В очакване на пролетта, МАЙски мами бъбрят си сега!

• 14 710
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!

Олче, благодаря ти много за чудесния колаж, който си сътворила! Невероятен е! Май доста черпане ти се събира за Емен!  Wink

Сиска, мерси за кафенцето, имам спешна нужда от него.

Ние не сме отказвали биба, но от няколко вечери е ужас - то не е рев, то не е мяткане в леглото. Но и двамата изкарахме стабилна настинка и може да е и от запушеното му носле. Сега вече сме по-добре и тази вечер спа малко по-спокойно. Иначе при нас нищо ново, освен че от няколко дни се е отприщил наш Георги да приказва и по цял ден не му спира балалайката, понякога направо до лудост ме докарва. Но изречения така и не съставя, кара само на съществителни.  Mr. Green Ама то на нас майките угодия няма, по-точно на мен де - като не приказва, защо не приказва, а сега пък защо толкова много говори.  Grinning

Хубав и успешен ден!

# 31
  • Варна
Олче, деня ми стана прекрсен, след красивите физиономиййки на нашите дечица от 1ва страница  Heart Eyes
Благодаря!!!!   bouquet
Благодаря, че си ни избрала и снимка, щото на мен никоя не ми се струваше подходяща за случая.....  Blush Ама ти си ме отменила..  bouquet

Чакам Макси да стане от леглото и тръгваме към офиса. Едното момиче от офиса е в болница повече от 10 дни, и аз й поемам работта, плюс моята си... и съм пред истерична криза, ама ще ми мине някой слънчев ден  Crazy
Гледам децата вече дрехите си свалят да седнат на гърнето, а Макс още пищи от него  Tired
И ми се развали пералнята  #Cussing out а е още гаранционна, то бива качество ама.... Сега напук пък, ще си седим още с пампта докато не я оправят мислех от април да я махнем през деня ама.... Като я оправт и  махам килими, пампи и гащи, и да му мисли Макси как ще си кисне на гърне по голо дупе  Mr. Green а пералнята да му мисли, как ще пере по 20 чифта напишани гащи  Joy

# 32
Не е късно обаче, тези, които искат да им добавя слънцата да ми изпратят снимчици и ще ги добавя, няма проблем. Не мога да обещая кога, но при първа възможност ще си виждате и вашите мушмуроци! Heart Eyes
До колкото разбирам и сега можем да изпратим снимчица...  Rolling Eyes
Мога да разбера всички, които казват, че нямат време... Особенно Олчето   bouquet

Уф, нашата борба с бибата продължава за поредна нощ... Той също я изплюваше като заспи, но през ноща се будеше и си я искаше... Това беше една от причините да реша да я махнем...
А Кате, майките на деца на 10 години с биба, не ги разбирам... Или пък като ги гледам по морето - големи деца в колички  newsm78

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 09:54 от *ШУШИ*

# 33
  • София
Toва с бибероната ми е болна тема. Незнам кога ще се откаже. Вече и през деня иска да я ползва, постоянно я търси. За заспиване просто абсурд да я остави.
От няколко дни е хремава, а докато спи много кашля и хърка, след малко ще я водя на доктор. Няма температура, та се надявам кашлицата да е от сополките, пък ще видим.
Лек ден на всички!  bouquet

# 34
Момичета,много ми е трудно да пиша......и се чудех дали да го направя........но понеже преди 6 месеца ми се случи същото и тогава вашата подкрепа ми беше много от полза-даде ми сили да осмисля станалото и да продължа напред........затова ще си позволя да го напиша:Майката на Ирка е починала...........познавах я бегло..........,но мога само да кажа,че на нея просто и личеше от далеч,че е много добър човек......какъвто е и Ира......че беше наистина всеотдайна майка и баба.Надявам се там където е сега да и е по-спокойно и по-леко......Надявам се и оттам да се радва на прекрасната си дъщеря и на внучетата.......Нека Бог да и прости и да даде сили на Ирка Praynig
 Flowers Rose Flowers Rose

Моля Ви-нека изпратим положителната си енергия към Ирка,Елла и бебчо......те имат нужда от това.

# 35
Съболезнования и много,много сили на Ирка!
Знам,че си много чувствителен човек и трудно ще преживееш това изпитание Sad
Прегръщам те виртуално!

# 36
  • София
Тъжно наистина. Cry.. Ирка , нека Бог ви утешава сега, когато е настъпил момента за раздяла със скъпата за всички ви майка  Praynig Flowers Rose

# 37
 Cry Съжалявам...прегръщам те силно, Ирка!

# 38
  • Велико Търново
Ирка,моите най-искрени съболезнования Praynig
Бъди силна заради Петър,Елла и бебето,което очакваш!

# 39
Ирка, моите съболезнования за милата ти майка!  Flowers Rose Flowers Rose
Животът продължава, за съжаление с много болка и тъга, но никой не може да ти отнеме спомените за майка ти, нейната топлота и любов!
Прегръщам те силно и знам, че ще намериш сили, въпреки болката, да се усмихваш на Елла, да даряваш любов на Петър и да се грижиш за малкото човече!

# 40
  • София
Миличка Ирка,
Моите най - искрени съболезнования... Знам, че каквото и да кажем или направим сега, едва ли ще намериш утеха.
Бъди силна в този момент, заради прекрасното си семейство и заради неродената ти рожба...
Всички тук много те обичаме и сме с теб. Не се изолирай, не се оставяй на болката........Ако искаш да поговорим, поплачем и пр., имаш ми скайпа...
Прегръщам те силно, нека Бог ти даде сили да продължиш напред... Всички се молим милата ти майчица да е на по - хубаво и добро място, където няма болка, злоба и тъга...
Поклон.  Sad

# 41
  • Плевен
Скъпа Ирка, приеми и моите най-искрени съболезнования за тежката ви загуба! Мир на праха й  Flowers Rose Flowers Rose
Кураж и много сили ти пожелавам  Hug

# 42
Ирка , приеми нашите най-искрени съболезнования за огромната ти загуба. Бъди силна и смела, заради любовта на хората около теб Flowers Rose Flowers Rose

# 43
Ирка,  Sad моите най-искренни съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose! Желая ти много сили и кураж да преодолееш болката! Животът продължава, гледай напред заради семейството си! Прегръщам те  Hug!

# 44
  • Пловдив
Ирка, моите най-искрени съболезнования -майка ти беше прекрасен човек - поне за малкото пъти, когато съм я виждала е оставила такова впечатление у мен... Бъди силна, ако имаш нужда от рамо, на което да поплачеш - насреща съм  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт