ако ме упътите!

Благодаря за вниманието   bouquet

# 103
  • Italia
Здравейте момичета,

нахълтвам в темата ви с въпрос. Интересува ме дали можете да ми напишете евентуално някакъв сайт с low cost полети от София за Бергамо Orio al serio/Милано. Имаме идея да погостуваме за седмица на приятел в Брено (BS), а не ни се пътува с автобус. А, и трябват ли ни международни паспорти, или става само с л.к.

Бих ви била безкрайно благодарна, ако ме упътите!

Благодаря за вниманието   bouquet

www.myair.com

Носете си паспортите за по_сигурно  Peace

# 104
  • Torino,IT
Момичета  Hug

Стягате ли се за Великден, аз ще почвам пробните козунаци тази седмица... Party Crazy Flutter
Имам един въпрос, откъде да си закупя бои за яйца, в ЛИДЛ дали ще има, или в големите супери като КООП и Аушан, но не знам хич на кои щандове да ги търся.....Ако може да ми помогнете...хелп newsm78

Приятни приготовления от мен   Heart Eyes  bouquet

П.С. Лени,честита нова работа   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт