Януарчета ни гукат от сега, щастливо поздравяват те света!

• 17 115
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро и от мен.Вчера цял ден нямах интернет Tired
И ние сме фенове на залъгалките на Нук,особено на серията с пчеличаката  Crazy
Zimna prikazka и аз забелязвам такова нещо,но ми се струва много рано,а и има нещо беличко долу на венчето  ShockedНезнам не е ли раноз за зъбчетата??? newsm78
За смяната на времето,Алекс,не забелязвам разлика,снощи си спинка цяла нощ,ще видим днес как ще е newsm78

# 256
Pampita, ще се регулираш, само не изцеждай, може малко , колото да се пооблекчиш, а това, че вече не се буди е чудесно, моят още е в колебания, една нощ се буди, суче и той не знае защо , ама иска, друг път спиии, не знам кога ще се установи вече.
Ханна, и Мариян някой път така, като е много гладен и изпусне гърдата без да иска и веднага лапа пръста, все гледа да запуши дупката.

# 257
  • Варна
Добро утро! Simple Smile

И на Виктор не му се отрази смяната на времето вчера. И той доста си поспа през деня и яде 5 пъти - последно в 9, но след това си спа цяла нощ до 6.30.

Pampita не я събуждай. Вече и е време да спи по цяла нощ. Но наистина е много неприятно това препълване на гърдите. Аз цял месец след като Виктор спря да яде през нощта се изцеждах сутрин около 5 часа, защото се събуждах от болките. След това реших да не изцеждам, че малкият яде понякога по 5 пъти през деня и се събужда малко по-рано сутрин и успявам да издържа докато се събуди. Само се притеснявам че той не успява да изсуче всичко и ми остава кърма в гърдите, да не стане проблем от това! Thinking И наистина ако успея да се огранича с пиенето на вода вечер (че и аз тогава съм най-жадна), сутринта положението е по- поносимо! yes

Хайде усмихнат и слънчев ден ви пожелавам (че при нас май наистина ще вали Wear Umbrella)!

# 258
  • В полите на Пирин планина
Здравейте
Аз отдавна не съм писала - но ето ме сега. Благодаря на всички за поздравите за рожденния ми ден - ох, остаряхме  ooooh!  Mr. Green

Аз съм заета освен с бебчо и по счетоводното приключване, ама нейсе - вече мина най-лошото   Sunglasses Надявам се известно време да ми е по-спокойно, че направо издивявам вече, а съм и доста изморена.
Добре поне, че децата оздравяха. С бебчо бяхме на консултация със закъснение на 24.03. и е наддал добре - 1200 гр. и 3 см, като се има впредвид, че няколко дни почти не яде - едва му набутвах малко мляко с лъжица ... Това боледуване ми изигра лоша шега с кърменето. Бебето неще да захване гърдата и това сие . А аз имам достатъчно мляко, защото вече две седмици се цедя с помпата и се побърквам от яд. А така хубаво сучеше. Сега само нощем успявам да го излъжа и то не винаги. Четох статиите във форума, пробвах какво ли не - но това диване неще да суче и туйто ... Rolling Eyes
Е, оплаках ви се. Но съм решила да го пробвам, докато има мляко в циците  Peace

# 259
Добрутру!

Не че не сме забили кол в ранни зори, де.Таткото ни трябваше рано да излиза и от "тихото" му сноване из къщата Преското се събуди и съответно аз трябваше да стана.А Дарена си поспа докъм 9:30.

Ханна, много си добра в колажите Hug

При нас смяната на времето мина незабелязано, дори Дарена беше по-поспалива и пропусна едно хапване следобед.Нощта мина пак добре, нямам оплаквания.

Ох, зъби Rolling EyesЗа жалост на някои деца толкова рано им израстват Tired
Нашата педиатърка пак каза при последната ни среща, че Ената се подготвяла, ама много ми е смешна като започне да се взира в горния венец Simple Smile

Днес ще имаме посещение на високо равнище, разбирайте свЕката Sunglasses

Приказчице, пропуснах, защо не пробваш в Дентокинд за зъбките, от серията на Ентерокинд е, пак хомеопатия.

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 10:36 от ~Фил~

# 260
Здравейте!Да се ви се оплача каква съм овца загубена Grinning Вчера така си разплаках детето , не е истина просто беля си лук и съм я взела при мен малката и изобщо не се светвам, че мога да и навредя и изведнъж като писна немога да я успокоя, аз не съм свикнала да я чувам да плаче защото е страшно кротко бебе.Доста и я залютяло на очичките и сълзички имаше, много криво ми стана Cry
Засега биберона ни е по вкусен от пръстите, аз като я видя да си ги лапа и ги махам иначе залъгалки купувам само на Авент.

# 261
Мари, и аз съм го правила, нашия плаче само дори да е в същата стая с лука, един пут с лучените ръце бибата му тиках, докато светна какво става... ooooh!

# 262
Добро утро и от мен . Не мога да смогна да пиша , но минавам набързо с едно въпросче . Мога ли да пия "Фервекс" ?   newsm78

# 263
  • София
Здравейте всички!
Аз не знам бебо как е с новото време, ама на мен ми се спиииии...
Всъщност аз не съм му го променяла. Той се будеше към 5-5:30 за първо хранене и аз реших, че така по-естествен път ще стане 6-6:30, да, ама къпането вечер отиде посред нощите. Сега се чудя дали да го местя или да го оставя, че то след месец - два ще стане топличко и ще се стъмва в 9 и да си седим навън до тогава, а не да се прибираме за баня в 8  newsm78

Аз още съм в чуденка за това гърчене и мятане докато се храни. Факт е, че не го прави на всяко ядене. Дали просто са вид колики когато се напъва да ака, но като свърши с акането пак продължава да се мята и да не може да яде. Или нещо стомахчето, ако прегладнее повече го боли като се храни, защото сутрин обикновено е голямо мятане, а тогава трябва да е най-гладен уж и всичко да си изяде.
Дали да го пробвам с гастрокинд без да съм се консултирала с лекар, като е хомеопатично. Ама си знам че лекарката няма да обърне чак такова внимание на това гърчене, а мен ме тормози, че се мъчи детенце.
Ако знаете как яростно си скубе с ръка косите на тила когато се мята ...  Cry

Джулка, парацетамол може, та сигурно и Фервекс може - той нали е парацетамол с вит. Ц или има и още нещо?

# 264
Джули, когато бях болна след като родих Дарена, доктора не ми разреши Rolling Eyes

# 265
Джули, когато бях болна след като родих Дарена, доктора не ми разреши Rolling Eyes
А така ! ooooh! И сега ? Какво да пия ? Thinking Защото май няма да ме пропусне този път  Sad. Ама и доста се пазих , де . Всички около мен бяха болни , само аз държах фронта . Явно аз съм на ред  Crossing Arms. Дайте съвет какво да пия , за да не се разболея съвсем  ?  Praynig

# 266
Приказчице, пропуснах, защо не пробваш в Дентокинд за зъбките, от серията на Ентерокинд е, пак хомеопатия.

Ми да, ще пробвам  Simple Smile. Съвсем забравих, че има облекчаващи средства за тези случаи. Има и още едно хомеопатично на Боарон – Хамомила.

В този ред на мисли – Джули, пробвай с Oscilococcinum. На мен и на децата много ни помага, само че трябва да го вземеш веднага като усетиш, че се разболяваш. Стискам палци да те отмине Hug.

Mari rus, малката Даная май ще я правиш кулинарка   chef

# 267
Джули, да, и аз ти препоръчвам Осцилококцинум, ама трябва веднага да го започнеш.

Приказчице, може хомеопатия+нещо за мазане/Дентинокс, Калгел/

# 268
  • Пловдив
M_I_A, въпросът е да не се изпотява по челцето време на кърмене като маха с ръце.
Чела съм, че това е симптом за рахит.
И Михаела мята ръце и се дърпа .. не винаги, но като стана права и я люлея кърмейки се успокоява.

# 269
Добър ден!
Джулка,аз изкарах грипа и след преглед при лекаря пих АБ,в комбинация с Нурофен,вярно по 1 на 12 часа,ама може.То е май същото като Фервекса,та сигурно няма да е проблем.Казала е на свекитата,че мога да пия всичко,без Аспирин.Пробвай! Hug

Общи условия

Активация на акаунт