В очакване на пролетта, МАЙски мами бъбрят си сега!

• 14 714
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Irka i moite saboleznovania mili4ka.Ako ima6 nujda ot ne6to samo se obadi,nasre6ta sam.
Badi silna zaradi de4icata si.

# 61
Мила Ирка, най-искренни съболезнования.  Flowers Rose Flowers Rose
Много мъчно ми стана, но все пак продължава живота и трябва да бъдеш силна заради Елла и бебчето. И дано както каза Люба, майкати да е на по-хубаво място и да наблюдава и да се радва отвисоко на децата и внуците си Praynig Praynig Praynig

# 62
  • София
добро утро майчета,

заповядайте:

галче, сетих се за ивайла и деси, пиши как са те, не сме се виждали от ... преди зимата сякаш///  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 12:22 от ва ни ла

# 63
Добро утро, момичета!
Ванилка, страхотно кафенце - любимото ми...!!!

Днес пак ще ходим на зоологическата градина... Ще отивам да се приготвяме...

# 64
  • Варна
Добро утро, мами.
Днес сигурно ще изпия 10 кафета. Мерси, Ванилка  Hug
Макси ни поднесе един среднощен екшън с температура която започна с 38.5 към 21 часа, и въпреки всички методи и лекарства се увеличи до 40.1 градуса към 3 часа просред нощ  Rolling Eyes Ходихме до спешното, ама от там нищо друго не ни препоръчаха, че бях направила всичко възможно вече. Успокоиха ни поне, че гърдите и гърлото са ОК. Изписаха ни и Осцилококцинум и да си продължавам да редувам илачите, компресите, хладките бани и така.... Още е с температура, но не чак толкова висока, не смея да я измеря, че да си поспи горкото.
Е честно запазвам самобладание обикновено, но снощи към 2-3 ч вече изкрейзах, гледайки го как изгаря и същевременно трепери.. Казаха, че е някакъв вирус, щом не е съпроводен с хрема, кашлица или гърло, тоест не е настинка или ангина примерно... АААААААААААА аман от вируси  #Cussing out

Оплаках се... сега чакам да дойдат да видят и пералнята, ама се надявам да я оправят днеска, че от снощи що пране си имаме, ако трябва да го пера на ръка, и аз ще дигна температура  Crazy ама от прегряване  Mr. Green

# 65
ДОБРО УТРО и от мен.Vif и Любо е с температура около 38 без други симптоми.Исках да го заведа на лекар да го видят но и джи пи то и хомеопатката казаха да изчакаме да видим какво ще стане че най-вероятно е вирус и ще отмине.Ама докъто мине ще стоя на нокти.Освен това сега ще тръгвам за Банско и ми е още по-притеснено защото ще го оставя на майка ми и само се моля всичко да е наред-абе не ми е писано да си почина като хората явно smile3533

# 66
Оле, пак много болни дечица. Пожелавам на Евка, Макси и Любо да ги подминават вирусите и да оздравяват по бързо. Че времето навън е чудесно и хич не е за залежаване!  Heart Eyes

Сиска, Дени, като не сме единствените пристрастени малко се успокоявам, но пък Ивко като заспи я плюе и по някое време се буди и си я търси. Аз и затова не я махам от леглото. Това си го отчитам като грешка. Трябваше от малък да го свикна че като заспи и бубата изчезва, а сега ако не я намери и ме вика да я търсим двамата. А и доста ме притеснява факта , който Катя споделя - за изкривяване на захапката. От другата седмица вече ще го водя по малко в яслата. От по следващата предполагам ,ако всичко е наред, ще го оставя и с преспиване. Много се чудя дали да нося бубата там!?  newsm78 Вие какъв съвет ще ми дадете? Ако не я занеса, съм сигурна че няма да запи, а не искам да го мъча, но ако я занеса, се притеснявам лелите да не злоупотребяват с нея и да му я дават през целия ден, за да не плаче за нещо например! В голяма дилема съм как да постъпя! Ако не я занеса , дали това е шанс да я откаже или има по голяма вероятност да го стресирам? Ако някой има мнение по въпроса, моля ви споделете!

Гери, весело изкарване в Банско!

# 67
  • Велико Търново
Добър ден и от мен!Първо да пожелая на болните деца бързо оздравяване и приятно изкарване на Гери в Банско!
Виф,една позната казва,че без пералня и миялна машина е една идея по-близо до самоубийството,затова ти желая днес да ни се похвалиш с работеща пералня Hug и здрав Макс Grinning

Ани,не знам дали имаше по пристрастено дете към биберона от Божидара-тя беше нон стоп с нея дори  имаше за всеки тоалет подходяща биба CrazyСега я ползва само като заспива,но ако я вземат в яслата няма да дам бибата.В яслата децата правят неща,които у дома отказват.Това са ми личните наблюдения и споделеното от моята приятелка,която е мед.сестра в ясла.С една приятелка,която си гледахме децата през зимата момчето и е невероятно злоядо,но като тръгна на ясла всичко си изяждаше и въпросната приятелка си мислеше,че персонала лъже,но се оказа,че детето наистина яде Peace
Така,че моя съвет е да не носиш бибата там Peace

Лек и хубав ден от мен! Hug

# 68
  • София
Здравейте, нашето кашляне се оказа бронхит, без температура и малко кашлица през нощта. Така че сега сме само на сиропи, без АБ. Ако не бях я закарала вчера, нямаше и да разберем. Бързо оздравяване на болните дечица! Hug

# 69
Дано Макси вече не вдига температура и се оправи бързо.  HugАнна, дано и вие си починете от болести и всичко привас да е ОК. Hug
Приятно изкарване в Банско на Гери и дано Любо и майка ти не те притесняват и да е добре детенцето Hug
Добре че неможа да свикне с бибата моят син, и като ви чета от една страна се радвам че ви нямам проблемите.  Ние вечер заспиваме четейки приказки, но до миналата седмица се носехме на ръце, така го свикнах след като го отбих и сега ми е по-леко

# 70
  • Велико Търново
Rush,аз съм доволна,че заспива сама независимо,че е с биба PeaceОт как се е родила заспива сама и никога не съм носила на ръце.Вчера реших да се направя на добра майка и легнах до нея да и чета приказка и за пореден път претърпях провал като излязох от стаята и детето си заспа.Самостоятелна е на мама принцеската Mr. Green

Анна,пожелавам на Евка скоро да се оправи Hug

# 71
Сисе, мерси за съвета! Така ще опитаме! Дано да се получи. Надявам се че като види от другите деца, ще приеме това за правилния модел.
И аз така съм го свикнала от бебе, оставям го в леглото ,излизам и той до 5 мин е заспал. Никога не съм го люляла или спала до него. Но всичко това е благодарение на бибата. Но вече е време да се разделяме.

# 72
Добър вечер,

Ани, аз имам малко по-различни разсъждения за бибата и за детската градина. Но те се отнасят до Мартин, не знам дали са приложими за Ивко....
Ако сега тръгне на детска градина, си мисля, че бих дала бибата за следобедния сън. Защото така и така му е непознато и притеснено, поне нещо познато да му остане и да го успокои като легне в непознатото легло... За мен би било по-важно детето да си почине добре, отколкото личната ми психоза "ама що дадох бибата в детската градина". В нашия случай лелите не биха могли да злоупотребят, защото той през деня никога не е бил с биберон, само за заспиване я смуче.
Аз ще се опитам постепенно да я откажем. За сега започвам с това, че не му я давам при заспиване, слагам я някъде из леглото, пък ако си я намери... Вчера си я беше намерил за съжаление... ще видим Confused  ако така не стане, смятам скоро да пазаря някой гълъб да я отнесе.   Simple Smile

# 73
Дени, благодаря ти и на теб за мнението! То аз стана ясно че съм на двата полюса и много се колебая по тоя въпрос. Но Ивко определено ако му я предложат и през целия ден ще си я смуче,няма да я върне. Ще опитам да го лиша от нея, а мога да му пратя някоя играчка която му стои в леглото например. Днес у баба му го пробвах така без биба да заспи. Търси я в началото,но като видя че няма биба и така заспа, не стана от раз определено.

# 74
  • София

Добро утро! Как сте днес, превъртяхте ли часовниците?

Общи условия

Активация на акаунт