Бум от бебета настана, чакаме със трепет всяка следваща АПРИЛска мама !!!

• 18 426
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Честит син на Лорелай! Да са живи и здрави! newsm51
Момичета колко бебета имаме днес, някъде към 5 станаха ли? Mr. Green newsm78

# 106
  • Някъде на път....
Честито на Лорелай! Да е жив, здрав, палав и щастлив малкия Горан!   bouquet   bouquet   bouquet

# 107
  • София
Здравейте всички!
Вкл'чвам се за малко за да ви кажа, че родих бебе Андреа 3160г. 48см. на 25.03.2008 в Токуда. Всичко мина много бързо и почти без проблеми. Понеже не мога да изчета предишните страници, поздравявам всички, които са станали мами  bouquet

# 108
  • в илюзия
Честито на мама Лорелай за малкия Горан   bouquet
Честито на Мона 77 ! Да ти е жива и здрава малката Андреа    bouquet

# 109
  • Някъде на път....
Честито, mona77! Много, много здраве и късмет!   bouquet   bouquet   bouquet

# 110
К'во става бе братче - за малко ме няма и вие народихте света  #Shocked newsm32 #Shocked newsm32 #Shocked newsm32
Пълна ЛУДНИЦА!!!
Честито на всички мамчета!!!
Искам да попитам раждалите вече мами, възможно ли е родилните контракции да са само с болки ниско долу в корема и втвърдявания или трябва задължително да боли и кръста?
Бибо - тъкмо си чета сп. 9 месеца и там пише, че не е задължително да теболи кръста - тези болки могат да се появят по - късно, в процеса на раждане. Пише, че раждането може да започне само с болки ниско долу - каквито аз имам от 1 седмица, ама никак не са постоянни    #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog

# 111
Не съм влизала от обяд и какво да заваря - страхотен бебевалеж!!! newsm44 newsm44 newsm44

newsm68 newsm68 newsm68
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ!!!

# 112
Честити бебоци на Лорелай и на Мона 77 !!!Да са ви живи и здрави Горан и Андреа!!!Не забравяйте да сложите снимки на хубостниците в нашето албумче!  bouquet

# 113
честито на всички мами ,които са родили  Hug Hug Hug да са живи и здрави всички бебчета .
чак сега започнах да осъзнавам ,че наистина много е наближил момента  Shocked
нашето легълце и шкафчетата ги минах със спирт 90% .не мирише изобщо ,той веднага изветрява Peace
ваня м ,благодара ти ,че ми обясни какво ти е казал док за тия хапчета за предизвикване .мисля да му кажа да изчакаме за по-голямо разкритие ,стига той да не преувеличи .

# 114
  • Временно
Да са живи и здрави бебчетата на всички нови мамчета!!!!!  bouquet
Честит рожден ден на Петя!!Направила си е страхотен подарък!!! Hug  bouquet

Аз днес бях на консултация-бебка се е смъкнала надолу,но аз това си го усетих преди седмица още.И сега остава да чакам.

# 115
  • София
ЛЕЛЕЕЕЕ и мен ме няма за малко и хоп още два бебешора Simple Smile

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА АНДРЕА НА МАМА МОНА 77!   bouquet

ЧЕСТИТ ПРИНЦ ГОРАН НА МАМА ЛОРЕЛАЙ   bouquet

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ЗАСМЯНИ МАЛКИТЕ МИШОЦИ И МНОГО ДА РАДВАТ СВОЙТЕ СЕМЕЙСТВА!   bouquet
Ииии сега отивам да вечерям и като се върна да няма още две бебчета  #Crazy
То нека има де няма лошо ама верно както каза Стефинка, Пълна ЛУДНИЦА!!! Ама е страхотна тази бебешка лудница  Mr. Green

# 116
Здравейте сладки мами!   Hug

newsm51 ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА CENITELKATA, DIDIMORA, SPRITE, REIANA, ЛОРЕЛАЙ И MONA77! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМИЧЕТА, ГОЛЕМИ ДА ПОРАСТНАТ И МНОГО ДА ВИ СЛУШКАТ!  newsm51

Aquariel шест са мила днешните бебчета  Peace......., но това е само засега, дето се вика нощта е пред нас   Wink А вчера когато предвеща 5, бройката изглеждаше безумно нереална, а сега да видим, що е то бебевалеж и има ли почва в априлския форум...  Joy

След цял ден скитосване аз чак сега смогнах да се прибера до вкъщи!  Tired
Хей групата от ТК, ама изключително ми беше приятна днешната ни среща, съжалявам, че трябваше да си тръгна толкова рано, но обещавам тържествено да се реванширам следващия път!  smile3521 Много се радвам, че се запознах с ВаняМ и Aquariel - точно такива сладури сте каквито си ви представях съдейки от форума  Wink
Много се радвам, че точно в днешния ден успях да се запозная и с cenitelkata, много позитивен и лъчезарен човек!  Hug Пете, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН още веднъж!  Hug

Aquariel благодаря ти за милите думи, симпатиите ни са взаимни!  Crazy Слагам снимките от днес в албумчето...

Аз ако позволите да се отчета от прегледа днес: за първи път от доста време ми казаха теглото - около 2700-2800 гр, води в норма, плацента 1-ва към 2-ра степен с две думи, док каза "много съм доволна".
До тук добре, ама след това  Weary .... сложиха ме да ми мерят тоновете за първи път и док голям зор видя да ги хване, накара ме да се въртя ту наляво, ту надясно, нещо не се получаваше работата, в крайна сметка ми върза колана в една поза и ме остави да лежа. После на няколко пъти идва акушерката и се опитва да ми разбута корема с цел да събуди бебето, но безуспешно, за момента нищо тревожно, съдейки по вашите мнения за процедурата. Обаче.... накрая идва док и вика, ясна е работата, и да седиш още нищо повече няма да разберем засега, абе не се притеснявай, но така и така... и ми каза, че проблема не е че бебето спи, а че честотата на сърдечната му дейност е много ниска - средно 115 удара в мин!!!!  ooooh! Тъпото е, че досега на всички ЖК, на които са слушали тоновете на бебето с дървената слушалка, винаги адарите са били около 140 в мин и не е имало никакви индикации за какъвто и да е подобен проблем!!!
А сега де... Та докторката ми даде телефона да се обадя и да си насроча преглед при Доц.Томова, която била детски кардиолог и работила в 3-та Градска за допълнителна консултация! Обадих се веднага, но ми казаха да звънна чак в Понеделник за да запиша час! Е това е.... и сега уж гледам да не се шашкам излишно, ама познайте как ще изкарам уикенда...  smile3518 Направо не ми се мисли!  #Crazy Уф, момичета, стискайте палци всичко да е някакво моментно състояние и младежа просто да е бил много уморен, щото за другото не ща и да си помислям.... baby_neutral
Вие чували ли сте за тази доц.Томова и въобще за подобен проблем?!?  newsm78

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 19:39 от galivo

# 117
ЧЕСТИТО НА НОВООБЕБИЛИТЕ СЕ МАМИ - МОНА 77 И ЛОРЕЛАЙ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ.

stefinka, благодаря ти за инфото. Аз снощи имах такива около час и половина, не бяха на точно равни интервали обаче. Явно са някакви подготвителни, но все пак си чаках и кръст да ме заболи. А тя каква била работата.

galivo, не се притеснявай миличка, всичко ще е наред. Може би бебчето е спинкало през повечето време и от това са ниските тонове. Единствената доц. Томова, за която се сещам е тази, при която аз ходих на фетална морфология и знам за нея че е специалист и във феталната ехокардиография (дано не бъркам понятието). Но не знаех, че работи в трета градска. Аз ходих на преглед в клиниката на Владимиров (това е едно от двете места на които работи) - мисля че в сградата на бившето ГУСВ. Имам и мобилния и телефон - 0887606830. Обади и се, предполагам че ако работи утре, може да те приеме.

# 118
  • София
ЧЕСТИТ ДВОЕН ПРАЗНИК НА CENITELKATA !!!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПЕТЕ, И ТИ , И ХЛАПЕНЦЕТО
   bouquet  bouquet  bouquet

# 119
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ! ДА СА ВИ МНОГО ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И ДА ВНЕСАТ САМО БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ В СЕМЕЙСТВАТА ВИ! newsm51

Galivo
, стискам ти палци и не се шашкай излишно. Аз миналата седмица щях да превъртя от притеснение, че и двамата с мъжа ми имаме таласемия. Едва дочаках понеделника и за щастие се оказа, че и двамата сме здрави. Подозренията се оказаха плод на сгрешени лабораторни резултати.  После така се смях и в същото време ми беше съвестно, че подложих бебо на такова напрежение. Така, че не си поставяй предварително диагнози. А при доц. Томова и аз ходих на ФМ. Тук в Пловдив я препоръчват като една от най-добрите, а тясната и специализация е точно детска кардиология. Успех, ще видиш, че всичко ще бъде наред! smile3525

Общи условия

Активация на акаунт