В очакване на пролетта, МАЙски мами бъбрят си сега!

• 14 722
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте и от нас в новата темичка. Много е хубав колажът, макар нас да ни няма. Снимка няма да пратя, защото много грозно ми прозвуча поста на Олчето в предишната темичка, който не е пратил снимка на лични няма да бъде включен. Все едно като наказание. Знам, че колажът ти е отнел време, но все пак има доста хора, които нямат време за форума толкова често.
Иначе Евка е много добре, вече бърбори много, всичко разбира и всичко иска сама да прави. Освен събличането се опитва и сама да се облича, като ходи в тоалетната сама се обслужва, въобще за 1, 2 месеца много се промени. Издължила се е и на височина. В градинката е тарторка на бебешката група, защото се води кака на всички дребосъци.
Лек ден и дано вече се оправя това време, че направо имам чувството, че цяла година е зима.  bouquet

# 16
Браво  Олче!!!! newsm51

Страхотно и как само са пораснали всички бебоци.  Благодаря за времето и нервите дето ти отне цялата процедура Hug

# 17
  • София
Здравейте и от нас в новата темичка. Много е хубав колажът, макар нас да ни няма. Снимка няма да пратя, защото много грозно ми прозвуча поста на Олчето в предишната темичка, който не е пратил снимка на лични няма да бъде включен. Все едно като наказание. Знам, че колажът ти е отнел време, но все пак има доста хора, които нямат време за форума толкова често.

Анна, незнам какво друго да кажа освен, че съжалявам, че постингите ми звучат гадно, когато имам идея за нещо хубаво, подканям, призовавам и понеже времето ме притиска, работя, разкъсвам се на 100 места, а снимки не изпращате, затова може да ти е прозвучало по - остро. Не съм целяла да се заяждам с никого, още повече пък да го наказвам  Shocked, жалко, много жалко, че имаш такова мнение за мен.
Освен това, има няколко мами, които също нямат никакво време, дори не се разписват, но бяха от първите, които ми изпратиха снимка. И не виждам какъв е проблемът дали ще се разпишеш с две думи, или ще дадеш един линк на ЛС, и двете отнемат еднакво време. Всичко опира до лично желание (и в твоя случай ЛИЧНО мнение).  Rolling Eyes
Всичко останало е търсене на извинения.
Спирам, за да не звуча "грозно" повече. Laughing

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 14:56 от ol4eto

# 18
  • София
Спокойно, не се пали толкова. Щом се чувстваш права, защо се оправдаваш. Това е форум, в който всеки има право на мнение, моето е просто такова. Wink

# 19
  • София
Спокойна съм и няма за какво да се оправдавам.  Peace

# 20
Лелеееее, голям срам  Embarassed-оказа се, че на 'първо четене' (т.е. гледане, познавам има-няма, половината деца, добре, че като прочета кой до кой е, та блондинските ми клетки включват (ама нали съм 'много' редовна...за гледане на снимки да не говорим, така се получава  ooooh!)
И аз да се похваля, че Антон е голямо кречетало, направо разговори си водим  Mr. Green е, има и моменти, когато решава, че едно нещо може да го повтори 5 пъти, ама това е друг момент.
И леко се опитвам да се настроя за връщане на работа, но не ми се отдава особено  Confused Та по този случай от вчера съм с 'нова' глава и сега по цял ден кисна пред огледалото и не мога да реша харесвам ли се или не  Blush  Mr. Green
Това е за сега накратичко...отивам да дочитам старата тема  Grinning

# 21
Елфче, дай да видим и ние новата глава. Пък може да помогнем в оценката!  Wink

Олче, колажа наистина е много добър.  Peace

Добре дошли на Крио и Грета!   bouquet

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 19:31 от А н и

# 22
Олче, на мен, Жоре и Маги много ни хареса това което си направила newsm51 smile3501  love001
Даниеле, дано да нямаш вече такива неволи Praynig Hug
Аз снимки гледах(то това на мен ми е първа работа) и от нашите гарчета по-убави нема. Heart Eyes
Ние бяхме на София два дни. Правихме на Маги медицинско за ясла. Водихме си и свеки и вечерта си направихме едно супер излизане с десетина приятели. Малко пазар и тн.
Откакто Жоре си е при нас, Маги си разби всякакъв режим на ядене, спане и даже се напикава(което не е правила от месеци), но за сега го отдавам на превъзбуда. Но за сметка на това е започнала да говори много и то разбираемо. Тя при Жоре проходи, сега и при него проговори, даже като я питаш кой обича най-много казва тати!
Krio, добре дошла  bouquet

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 18:35 от gi4o_pi4o

# 23
Аууууууууу че красиво започва новата ни тема-браво Олче smile3501.просто супер
Олче ако имаш време вкарай ни под №155 newsm53
Явно аз пак съм проспала нещо щот седях и се чудех сума време как е възможно от предиобяд никой да не е писал в нашта тема/за предната става въпрос/,а то вече сме с нова.Е това е то-заплес съм си newsm12
Иначе при нас нищо ново не се случва-само дето се научи да си събува панталонките сам и да сяда на гърнето-досега това го вършех аз де и затова ми е хубаво че ми отпадна още едно задължение.Е от мен лека нощ 1crib

# 24
  • София
привет от мен  за добър вечер.

аз гледам Слави и се напишквам от смях, че в момента някакъв образ свири с уста имитирайки кларинет и си акомпанира с китара  Joy, стилът е чалга и направо се кефя, като се има предвид, че никак не го понасям.  hahaha олелеле, сега прави и кавъри на разни класики!  Crazy  hahaha

лека нощ Hug

# 25
Утре заминаваме за Слънчев бряг!  newsm68 Пак ще си отпочина малко!

Забравих да пиша и да похваля мамите дето са се отървали от бубата! Аз имам чувството че Ивко ще си я дъвче вовеки преди сън. Първоначално бях решила като стана на 1г и да му я махна. Той на 2 стана вече и още нямам сили да го лиша от това "удоволствие".

# 26
Олче, колажа е страхотен!!!!
Много ме е яд, че не пратих снимка, но не намерих. Още утре ще го снимам и ще изрежа снимката, за да не ти губя и аз от времето. А ти я добави когато можеш.
Много искам и Криси да е сред майчетата.

Толква са сладки и пораснали всички!

При нас единствената голяма новина е, че спряхме кърменето. Той се опитваше да настоява, но аз го разсейвах. И сега и не търси. Вече 4-ти ден заспива при батко си и не се сеща да търси да суче.

# 27
  • Велико Търново
Добро утро,дами!Да ви сервирам кафето Heart Eyes

Олче,благодаря ти много за труда за колажа и за това,че си подредила децата по "двойки".Всички са много пораснали,въпреки,че съм съвсем редовна в темата пак не мога да разпозная някои деца Blush

Stryper,честит финал на кърменето Hug

Ани,на мен,че Божидара заспива с биба не ме притеснява,защото тя така или инъче като заспи я плюе Peace

Желая на всички хубав ден! Hug

# 28
Добро утро!

Олче, страхотна изненада! Браво! Благодаря ти за труда и времето, което отделяш за нас!

Страйпър, честит ви край на кърменето! И ние вървим натам, вече суче един път през нощта, само от едната гърда.

Като отворихте тема за бибероните, видях вчера в магазина едно дете с майка си, сигурно беше към 7-8 годишно, с биба в устата, а майка му го водеше за ръчичка между рафтовете. И едно детенце, което гледам е на 4,5 год. и още е с биба само като заспива, но захапката страшно му се е изкривила.

Желая ви хубав и слънчев ден!

# 29
Добро утро,

Ани,на мен,че Божидара заспива с биба не ме притеснява,защото тя така или инъче като заспи я плюе Peace

Мартин е по абсолютно същия начин. Все още не съм се засилила да я махам. Не съм решила, че е време.

Общи условия

Активация на акаунт