Ханна, честита ви втора месечинка!!! (На Михаела де
) Тя много напреднала в материала с музикалните инструменти. С електрическата китара, малко изчакайте да и укрепнат хрущялчетата на пръстите
Ето и въпросната снимка на Ева
)
и аз много си ги харесвам
. Те и двамата приличат на баща си и имат неговите топли кафеви очи
!

Да видим кой ще излезе победител накрая 

Тя обича биберона-имаме на Камера целите силикон(като тези на чико,ама силикон)и чико има,ама тя е по-къса и нещо не я тачи.
о,ужас-на лявото краче пръсчето до малкото е като в спазъм и стои под средното и не може добре да се изпъне...И като ме попита доктора дали винаги е така,се втрщих-уж правя масажи,мия чистя,а не бях видяла
И сега ще чакаме-ако не се оправи,ще го лепим.
и изгубих битката с кърмата...успявам да я излъжа само нощно време като я двигам да я храня и първото сутрешно хранене

Аз съм споменавала че когато се роди Симона, крачетата й бяха леко изкривени, също пръстчетата на крачетата й бяха леко едно върху друго, всичко се оправи само с гимнастика, без никакво лепене 

накърмих го и заспа, а по принцип не яде в 12, сложих ги пак в кревата и се разбуди след 10мин., пак яде още малко и вече заспа дълбоко, прененсох го за пореден път и чаааак сега в 7 и нещо стана, той можеше още да спи, ама мен нали ме гони параноя дали диша, и го пипнах и той се разбуди.

Да не изпусне случайно нещо

Трябва разбира се всичко да стане много внимателно, защото той много се стряска и от това се буди, но обикновено успявам. Така суче макс 5-10мин, но ми помага на гърдите много.
Много ми е радостно, че той нали се роди преждевременно и беше еидн такъв мъничък.