Проектозакон на министерството за започване на училище на 6 години

• 19 332
  • 326
  •   1
Отговори
# 210
  • До хладилника, който обичам
Гледах. За пет секунди дори успях да позвъня.

Обяснете ми като на идиот, защото не схващам Confused

Ако кажем, че първи клас за набор 2003 е просто подготвителна група, какво правим с набор 2002? Те имат ли ПГ или скачат в първи клас? Ако първи клас за 2003 през 2009 е ПГ, това не прави ли същевременно и една нулева година? (Това при положение, че ПГ е равна на 1 клас като учебен материал).

И ако ПГ се запази, то всичко е безмислено, така или иначе. Егати решението, което "изнамери" Цветков... да преименува 1 клас на ПГ, все едно това реши нещо.

# 211
И аз съм против. Гледахте ли нашите момичета в часа на Миленчо.
Той  не беше подготвен по темата и накрая така и не разбра за какво става въпрос.

# 212
и тука ли имало подобна тема? Против съм разбира се!

# 213
  • София

Бу, ти ли се включи по телефона?
Обади се майка, чието дете е 2003 набор.

# 214
        Grinning duhi puhi,може би си по малка.
Аз съм родена през 1975г-на 30 април ще стана на 33години.Сигурна съм,че таблицата я учихме в 4 клас.Много добре си спомням как баба ми цяло лято ходеше  hahahaпо мен,за да ме научи предварително...Имам спомени и от периода 1-3клас-ние си бяхме като в постоянна (сегашна)предучилищна.
   Знам и какво изсипват на главата на големия ми син.И на всички деца.Знаем всички тук!
   А малкия в момента е на предучилищна-така реших да ходи две години.Той не спеше в детската градина,и то същото...Така и двете ми деца са на едно място

Тези,който измислят тези закони...Питам се-има толкова проблеми за решаване,защо решиха да се занимават с най-малките ни слънчица?

# 215
  • Сливен
        Grinning duhi puhi,може би си по малка.
Аз съм родена през 1975г-на 30 април ще стана на 33години.Сигурна съм,че таблицата я учихме в 4 клас.Много добре си спомням как баба ми цяло лято ходеше  hahahaпо мен,за да ме научи предварително...Имам спомени и от периода 1-3клас-ние си бяхме като в постоянна (сегашна)предучилищна.
   Знам и какво изсипват на главата на големия ми син.И на всички деца.Знаем всички тук!
   А малкия в момента е на предучилищна-така реших да ходи две години.Той не спеше в детската градина,и то същото...Така и двете ми деца са на едно място

Тези,който измислят тези закони...Питам се-има толкова проблеми за решаване,защо решиха да се занимават с най-малките ни слънчица?

тцтцтцтцт таблицата ВИНАГИ се е учила във втори клас. Не спорете с баба си.
Първи клас събиране и изваждане, във втори умножение и деление ...
Подписвам петицията с две ръце и два крака. Веднъж съм минала по този път, тръгването на училище на шест години е кощунство спрямо децата ни  #Cussing out

# 216
  • До хладилника, който обичам

Бу, ти ли се включи по телефона?
Обади се майка, чието дете е 2003 набор.
Аз. Ама май нищо повече от това не успях да кажа, МЦ почна да вика как първи клас като го наречем ПГ и всичко се решава Crazy

Да, във втори клас се учи ('78 съм). Почти ме довърши усилието да я запомня.

# 217
  • София
Хайде кака Ви е по-дъртичка от Вас и може да каже,че таблицата за умножение се учи във втори клас.Никакъв четвърти  Naughty.
Даниел Вълчев и компания нямат ли си друга работа,че ще ми налагат детето кога да ходи на училище?

# 218
Тюх, не можах да гледам! Ще потърся предаването в Нетера.. И както винаги се случва, нищят се политики всякакви, но когато се касае за здравето и развитието на децата, дъра-бъра и айде край. Аз малко не съм фен ма Милен Цветков, защото постоянно прекъсва и на моменти се подиграва с мнението на хора, демонстрира самочувствие и интелигентността му ми е малко под въпрос.

Дано да стигнете до още медийни изяви - аз мога да се пробвам да ви осигуря радио честота. Искате ли?

# 219
  • София
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=805&bm=2

След обажданията на гражданите и рекламите, на 20-тата минута някъде.

# 220
  • София
До тези, които са подписали петицията, а не са получили писмо за потвърждаване на подписа:
Проверете дали в пощата ви писмото от BG Petition не е чекнато като спам!

# 221
  • София
Гледайте утре предаването "Отблизо" по ТВ 7. Май ще е от 19,30ч.
Всякакви съвпадения на лица и участници няма да са случайни.  Crazy

В този ред на мисли, нямам нищо против, както вече писах, да отделя всичкото необходимо време, за да направя всичко, каквото мога, за да се противопоставя на проекта на министерството. Доколкото разбирам, ще си говоря с депутат. Ще има включване по телефона и на представител на министерството. Не се притеснявам от това, че те ще знаят за образованието и системата повече от мен. Вероятно няма да имам готов отговор и на всеки възможен въпрос, но ще отида, за да изразя позицията на преобладаващата част от родителите.
Но се опасявам, че физиономията ми ще се "изтърка".
Така че, нека още някой да се реши на подобни участия. Този път канят само един родител, така че ще отида сама. Но ще е добре да не обикалям от предаване на предаване, за да не остава впечатление, че това си е лична някаква моя кауза.

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 13:54 от Vivi

# 222
  • Стара Загора
И аз съм против  Peace

# 223
силно против съм тази поредна безумна идея, свързана с нашето образование!

# 224
Виви, бих те подкрепила но съм от Русе  Rolling Eyes Достатъчно устата съм, но нямам лично как да дойда ...

Общи условия

Активация на акаунт