В очакване на пролетта, МАЙски мами бъбрят си сега!

• 14 726
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте,
В началото на новата натоварена седмица да ви покажа пак синчето и да бягам по задачи
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149821&photo=121
Болните да оздравяват, депресираните да се стягат.
Лека и ползотворна седмица

# 91
  • Варна
Ирка, миличка, гуш гуш гуш  Hug Hug Hug Усмихвай се на Елла, така ще ти е по-лесно да продължиш напред. А и в нея също има частица и от теб, и от майчето ти  Hug

Макси вече е добре... от време на време е по-топъл отколкото трябва, но прави бели и дивее, значи е здрав  Peace
На мене пък ми се вие свят.... сигурно е пролетна умора... и не само пролетна, че тия мои момичета в офиса, ще ми докарат и инфаркт на млади години  Whistling ама накрая шефа ще го отнесе, като се развилнея  #Cussing out еееех да беше истина и да можех да съм лоша  Mr. Green

Макси махна бибата на 1 г и 3 мес благодарение на майка, магарето на село я изяло  Joy е поне това беше версията за пред Макси. Като ревнеше и му казвахме, че я няма вече, че магаренцето на чичкото отсреща без да иска я гризнало заедно с тревичкта и я няма вече. Макси се съгласяваше и зора беше само седмица. Но струва ми се тогава беше по-наивен, сега няма много много да ни повярва за такова нещо, без да е видял  Joy Остава варианта с даването й на някое животинче наистина  Crazy

# 92
Здравейте. Не съм писала отдавна. Жалко, че има такива тъжни новини.
Ирка, много съжалявам мила за загубата ти. Знам колко е ужасна загубата на родител. Преди години почина баща ми. Винаги ще има празнина, която нищо няма да запълни, но с времето болката ще стане поносима и ще започнеш да си спомняш само хубавите неща. Наплачи се и позволи на близките ти хора да те утешават. Аз тогава не можех дори да плача, правех се на силна и затворих болката някъде дълбоко в себе си, което никак не е добре. Едва доста време след това си позволих да отключа болката и да я преживея. малките ти съкровища ще ти дадат силата, от която имаш нужда сега!

# 93
Сега да ви разкажа малко за госпожицата. Тя сякаш сега открива майка си Grinning, т.е. станала е много любвеовилна и се гушка с удоволствие в мен от време навреме, което ме прави много щастлива. Нали като беше бебе въобще не обичаше. голям фен е на приказките и на музиката. И на обяд и вечер иска да й четем приказки преди лягане и сама си посочва книгите. Баща й свири на китара и тя с голям захлас го слуша и клати глава. Все още не говори особено, но всичко разбира и като си иска нещо е супер настоятелна, докато не го получи.  Запазва и развива упорството си, така да се каже Simple Smile.

# 94
Добро утро,

Заповядайте кафе

Не мога да разбера как така темата ни съдържа в заглавието си "бъбрят", а пък е най-накрая... Нещо не сме се разбъбрили много..
Поемам свойта част от приноса, че нещо се бях умълчала в последното време и сега ще поправя тая грешка.

Мешко, уелкъм бак! (както казват братята англо-американци, ама не ми се сменя на латиница, че да го изпиша правилно). Много е хубаво това, че сте добре с дъщеря ти и когато имаш време, качи малко снимки. На мен ще ми интересно да ви видя.

Вифче, браво на майка ти, направила ти е услуга... Смятам и аз така да седна и да почакам докато някоя от бабите се сети, че е крайно време на детето ми да му бъде махната бибата.  Mr. Green Струва ми се, че така стресът ще бъде минимален. Особено за мен.  Grinning Laughing

Неде, радвам се, че видях Стоянчо, още повече ще се радвам, ако ви видя накуп и наживо.   love001

Ирка, надявам се скоро да се почустваш поне малко по-добре.

Отивам да пия кафе, после пак ще си поговорим.

# 95
  • Варна
Добро утро и от мен, макар и дъждовно при нас!!!

Смятам и аз така да седна и да почакам докато някоя от бабите се сети, че е крайно време на детето ми да му бъде махната бибата.  Mr. Green
Правилно решение  Peace  ама вземи им подхвърли някой лаф отдалече, може по-бързо да се сетят  Mr. Green

И аз пийвам кафенце, че след малко ме чака банка, НАП и непослушно дете в ръцете  Mr. Green
И се сърдя на времето  Crossing Arms можеше поне да не вали.....

Лек ден   bouquet

# 96
Добро утро и от мен!

Ирка, приеми и моите най-искрени съболезнования за майка ти! Прегръщам те, бъди силна!   Hug

Дени, благодаря за кафенцето! Определено имам нужда, че смяната на часа въобще не ми се отразява добре. Много ми е объркано, а уж го правят за по-добра работоспособност.  Rolling Eyes

Виф-чо и аз като теб се оказах без пералня и то вече втора седмица. Тези от сервиза ми иде да ги  #2gunfire. Скъсал се ремъка и не се знае кога ще получат. Ходя да пера в апартамента на майка. Почти всеки ден е голяма одисея - качвам се в колата, с прането, с Гоги и количката, спирам до майкини, пускам пералня, вадя количката и на разходка. На обяд се прибираме първо до тях, прибирам количката, вадя си прането и се прибираме вкъщи. Луда станах, ама хич не ми се пере на ръка. А мъжО ми казва да съм се радвала, че все пак има къде да пера.  smile3515 Ама нали не е на неговата глава това... Дано скоро я оправят, защото ще има или застрелян мъж или служител от сервиза.

Велиска, не се притеснявай за ръчичката на Алекс, ще му мине бързо. Преди две седмици Гоги и баща му ремонтираха колата. И наш`то чудо както шетала из колата да вземе да включи запалката, а след това я извадил и я хванал за нагорещеното желязо. Доста ни изплаши, стана голям мехур, бързо го намазахме с Дефламол и след два часа вече беше забравил и си хващаше с ръчичката всякакви предмети и играчки. Е, мехурчето се обели, колкото да му напомня за неговото "боли". Още продължава да разправя на познати и непознати как докато е бил с татко си в колата се е изгорил и много го боли, показва си белега като някой ветеран от войната.  Grinning

По въпроса за бибите не мога да се включа с адекватен съвет, тъй като Гоги спря да я смуче още на 10-11 месеца /не помня точно кога/.  Но за тези неща съм на мнение, че всичко си е строго индивидуално и си е до дете. Пожелавам на мамите, които са решили да го направят да стане възможно най-безболезнено за тях и техните дечица.  Peace

Въпреки очертаващото се мрачно време ви пожелавам весел и усмихнат ден!

# 97
  food010 хайде по едно слетобедно
То много не ми се пише ама се сетих да ви покажа Маги от кръщането(как рева като магаре Mr. Green)
Довечера ще пусна още, че сега отивам с мъжо на кафенце.
Как са болните Praynig Дано да сте добре Hug
Ирка, прегръдки от мен и Маги Hug

# 98
http://marty2006.multiply.com/video/item/20/DRAFT_P3310461.MOV

ето едно клипче, как разказваме приказка с Марто...  hahaha

# 99
Шуши не можах да видя Марто как джомоли-иска парола  Stop

# 100
Шуши, от къде ги намираш тези веселите картинки. Ивко много им се радва. Сега като я видя и вика възторжено: Либките плуваааат!
Давай паролата да се порадваме и на Марти!
Благодаря на всички ви за идеите за бубата! Трябва да се маха, спор няма! Утре ще ни е първия ден на яслата! Сега го подготвям психически. Дано да мине по леко!

Ирка, много ми е мъчно като си помисля за милата ти майчица, и още повече като прочетох как описваш всичко. Едва ли има вълшебна дума ,която да заличи болката! Такава няма! Майката си е майка! Но щастието ще откриеш в очите на своите деца и те ще те радват занапред. Ти ще създаваш за тях уюта който мама е внасяла у теб! Бъди силна!  Hug

Гале, шишето с вода не ми се струва да е проблем. Поне от моята позиция ми изглежда по малкото зло!  Wink

# 101
Ани, радвам се че ви харесват картинките!

http://marty2006.multiply.com/video/item/20/4ervenata_6ap4ica.MOV

не съм слагала парола, бе хора...
пробвайте сега...

Praynig всички болнички да оздравяват!

# 102
Шуши, Марти е страхотен. Много се смях с него Hug от мен

# 103
  • Плевен
Леле....Марти ме разби, браво на него. Мойта мома е все още на нечленоразделни звуци, тука там й се разбира нещо...

Успех утре на зетя в яслата, дано се адаптира бързо и без проблеми!

Аз все още не смятам да махам бибата на Тери. Заместих с бибата палеца, който тя смучеше и си мисля, че ако сега й махна бибата пак ще засмуче палеца. Ще изчакам още малко пък ще видим тогава.

Ирка, миличка гушвам ви много силно  Hug

# 104
  • Varna

Ето ви кафенцето.
 Чакам Бетка да стане и да гледаме снимки и клипчета, че вече почти не ми оства времепрез седмицата, а днес почивам. Ако вземе и слънчице да се покаже днес, ще стане чудесно.
   Терминатора май се събуди, чуват се почуквания на вратата.
Ирка, прегръдка силна от мен, дано намериш сили и да не се отпускаш.
 gi4o_pi4o  сега ли я кръщавахте Маги, че май съм изтървала да ти честетя христянчето.
 Болничките Hug Hug Hug, оздравявайте.

Общи условия

Активация на акаунт