Бум от бебета настана, чакаме със трепет всяка следваща АПРИЛска мама !!!

• 18 430
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
4естито на новородилите мами и от мен newsm51 smile3501  love001
кога ли ще доиде и нашето време,ех,ех,ех newsm17
.
Искам да ви попитам дали си накупихте неща за бебо.
Ние с нашия тати в4ера и днес купихме по4ти вси4ко,но някои ме нахокаха  защо преди раждането съм ги купила.
 argueВие на какво мнение сте за предварителното пазаруване

# 121
rocobaroco3 - погледни в албумчето на "нашите покупки" http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165919
И ще разбереш, че повечето не се притесняваме от покупките преди появата на бебчо

# 122
Здравейте и от мен1
Пак много бебчета, много нещо Grinning

Честито на новообебилите се Реяна, Лорелай и Мона77!!!! Хубави, послушни и усмихнати бебоци!!!! Hug Hug Hug

Нямам търпение вече някой да разказва за самото раждане Rolling Eyes

Галиво, не се шашкай докато не говориш с лекар. За съжаление не съм запозната и не мога да ти помогна, но ти стискам палци всичко да е наред и бебошора да се е успал Wink

Дада76, добре дошла сред нас Peace

# 123
Много отдавна не съм вли3ала при вас и сега като отварям, какво да гледам ooooh!
Ама много бебенцааааааа Hug
Честото на всички. Да са живи и 3драви.
Ние май ще си чакаме датата.

# 124
  • София
Верчо аз също нямам търпение вече родилите мами да разказват как е минало  Peace

Ама нямам търпение да гледам и снимки на бебчовцитеееее Simple Smile Hug

# 125
  • София
Galivo,  чувала съм доц. Томова като най-добрата специалистка по ехокардиография, ако пуснеш търсене в Google и ти ще се убедиш това Simple Smile Аз ще ти пратя само 2 линка, но има и много още :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=96188.msg1681351,
http://archives.bg-mamma.com/archive/000/073/722/73722/73722.html

Не знам дали точно аз, шашкалника, имам право да ти кажа : не се притеснявай ! На мен 3 пъти са ми правили запис на тонове - първия път бяха над нормата (обясниха ми, че бебо бил нещо май притеснен), втория път бяха просто идеални, а третия (днес) бяха почти права линия (около 140). Докторката ми каза в понеделник задължително да отида пак.

Вярвам, че Петя няма да ми се обиди много, но за твое успокоение ще ти кажа, че на един от нейните записи бяха отчетени ниски тонове (не помня точната цифра). Лекарката в кабинета за запис я беше посъветвала да отиде на доплер. Е...тя отиде - всичко е на 6, както и ти днес сама се убеди Simple Smile А и аз днес след записа също бях на доплер - проблем няма.

Явно има такива моментни състояния.

Аз бих те посъветвала - имаш ли и най-малкото подозрение за нещо, потърси лекар. Но и бих ти препоръчала - ела в понеделник сутринта с нас на запис в ТК. Може пък да е от апарата Simple Smile

# 126
стефинка, аз такива болки имам от повече от 2 седмици, ама нищо...Нито грам разкритие.
А тея дни имам и доста болезнени контракции, досущ като родилните. Но за жалост предусещам, че пак ще ме режат  Shocked

galivo, преди да отидеш при доц. Томова, не е ли добре да напрвиш още един запис на тоновете?  Thinking Може и някъде другъде, може да не са ти поставили добре коланите....Когато ги мереха на Калоян, все му бяха ниски тоновете, все с малка честота...той все спеше...в крайна сметка всичко си беше наред. Но ей така, за твое успокоение, не ти пречи да измериш едни тонове пак, може и някъде другъде  Thinking Аз мисля, че всичко ще е наред  Hug

rocobaroco3, аз още от 7мия месец си накупих почти всичко. не виждам смисъл да родя, а таткото вместо да се кефи и да ми идва на посещение, да обикаля 2 дена по магазините и да купува някои работи набъурзо и колкото да не е без хич.
Пък кое е на добро, кое на зло...каквото ни е писано, това ще стане  Peace

ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ МОНА 77 И ЛОРЕЛАЙ!     bouquet

# 127
Galivo, стискам палци всичко д се окаже фалшива тревога, както най-често става. Нали точно днес си говорихме, че докторите обичат да пляскат разни диагнози ей така, без да се замислят какво ни причиняват по този начин и какво притеснение изживява човека срещу тях в този момент. Според мен тези докторици просто се застраховат, дано всичко е ок на следващия преглед  Praynig

# 128
Ох, милички, не мога да намеря думи да ви благодаря за информацията, съветите, добрите думи и успокоенията!  Hug  Embarassed

Не знам какво щях да правя без вас, честна дума!  Rolling Eyes  Hug
ВаняМ, kalli да ви кажа и аз си мислех точно това, в Понеделник живот и здраве сутринта съм пред ТК заедно с групата за мерене на тонове, щото няма да издържа чак до прегледа при Томова, който кой знае за кога ще успея да насроча, имайки предвид колко е търсена и заета жената, въз основа на това, което прочетох за нея.
ВаняМ тъкмо си мислех да те подканя да споделиш как е минало 3Д-то ти днес, но ти си ме изпреварила! Явно всичко е ОК и няма място за притеснения! Много се радвам за теб мила! Това е страхотно!   newsm44
БЛАГОДАРЯ ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ МОМИЧЕТА!    newsm51

# 129
Мамчета - помагайте - моля ви се!!!
Който си е взел омекотител САНО - да каже колко да сложа?!?    Thinking Thinking Thinking
Пише отзад една капачка, ама той моя не е в шише, а в плик и сега незнам по колко се слага!!!

# 130
Мерси за отговорите,успокоихте ме ,а и до 13 април не е даЛЕ4Е,за съжаление всеки се меша и ти разваля настроението ти ,но вие ми го повдигнахте

МЕРСИ smile3525

# 131
galivo, и аз стискам палци! Не се притеснявай! Hug

На мен днес ми се активизира един мъдрец - дано да поспре Praynig Praynig, той така на няколко пъти тръгва, ама се спира след ден-два. Ще откача вече smile3515 smile3511

# 132
ВаняМ, kalli да ви кажа и аз си мислех точно това, в Понеделник живот и здраве сутринта съм пред ТК заедно с групата за мерене на тонове, щото няма да издържа чак до прегледа при Томова, който кой знае за кога ще успея да насроча, имайки предвид колко е търсена и заета жената, въз основа на това, което прочетох за нея.
Добре си го решила  Hug
Излишните емоции ще навредят на бебчо   bouquet
Да отидеш в понеделник и после да кажеш какво са ти казали  Hug

rocobaroco3 , един съвет: ако позволиш от сега да ти се мешат, какво ще стане, като се роди бебето, а и по-нататък?  ooooh! То винаги има кой да дава ценни съвети, но им дай да се разбере кой е родителят  Hug Peace Отсега. Защото после...после може да е късно. Съвсем добронамерено ги постави на мястото им   bouquet

ЛУРДЕС, уф....дано се спре тоя мъдрец  ooooh!

# 133
реших да ви нагледам преди да легна и още 2 бебета Hug.честито на мамите  bouquet.аз усещам че няма да има спане-почнаха ме някакви контракции та да видим newsm78.акуарел нещо се губи-да не е следващата мама?

# 134
  • София

ВаняМ тъкмо си мислех да те подканя да споделиш как е минало 3Д-то ти днес, но ти си ме изпреварила! Явно всичко е ОК и няма място за притеснения! Много се радвам за теб мила! Това е страхотно!   newsm44

Истината е, че не съм чак толкова спокойна.  newsm78
Лекарката дълго и внимателно ме гледа. Каза, че всичко е наред. Главичката била много ниско. Думите й бяха : "Ще родиш като слънце". Плацентата е още 2 степен, признаци за скорошно раждане нямам. Бебето е 2800 (прогнозно тегло).
Но....като си разгледах снимките от същия този апарат от предишните ми 2 прегледа пак намерих за какво да се тормозя - преди бебето вървеше с 1 седмица напред, а днес апарата показа почти седмица назад Sad Познай какви мисли ми се въртят в главата  #Crazy

Ох, нямам търпение да излезе това бебе да го видя, че всичко е наред  newsm17

Тифани, преполагам че сте си купили Сано днес, но за всеки случай прилагам следната информация : В Пикадили опаковката Сано бебе е 9,55 лв, имаше и течен (2 литра за около 15 лв.)

Общи условия

Активация на акаунт