В началото на новата натоварена седмица да ви покажа пак синчето и да бягам по задачи
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149821&photo=121
Болните да оздравяват, депресираните да се стягат.
Лека и ползотворна седмица
Усмихвай се на Елла, така ще ти е по-лесно да продължиш напред. А и в нея също има частица и от теб, и от майчето ти

ама накрая шефа ще го отнесе, като се развилнея
еееех да беше истина и да можех да съм лоша
е поне това беше версията за пред Макси. Като ревнеше и му казвахме, че я няма вече, че магаренцето на чичкото отсреща без да иска я гризнало заедно с тревичкта и я няма вече. Макси се съгласяваше и зора беше само седмица. Но струва ми се тогава беше по-наивен, сега няма много много да ни повярва за такова нещо, без да е видял
Остава варианта с даването й на някое животинче наистина
, т.е. станала е много любвеовилна и се гушка с удоволствие в мен от време навреме, което ме прави много щастлива. Нали като беше бебе въобще не обичаше. голям фен е на приказките и на музиката. И на обяд и вечер иска да й четем приказки преди лягане и сама си посочва книгите. Баща й свири на китара и тя с голям захлас го слуша и клати глава. Все още не говори особено, но всичко разбира и като си иска нещо е супер настоятелна, докато не го получи. Запазва и развива упорството си, така да се каже
.

ама вземи им подхвърли някой лаф отдалече, може по-бързо да се сетят
можеше поне да не вали.....

. Скъсал се ремъка и не се знае кога ще получат. Ходя да пера в апартамента на майка. Почти всеки ден е голяма одисея - качвам се в колата, с прането, с Гоги и количката, спирам до майкини, пускам пералня, вадя количката и на разходка. На обяд се прибираме първо до тях, прибирам количката, вадя си прането и се прибираме вкъщи. Луда станах, ама хич не ми се пере на ръка. А мъжО ми казва да съм се радвала, че все пак има къде да пера.
Ама нали не е на неговата глава това... Дано скоро я оправят, защото ще има или застрелян мъж или служител от сервиза. 

всички болнички да оздравяват!
, оздравявайте.