Бум от бебета настана, чакаме със трепет всяка следваща АПРИЛска мама !!!

• 18 447
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
тука съм  Crazy
почнаха ме и мен преди час едни контракции, боли и кръста и долу яйчниците........аз казах на Петя да ми пазят легло ако не мога да се добера до Шейново че с мъжо не сме ходили и още не знаем пътя  Laughing Отивам да полягвам и да засичам за всеки случай, че днес тая лекарка ми вкара филма че ще се ражда скоро  Hug
Честито на новите мами!

# 136
ЛУРДЕС, уф....дано се спре тоя мъдрец  ooooh!

Кали, дано! Praynig Hug

# 137
Тифани, преполагам че сте си купили Сано днес, но за всеки случай прилагам следната информация : В Пикадили опаковката Сано бебе е 9,55 лв, имаше и течен (2 литра за около 15 лв.)
Благодаря! Аз взех, но на прах, не течен, ще го пробвам...и си мисля, че после ще ми е по-удобно с течния, когато може би ще се наложи да изпирам по 1-2 дрешки на ръка! Така, че инфото ми е полезно! Благодаря, ще се възползвам!   bouquet

galivo, и аз бих те посъветвала да дойдеш в понеделник, все пак още едно мнение ще ти подейства успокояващо! Пък и съм сигурна, че нищо няма...просто малкия мъж е бил позаспал или гладен!  Hug

Aquariel , ти си следващата заподозряна!  hahaha Е, то ти е време де и с тея контракции, освен да ти пожелая всичко да мине по вода!  Hug Пък то, когато е решила бебка ще се появи!   fingerscrossed

rocobaroco3, и според мен е по-добре ти да се насладиш на момента с покупките! Много е хубаво сама да си избереш всичко за бебо!

ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ МОНА 77 И ЛОРЕЛАЙ!!! Да са ви живи и здрави малките съкровища!

# 138
Ваня, стига бе душа си се вкарвала и ти в такива размисли!  Naughty
На мен ако знаеш какви щуротии ми излизат по снимките от ехото всеки път  ooooh!.... официалният ми термин по ЖК е 27.04, на днешната смимка от УЗ, термина ми излиза на 06.05, миналия път на снимката пише, че термина ми е приблизително 02.05, по-предишния 20.04, а иначе докторите ми обясняват, от началото на бременността, че детето вървяло 1 седмица напред, иди че разбери, кое е вярното...  newsm78 Аз спрях да му обръщам внимание вече, щото явно ехографа си е ориентировъчен метод за анализ... Така, че щом док-а днес е казал, че всичко си му е наред на бебо, недей повече да го мислиш, моля те!  Praynig
Aquariel миличка, стискаме ти дружно палци  fingerscrossed  Hug ако бебка е решила да се появи тази вечер! С теб сме!
Tiffany вече го реших със сигурност, в Понеделник ще съм с вас на мерене на тонове в ТК, живот и здраве  Peace

# 139
galivo, радвам се че си по-спокойна вече. Ще видиш че апарата в понеделник ще покаже съвсем нормални тонове.

Лурдес, мен 2 мъдреца ме тормозиха през цялото време, активизираха се за по 2-3 дни и спираха. Дано и при теб този път да спре.

Aquariel, ася20, с тези контракции да не би да сте следващите. Хайде стискам палци.

# 140
  • Варна
Честити рожбички на reiana, mona77 и лорелай! Много да ги радват и да растат здрави и щастливи!

stefinka аз днес прах със Сано, сложих от омекотителя на Сано половин капачка от шише на омекотител на Ленор (там го пресипах).  Пералнята ми беше пълна догоре.

Aquariel май на раждане отива работата. Стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно!  Hug Да не си забравиш gsm-a  Laughing

rocobarocco как ще посрещнете бебчо в къщи като нямаш нищо готово? То аз дето обикалям от толкова време по бебешките магазини се обърквам, пък представям си някой шашнат татко или баба как ще се ориентира. И то не е само да се купи, ами трябва да се пере, глади, подрежда - и всичко това за 2-3 дни.  Shocked

galivo спокойно, ако беше нещо тревожно, лекарите щяха да действат веднага. Мисля, че всичко е наред!  Hug

ВаняМ мен ме гледаха двама лекари през една седмица - единия изкара бебето с две седмици напред, другия - точно за седмиците, а от началото бебка си беше винаги с една седмица напред. На кого да вярвам?

# 141
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=279721.msg6999091#msg6999091
ВЛИЗАМ ПРИ ВАС МАМЧЕТА ЗА ДА ВИ КАЖА ДОБРИТЕ НОВИНИ-ГОЛДИ РОДИ ДЪЩЕРИЧКА ДИМА,3050КГ И 50СМ.И МАМА И БЕБА СА ДОБРЕ. Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 23:15 от mu6morok

# 142
ЧЕСТИТА ДЪЛГООЧАКВАНА ДЪЩЕРИЧКА, GOLDIE!!! НЕКА МНОГО ДА ВИ РАДВА И СЛУША МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА МАДЖАРОВА!

newsm51 newsm51 newsm51

mu6morok, благодаря за добрите новини! Леко раждане и на теб! Wink 

# 143
  • Варна

ВаняМ тъкмо си мислех да те подканя да споделиш как е минало 3Д-то ти днес, но ти си ме изпреварила! Явно всичко е ОК и няма място за притеснения! Много се радвам за теб мила! Това е страхотно!   newsm44

Истината е, че не съм чак толкова спокойна.  newsm78
Лекарката дълго и внимателно ме гледа. Каза, че всичко е наред. Главичката била много ниско. Думите й бяха : "Ще родиш като слънце". Плацентата е още 2 степен, признаци за скорошно раждане нямам. Бебето е 2800 (прогнозно тегло).
Но....като си разгледах снимките от същия този апарат от предишните ми 2 прегледа пак намерих за какво да се тормозя - преди бебето вървеше с 1 седмица напред, а днес апарата показа почти седмица назад Sad Познай какви мисли ми се въртят в главата  #Crazy

Ох, нямам търпение да излезе това бебе да го видя, че всичко е наред  newsm17

Тифани, преполагам че сте си купили Сано днес, но за всеки случай прилагам следната информация : В Пикадили опаковката Сано бебе е 9,55 лв, имаше и течен (2 литра за около 15 лв.)

Какви са тези цени, аз вчера взех малката разфасовка омекотител САНО за 4.50 - 1 литър, а голямата беше 2 л за 10 и нещо. След малко ще пускам пералня, мисля да сложа колкото си слагам и когато пера нашите дрехи с Ленор, а аз слагам до половината в самото отделение за омекотител. А от праха по колко слагате, аз на око  Confused

# 144
  • София
ЕХААААААААА НЕ БЕБЕВАЛЕЖ А НАПРАВО БЕБЕПОРОЙ  newsm30  ylinfant newsm30  ylinfant newsm30  ylinfant newsm30  ylinfant

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ГОЛДИ, НЕКА ДА БЪДЕ МНОГО МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!  newsm51

# 145
Какви са тези цени, аз вчера взех малката разфасовка омекотител САНО за 4.50 - 1 литър, а голямата беше 2 л за 10 и нещо. След малко ще пускам пералня, мисля да сложа колкото си слагам и когато пера нашите дрехи с Ленор, а аз слагам до половината в самото отделение за омекотител. А от праха по колко слагате, аз на око  Confused
Цените са за течен прах за пране, а не за омекотител. А за праха би тябвало да са ти дали специална лъжичка, не че на мен ми дадоха...но не се слага по много. Продавачката ни каза ок. 2 суп. лъжици на 5 кг. пране.

# 146
  • Варна
Цените са за течен прах за пране, а не за омекотител. А за праха би тябвало да са ти дали специална лъжичка, не че на мен ми дадоха...но не се слага по много. Продавачката ни каза ок. 2 суп. лъжици на 5 кг. пране.

Може, аз течен прах не съм виждала, но с този който купих няма лъжичка Cry

# 147
Честито ГОЛД!!!

# 148
mu6morok, благодаря за добрите новини! Леко раждане и на теб! Wink 
ее неможех да не ви споделя толкова хубаво нещо.благодаря за пожеланията.
аз често ви наблюдавам и се вълнувам заедно с вас.леко и скорошно раждане на всички. Hug
Котката ,Кали айде де пускайте кълките вече време е Mr. Green

# 149
  • Временно
Честита бебка на Голди!!!Да е жива и здрава и много да радва мама и тати!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт