Януарчета ни гукат от сега, щастливо поздравяват те света!

• 17 115
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз съм фен на НУК - залъгалките, харесват ми по форма и картинки, а явно и на Жоро.

Ханна, честита ви втора месечинка!!! (На Михаела де  Wink )
Тя много напреднала в материала с музикалните инструменти. С електрическата китара, малко изчакайте да и укрепнат хрущялчетата на пръстите  Mr. Green

Ето и въпросната снимка на Ева

# 241
  • София
Ханна, и нашата е същата, само че с Авент. Първата и беше такава и сега други не иска. На два пъти и купувах разни анатомични на Чико, но изобщо не ги признава и само Авент и купувам. Само че не мога да намеря розова и сега има една синя, жълта и бяла.

# 242
  • Варна
Ханна много ти благодаря   Hug и аз много си ги харесвам  Grinning. Те и двамата приличат на баща си и имат неговите топли кафеви очи Heart Eyes!
 Аз пък харесвам много твоята Михаела особено на снимката която беше доскоро до лентичката ти. Там с пухкавата си косица винаги ми напомняше на малко жълто пиленце! kyllmg

M_I_A снимката е супер оригинална! newsm10

По въпроса за смученето на палци и залъгалки: дъщеря ми много бързо се отказа от опитите да си лапа ръцете и си смучеше залъгалка само като заспива. Ама тя си беше доста мързеливо бебе. Виктор обаче е доста по-упорит и не се отказва лесно. Дебна го и непрекъснато му вадя ръцете от устата smile3541 Да видим кой ще излезе победител накрая smile3506

Спокойна вечер на всички!!!  love001

# 243
kras8204, за подсеченото дупе да ти кажа. И ние имахме страхотен проблем с подичането, не точно на дупето, ама то все тая. Та я водих на лекар след като изкупих 5-6 крема, а не минаваше и доки каза пиоктанин 1 процент. Мажеш 2 пъти дневно, а през останалото време стабилно с бочко я мажех. Аз обаче имах 2-процентов и го разреждах с преварена вода. Може да се пообели кожичката, понеже много се изсушава от пиоктанина, ама поне ни мина за 2-3 дни. Дано да помогне, ако решиш да пробваш  Peace
Иначе и тридерм ни изписа, аз съм го ползвала за гъбички на краката, но не знам дали действа, така и не стигнахме до него.
Със залагалките и при нас е голяма борба- аз тикам, тя бута и накрая си обявяваме примирие, аз да й я държа да не падне от устата, а тя да я потрае известно време  Laughing и слава богу успява да се унесе понякога и да заспи.

# 244
   Пратих снимка и сега с нетърпение очаквам новия колаж с пораснали бебета.
Мойто пате имаше 37.3 тази вечер и аз си дадох калпол-вчера явно се е била поизпотила в Благоевград и от непрекъснатото вдгане и носене-сега си имаме запушен нос и Т SadТя обича биберона-имаме на Камера целите силикон(като тези на чико,ама силикон)и чико има,ама тя е по-къса и нещо не я тачи.
 Вчера бяхме на преглед-на ортопед и  ooooh!о,ужас-на лявото краче пръсчето до малкото е като в спазъм и стои под средното и не може добре да се изпъне...И като ме попита доктора дали винаги е така,се втрщих-уж правя масажи,мия чистя,а не бях видяла #2gunfireИ сега ще чакаме-ако не се оправи,ще го лепим.
Мисля,че вече се отби Sadи изгубих битката с кърмата...успявам да я излъжа само нощно време като я двигам да я храня и първото сутрешно хранене Rolling Eyes,ама здраве да е!Лека нощ!

# 245
  • Пловдив
.

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 11:38 от Ханна

# 246
Здравейте момичета:)
Честито на рожденничките- малко със закъснение, но от сърце  bouquet
Тедсан- честито ви християнче
Ханна- честит ви 2-и месец
Болните бебковци и каки да оздравяват по- бързо Grinning
И наш Сашо и той все е с пръст в устата, понякога с юмрук, та чак пръстчетата му са зачервени, хем не го оставям.

P.S. Ханна- Колажът с бебко цигулар е култов Grinning

# 247
  • Варна
Добро утро!

Юле, ще се оправи, не се притеснявай  Peace Аз съм споменавала че когато се роди Симона, крачетата й бяха леко изкривени, също пръстчетата на крачетата й бяха леко едно върху друго, всичко се оправи само с гимнастика, без никакво лепене  Grinning
Ханна,  Joy
Я кажете сега, как понесоха бебоците смяната на времето? Маги уж през деня вчера нямаше проблем, обаче какво й стана вечерта, незнам. Заспа по-трудно, буди се много често, яде още веднъж след уж последното хранене в 9  newsm78

Днес сме на консултация, уж ще бият и пентаксима, само дано не завали че съм пеша  Praynig

Хубав ден!

# 248
Алекс, и ние имахме смущения, не знам дали е от времето, но определено не беше го правил това.
Той си заспива сам, сложих го и след известно време заплака много силно, взех го, млъкна, оказа се, че се е наакал.
Преобух го, пак рев... newsm78накърмих го и заспа, а по принцип не яде в 12, сложих ги пак в кревата и се разбуди след 10мин., пак яде още малко и вече заспа дълбоко, прененсох го за пореден път и чаааак сега в 7 и нещо стана, той можеше още да спи, ама мен нали ме гони параноя дали диша, и го пипнах и той се разбуди.
Ох, дано днес може да излезем поне за малко, че иначе предстои още един дъъъъълъг и скучен ден.

# 249
  • София
Момичета имам проблем. Вече втора нощ Габи си пропуска нощното ядене, аз се събуждам към 4-5 часа от болки изцеждам по малко за да издържа, тя се буди към 7-8 часа, при положение че е легнала към 8-9 ч. вечерта. Чудя се какво да правя? И ма мен ми се иска да си спя цяла нощ при мъжа ми и тя да си махне нощното ядене, но много ме болят гърдите, вие как го решихте този проблем? Как се регулира млякото нощем? Да се опитвам ли да я будя към 2-3 часа за да яде през нощта и мен да не ме боли или да я оставя да си спи колкото си иска, за да мога аз вече да се върна в спалнята и тя вече да става голяма?

# 250
  • Пловдив
Добро утро  Simple Smile
Алекс, при нас пък вчера цяял ден спа, неможех да я събудя за ядене дори и затова много малко яде. Мислех си, че през нощта ще ни разкаже играта - я глад, я да играем .. обаче тц - спа непробудно. Обикновено като ака през нощта се събужда и аз я усещам. Тази нощ не - сутринта дори аз я събудих, че вече гърдите ми неиздържаха (нали и малко яде през деня  Rolling Eyes ). Изцедих и преди това малко с помпата, че беше абсурд да захапе  ooooh!
Сега ще видим, ама ако съдя от сега - хич не и се спи  Crazy

Pampita и аз май ще го имам този проблем. Ако не се събуди до 6 часа сутринта я събуждам. По-често се случва вече да пропуска нощното хранене. То тя обикновено ако се събуди през нощта то е защото и се ака. Аз се събуждам и я взимам. Дори незнам дали е гладна ама за всеки случай  Crazy
Това, което само мога да ти кажа е да избягваш .. дори въобще недей да пиеш вода вечер. Мен тогава най-много ми се пие (дори и през деня се ограничавам  Rolling Eyes )

# 251
  • Варна
Pampita, не я буди  Peace Ако много те болят гърдите, изцеждай мъничко, но за няколко дни кърмата сама ще се регулира и няма да има толкова много през нощта.

# 252
Момичета, ние навлизаме в нов етап от развитието – подготвяме се да ни растат зъби. Последните 2 седмици Беа хич не спи нощем – скимти, проплаква, смуче си юмручетата... И чак снощи, като я видях какви лиги е проточила и как настървено си чеше долното венче с език, разбрах какво става.. Ех, тъкмо се отървахме от коликите, две седмици имаше живот, и хайде сега зъбите.... Аз имах късмет с другите деца, че не съм усетила кога им излязоха зъби, но сега май няма да е така  Cry

С лапането на ръце и ние се борим. Много упорито й пъхам бибата като я видя да лапа юмруци....

Смяната на времето не я усетихме, тя така и така напоследък не спи нощем.....

Ау, снимката на Ева, както и на Емчо с цигулката, са страхотни  newsm10

# 253
  • Пловдив
Лелее .. зъби  Shocked Много рано .. То и моето дете много се слючни и лапа ръце, но мисля че е нормално и се надявам да не са зъби  Praynig

То бива да предпочита палец вместо бибка ама днес чак се почувствах пренебрегната  Laughing когато докато я кърмех си вкара и ръката в устата  Joy Да не изпусне случайно нещо  Laughing и драска, драска .. уужаасс  Crazy

# 254
Здравейте Simple Smile
Отдавна не съм писала, но да знаете, че ви чета и докато изчета всичко то не останало време да пиша, та затова сега по нощите.

За нощното ядене, моят син и той вече не се буди всеки път, но ако се поразмърда малко повече го взимам да го накърмя, без да го будя. Установих, че те бебетата и това го можели.Simple Smile Трябва разбира се всичко да стане много внимателно, защото той много се стряска и от това се буди, но обикновено успявам. Така суче макс 5-10мин, но  ми помага на гърдите много.

Четох и за дърпането от гърдата - за  мен това е индикатор, че му се пишка или ака и понеже го изхождам мисля, че това помага. След това се връщаме към сученето и е доста по-спокоен. Май и други мами го бяха споменали това.

За смяната на времето да ви кажа, понеже тук това стана преди няколк седмици, отначало малко като че ли се поизмести режима, но сега вече си е както преди, така че всичко си се нарежда, просто трябва малко време.

Моето бебче доста е наедряло напоследък, а не сме го мерили от един месец и вече нямам търпение. Върви доста дълъг и сега е на дрешки за 3-6 месеца и даже май скоро ще са му малки. А днес пък забелязах, че май и на ширина е тръгнал да расте. Simple Smile Много ми е радостно, че той нали се роди преждевременно и беше еидн такъв мъничък. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт