Ама аз още пия кафе... Мерси, Руми!

Снощи до късни доби четох книга и сега едва гледам... Ще чистя след малко и ще се ободря
Къде сте всички?
И на всички,които ми писаха на лични-благодаря!
Просто нямам сили да отговоря...Болката е ужасно жестока и искам да знам,че някога ще мине.А не вярвам.Домът ми беше за мен райско място.Връщах се в Бг заради мама.Тя ме караше да се чувствам защитена и обичана.Обичах начина,по който подреждаше всичко,слагаше покривки и прекрасни завивки,гушкаше Елла.Тя беше най-близкия човек в света за мен,най-близкия.С нея обичах да излизам най-много,да ходим по магазините,ценях нейното мнение и търсех нейното одобрение.Когато купех нещо на Елла,винаги с нетърпение чаках да го покажа точно на мама.Не се радвам на Елла,не се радвам на бебето.Нищо не ме радва.Минава ли някога това чувство?Мами,загубили някога,Кате,Сиске,минава ли?Става ли по-леко?Ако си обичал някой така,намираш ли някога щастие и утеха в нещо?А татко-ще се оправи ли?Моля ви,кажете.Извинявайте за темата.Не мога да мисля за друго,трудно ми е дори да дишам.Вчера я погребахме.Вървях след ковчега,хвърлих първата бучка пръст,погалих я и купих любимите й фрезии.Мама обичаше пеперуди,цветя,красиви неща,свещници,статуйки,рамки.Дойдоха много хора и аз им казах,че мама беше изключително честен,изключително ведър и много,много добър човек.Ако знаете колко добрини е направила на този свят!Казх им,че трябва да изпратят тялото й с усмивка,защото тя не заслужва тъжен край.Защото това там не беше мама,беше тяло.Душата й я нямаше.Раздадох на всички снимки-усмихната,красива,щастлива.За да си я спомнят такава,каквато беше.Обичам те,мамо!Как ще живея без теб???
Няма да те лъжа никога не минава,болката не намалява,просто свикваш да живееш с нея!Липсваше ми на бала,липсваше ми на сватбата,липсваше ми ,когато станах аз майка,липсва ми постоянно,мисля за нея непрестанно.В спомените ми е млада,хубава,лъчезарна и добра,но Бог реши да ме лиши втори път от майка,но това е живота.Аз,се моля за едно да сме живи и здрави с Георги да отгледаме Божидара,а от там нататък каквото стане.
Като го скрием Дари почва да го търси и докато не й се даде не спира да вика и плаче! 
Ще се повторя ,но ти трябва да продължиш, защото, ти си за Елла и бъдещото ти дете, това което майка ти е била и в душата ти ще бъде винаги за теб. Не ги лишаваи от това.
Ние го минахме този вирус и бяхме на Оксилококциум и имаше страшен ефект.

А и на хубавица Йони да се порадваме...
Слънчев и топъл ден ви желая!!!4

Аз също казвам на свекъра татко, но все пак ми беше много трудно да преглътна болката, докато изричах тази думичка, защото майката и таткото са единствени. Не мога да се оплача от свекър и свекърва, имала съм късмет в това отношение. Хората се чудят как да угодят. Вече минаха 10 години от смъртта на татко , но като си мисля за него винаги боли. С течение на времето живота те поема и не ти остава време да се вживяваш в мъката. Но минават доста години и винаги като си спомням боли.
Много тъжна ни е темичката-дотолкова че макар че не познавам Ирка ми се стегна сърцето докъто четях.Ирка моите съболезнования за непрежалимата ти загуба!!!
Но Ани във вашия случай избери една от двете промени които си му замислила -яслата или бибата.Защото ще е голям стрес за сладура хем да не е до теб хем да няма любимата си биба.
Даже снощи пробва шишето с АМ и го остави и си поиска вода
да се чудиш направо, май ще спра да й купувам вече АМ. Но честно казано повече искам да спре да се буди нощем...искааам да си спи цяла нощ...ех мечти мечти.
.