Badi silna zaradi de4icata si.

ама от прегряване

Вие какъв съвет ще ми дадете? Ако не я занеса, съм сигурна че няма да запи, а не искам да го мъча, но ако я занеса, се притеснявам лелите да не злоупотребяват с нея и да му я дават през целия ден, за да не плаче за нещо например! В голяма дилема съм как да постъпя! Ако не я занеса , дали това е шанс да я откаже или има по голяма вероятност да го стресирам? Ако някой има мнение по въпроса, моля ви споделете!
и здрав Макс 
Сега я ползва само като заспива,но ако я вземат в яслата няма да дам бибата.В яслата децата правят неща,които у дома отказват.Това са ми личните наблюдения и споделеното от моята приятелка,която е мед.сестра в ясла.С една приятелка,която си гледахме децата през зимата момчето и е невероятно злоядо,но като тръгна на ясла всичко си изяждаше и въпросната приятелка си мислеше,че персонала лъже,но се оказа,че детето наистина яде 

Анна, дано и вие си починете от болести и всичко привас да е ОК. 

От как се е родила заспива сама и никога не съм носила на ръце.Вчера реших да се направя на добра майка и легнах до нея да и чета приказка и за пореден път претърпях провал като излязох от стаята и детето си заспа.Самостоятелна е на мама принцеската