Мами в Италия 79

• 23 812
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Torino,IT
Гери, сега остава и да кажеш българките за кои професии ги слагат Wink

# 76
Рагацце,
и аз не съм писала отдавна, но гледам, че и вие не сте се престарали  Twisted Evil

dune, за нашата инициатива не съм забравила - ще ти пиша на лични.

Италинка, моята градина става  страхотна, а балкона ми е моето СПА.
Долу съм разкопала 3х3 метра за домати, сега ми расте разсада, освен това  открихме поляна от ягоди, които никой не беше забелязал досега под едно от дърветата. Та, сега и ягоди гледам. Преместих някои,  други оставих да видя дали ще родят ягодки.

Астреа, за работата всеки има някакво мнение, моето е, горе долу като твоето.
Аз никога не съм и очаквала някой да ми се обади и да ме покани за работа. Сама търся,  правя контакти, представям се и тн.  Освен ако не попадне някоя изключителна обява и извадиш луд късмет, останалото са месарки, краварки, баничарки и тн. Много ценя подкрепата на консултантката ми в уфичо пер импиего. Аз съм тичала на пожар при нея за чудна възможност, която после се оказа обикновена труффа. Добре, че беше тя, да споделя и да получа съвет. От др. седмица започвам в организация и съм много ентусиазирана!  Хората са малко шашнати от мен, аз съм единствената чужденка и сто милиона пъти ме предупредиха да нямам 'големи очаквания', няма да ми дадат мой проект засега, но аз за момента не се и натискам. Да трупам опит ме устройва идеално сега.  
Търся и още нещо, за да допълвам фамилния бюджет, а и толкова енергия имам натрупана, че имам чувството, че мога да  поместя Апенините, та съм феличе да работя и събота и неделя  Laughing  Ходя на едни много забавни семинари в уфичо пер импиего. Само италианци са изявили желание за участие ( това е скандално , няма  никакви емигранти заинтересовани!), само аз и една девойка сме чужденки и за нея не съм сигурна дали не е с говорен дефект, а не чужденка. Като им слушам нагласите ми става много смешно, но и научавам туй онуй.

Ще имаме гости приятели от България за седмица около 1 май, голяяяям кеф!!!
Нямам търпение вече да дърдоря с приятелка на български.

Хайде, стига репортаж, ще гледам да пиша пак тези дни!

bouquet

# 77
Добро утро;)

Ление, Поздравления   bouquet Браво Много се Радвам   bouquet

Наоколо съм  Crazy

# 78
Добър ден Hug
Кала мерсаж за капу4ото Hug
Ленка покажи някоя снимка от градинката  Grinning,а пък като станат доматите да ни изпратиш по един килограм  Mr. Green да си кажем мнението Laughing.
Аз миналата година се опитвах да се правя на градинарка Crazy и бях засяла бг краставици и тикви4ки.Така newsm78 от краставиците излезе само един корен и опитахме 2 броя Mr. Green.Тикви4ките излезнаха доста,ама от това дърто щифо свекървището не можах въобще да се уредя защото ги обираше рано сутрин Laughing
Е какво да направим сега да ги вардя с пушката ли hahaha
Тая година нищо няма да засаждам Crossing Arms

# 79
  • Sofia
Привет на мамите!
Един мноооого важен въпрос - кога започват летните намаления по магазините в Милано? Че сме зажаднели за як шопинг, но поне да хванем и намаленията...

# 80
Привет и от мен!
Все не мога да се доредя да пиша, ама ви чета де!
Лени, честито за работата, много се радвам за теб!
Гери, честит ти рожденник!
С нетърпение чакам да дойде време да си ходим в София, имам нужда от малко ваканция  Crazy. Много лесно се уморявам, а няма кой да помага сега. Малкото дяволче рита ли, рита, направо ме побърква. Мъжо вчера се тръшна с 39 градуса, цял ден на легло, та аз тичах да водя Бобо на градина, по клиенти, следобяд - детски рожден ден, вечерта - смъквай температура на Валтер...... Абе, пълна картинка! Имам и три перални за гладене, не знам кога ще стигна до тях.
Ха оплаках ви се!

# 81
  • Italia, Palermo
Здравейте!
Вдругиден тръгваме, а нищичко не съм приготвяла, ужас. Голям бач ме чака, а лесно се уморявам. От доста съм и зле, днес ми откриха шум на сърцето и че задържам течности, като се върна и изследвания за тироиде ще правя и доплер. Бях на кардиолог и това са новините. Имам едно бясно кръвно, ту нагоре , ту надолу!. Е днес съм по-тавряз де, както се казва- един вид по-добре съм.
Иначе си слабея по схемата, само две хапчета отпаднаха и ми е едно леко....Това според съветите на кардиолога- ЗА хомеопатията е, но с не много дълго приложение на някои гранули де пия- имам впредвид за хипофизата и за задържане на глада ( за мозъчната кора). Аз не че изпитвам глад без тях де, ама и след два месеца и половина почти диета се свиква.
Това е при мен. Изщраках го, докато не съм забравила.
Момичета, не знам дали ще мога да пиша утре, затова ви пожелавам приятна пролет и весел православен великден!
Бъдете здрави, останалото само идва рано или по-късно!
До скоро! Дано успея да се включа от Бг!
Чао!

# 82
  • Italia
Привет на мамите!
Един мноооого важен въпрос - кога започват летните намаления по магазините в Милано? Че сме зажаднели за як шопинг, но поне да хванем и намаленията...

Миналата година по4наха в на4алото на Юли ( на 7ми беШе ако не ме лъже паметта ) за тази година оЩе не е обявена дата,но принципно са през Юли.

# 83
  • Sofia
Много много благодаря за инфото, макар че се гласехме за 4 Август - сигурно ще са приключили вече  newsm78

# 84
Август може и да има още намаления,но ще са обрали хубавите стоки Peace

# 85
  • Torino,IT
Миликс, приятно пътуване и много хубаво да си изкарате Hug
Колко време ще си там, само за Великден ли?Искам и аз Cry Confused Sad

# 86
Миликс, приятно пътуване и много хубаво да си изкарате Hug
Колко време ще си там, само за Великден ли?Искам и аз Cry Confused Sad
Линдита , къде искаш да бъдеш ???? Rolling Eyes

# 87
Миликс приятно пътуване Peace
Ей да не ни забравиш,да пишеш и от БГ-то Laughing
Колко време ще останете?
И аз не виждам 4аса да се приберем Party

# 88
Другарки и другарки, голямо писане сте направили.Останах впечатлена от агрокултурата на някои от синьорите.ИСКАМ и аз домати.Обаче истински ги искам еййййй.Вчера купих няколко домата и останах изненадана.Досега имаха вкус на пластика,но вече са ги обогатили и с някакво жилаво вещество,защото след 2 минутно дъвчене домата отказваше да придобие хомогенно състояние.Така,че се реших :ще си купя парче земя и ще насадя 5 кола с домати,краставици и за да е затворен кръг ауто производството ми, съм решила да посадя и люцерна и да вкарам и две крави и една овца.Тези двете незнам дали имат съвместимост,но ще пробвам тъй като мисля и сирене да си правя.Всичко това с цел-аутентика шопска салата.

Дюне,доколкото си спомням към 25 тръгваш за Бг.Предполагам  предишностраницния разговор е в сила ,така,че утре или най късно в понеделник ще ти направя бонификото за да имаш време и ти да се организираш с тегленето им от банката.Координатите на сметката са същите които ми пусна на лични.А?

Вие какво сте се прекръстили,че не мога да ви позная .Нова мода ли е?Айде от днес съм Моцарела Биволова.Със сертификат обаче.Не се плашете без диоксин съм.

# 89
Другарки и другарки, голямо писане сте направили.Останах впечатлена от агрокултурата на някои от синьорите.ИСКАМ и аз домати.Обаче истински ги искам еййййй.Вчера купих няколко домата и останах изненадана.Досега имаха вкус на пластика,но вече са ги обогатили и с някакво жилаво вещество,защото след 2 минутно дъвчене домата отказваше да придобие хомогенно състояние.Така,че се реших :ще си купя парче земя и ще насадя 5 кола с домати,краставици и за да е затворен кръг ауто производството ми, съм решила да посадя и люцерна и да вкарам и две крави и една овца.Тези двете незнам дали имат съвместимост,но ще пробвам тъй като мисля и сирене да си правя.Всичко това с цел-аутентика шопска салата.

Дюне,доколкото си спомням към 25 тръгваш за Бг.Предполагам  предишностраницния разговор е в сила ,така,че утре или най късно в понеделник ще ти направя бонификото за да имаш време и ти да се организираш с тегленето им от банката.Координатите на сметката са същите които ми пусна на лични.А?

Вие какво сте се прекръстили,че не мога да ви позная .Нова мода ли е?Айде от днес съм Моцарела Биволова.Със сертификат обаче.Не се плашете без диоксин съм.

Joy Joy hahaha rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт