Клуб "Вечен фен на сериалът "Приятели" - 2

• 32 330
  • 470
  •   1
Отговори
# 135

Аз се издъних на прическата в хай скуул. Посочих Рос. Визирайки къдравата му като сателит коса  Joy

Е, а ти луда ли сииииии? JoyЧандлър естествено Wink

# 136
Правихте ли този? Аз там почти всичко на налучкване попълних, имах 2-3 верни, хихих.

# 137
Правихте ли този? Аз там почти всичко на налучкване попълних, имах 2-3 верни, хихих.

аз 5  Joy

# 138

аз 5  Joy

аз направих 40% демек познах 4  Joy

# 139

аз 5  Joy

аз направих 40% демек познах 4  Joy
Аз 70%  Simple Smile

# 140
# 141
  • Варна
Благодаря за линка. До сега съм решавала тестове  Crazy Много са готини; припомнят ми отделни моменти от сериите.  На повечето имам над 70 %. Но най-ми беше трудно с имената на гост -актьорите Rolling Eyes

Имам една молба - някой може ли да ми каже в кой сезон и коя серия Рос поздравява Рейчъл с песен по радиото? МНого искам да я гледам  Heart Eyes

# 142
Имам една молба - някой може ли да ми каже в кой сезон и коя серия Рос поздравява Рейчъл с песен по радиото? МНого искам да я гледам  Heart Eyes

във втори

# 143

във втори

Когато уж бяха on a break ...а после Рос сгази лука. Един от жестовете на извинение беше поздрава.

# 144
  • Варна
 Hug

Сега ще я търся из v-box

# 145

Когато уж бяха on a break ...а после Рос сгази лука. Един от жестовете на извинение беше поздрава.

тцъ, когато Рос се чудеше да зареже ли Джули и Чандлър предложи да направят списък, в който избориха добрите и лоште страни на двете
Рейчъл го видя и песента по радиото беше извинение към нея.
епизода амй се казавше the list

# 146
# 147
# 148
  • София
Friedns Guest Stars - 100 % bowuu bowuu bowuu

# 149

Общи условия

Активация на акаунт