В очакване на пролетта, МАЙски мами бъбрят си сега!

• 14 712
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
Ирка приеми и мойте най-искрени съболезнования!

# 46
Ирка, съжалявам много за загубата ти.  Sad Дано намериш сили и се справиш по-бързо с това изпитание. Сигурно няма да ти е лесно, но бъди силна заради малкия човек вътре в теб и другите двама, които са с теб и с нетърпение ще очакват да видят усмивката ти. Прегръщам те силно. Ако мога с нещо да помогна съм насреща.

# 47
Моите съболезнования, Ирка.

# 48
  • Варна
Ирка, моите най-искрени съболезнования!!!   Flowers Rose  Flowers Rose
Опитай се да запазиш в себе си най-хубавите мигове, и когато си мислиш за майчето си, си мисли само най-хубавите ви моменти!!! И се усмихвай въпреки всичко!!! Тя е с вас, макар и вие да не го усещате!!! Тя е в сърцата ви и ще остане там завинаги!!! И бъди силна, миличка, колкото и да ти е трудно! И един ден разкажи на дечицата си за прекрасната майка, която си имала!!!
Всички сме с теб, Ирка, и те прегръщаме силно....

# 49
  • София
Ирка, приеми и моите съболезнования. Бъди силна, заради Елла и бебето и дано и те ти дадат сила, да го приемеш. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 50
Благодаря ви,мили мамчета-за всичко,което сте ми дали.Не мога да опиша с думи колко ми е тежко.Беше внезапно,на 52 год,колко е гаден животът!Ужасно ми е трудно,нямам желание за живот.Как да се справя?Кога ще отмине?Господи..............

# 51
  • София
Ирка, приеми и моите съболезнования. Flowers Rose

# 52
  • София
Ирка, много съжалявам за огормната ти загуба! Искам да ти кажа нещо мило и утешително, но не намирам точните думи... дано усетиш подкрепата на всички ни тук!

# 53
  Flowers Rose Flowers Rose Моите съболезнования, Ирка!!!
Бъди силна, миличка!

# 54
  • Бургас
Ирка, приеми и моите искрени съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose

# 55
  • София
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Ирка, приеми и нашите най - искрени съболезнования!!!!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Бъди силна, животът понякога ни поднася тежки изпитания. Приеми, че майчето ти е на едно по - добро и спокойно място и ще бди над теб и семейството ти.

# 56
Ирка, не зная какво точно да напиша за да ти помогна по някакъв начин. Съчувствам ти за загубата искренно. Потърси мъничко утеха в прекрасните очи на Елла и мисълта за малкото човече в теб.

# 57
Заради Ирка влязох и аз,че иначе все няма време..Много,много съжалявам,много..
Ирка-ти си знаеш,че винаги можеш да разчиташ за опора и подкрепа  Hug

# 58
Ирка, Поклон пред скръбта ти!..
Приеми моите Съболезнования ....
Страдам заедно с теб!
Ох.. как можа това да се случи!!!!...

# 59
Ирка, приеми моите съболезнования. Ужасно съжалявам за случилото се. Дано намериш сили в този труден момент, за да продължиш заради Елла, бебето и близките ти.

Общи условия

Активация на акаунт