Бум от бебета настана, чакаме със трепет всяка следваща АПРИЛска мама !!!

• 18 311
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде на път....
Честито на Reiana и малката Милена! Да расте здрава, красива, умна и палава!   bouquet  bouquet  bouquet

# 76

Bibobibo  , защо двете линийки ти се разминават с 5 дни ??

milenag, и аз това се чудя, просто от няколко дни едната спря да се променя  newsm78

ЧЕСТИТА РОЖБА И НА МАМА REIANA!   bouquet БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ И ДВЕТЕ И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТ В КЪЩИ.

Добре дошла при нас на новата мама dada76  Hug

# 77
честито на на всички обебили се мами

newsm44    ylinfant newsm44 Ехааа порой от бебчетааа!!!
Ася, с тези наши рожденни дни малко преди термин, да не си направим и ние подобен подарък  Joy

# 78
  • In someone's dreams
ЧЕСТИТА РОЗОВА ПРИНЦЕСА НА МАМА REIANA! ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УМНО И КРАСИВО МОМИЧЕНЦЕ!

ЧЕСТИТО И НА МАМА SPRITE ЗА СИНИЯ БОНБОН!

Аз да докладвам: след като снощи цяла вечер не можах да заспя от най-разнообразни кошмари, днес реших да посетя и друг лекар за второ мнение относно пиенето на магнерот в 9 месец и влияе ли на бебчо, че го караме на сила да стои.
Прегледа беше 40 мин, толкова подробен май не са ми правили за цялата бременност. Малкия човек е напълно готов да излиза, главичката му е вече цели 99 мм /май пак ми намирисва на шевове  Thinking/, а теглото над 3 кг. Термин по ехографа - 7 април, но каза да се приготвяме около 4 -5. Иначе за Магнерота, каза, че освен по-умен да стане, реши ли да излиза, магнезия не може да спре родовата дейност, т.е. ако са налице родовите признаци - изглаждане на шийката и пр /да не ги изброяваме отново/, ще си излезе с или без магнезий. Така, че вече съм спокойна /след снощните "филми" както казва Aquariel/ People Angel

# 79
  • София
Леле ако знаете аз как се вълнувам от този бебевалеж  Hug Направо хормонална буря, днес само рева  newsm45 като гледам колко бебчета имаме вече, от хубаво рева, де защото се радвам Simple Smile Ама така се пощурих искам и аз да си гушкам бебчо и така благородно завиждам на мамите чиито мечти вече се сбъднаха Simple Smile  Hug   bouquet

# 80
Благодаря на всички.Родих нормално в Тина Киркова.Доволна съм от болницата.Раждах с избор на акушер.Всичко мина добре.

# 81
Честито бебче на Reiana!!!Да й е жива и здрава малката Милена!!!

alokazia еха.....и ти при Радославова Peace Аз имам дървено креватче и го почистих (току що) Wink с Пронто за дърво!Незнам дали трябва с някакъв друг по специален препарат да се почисти newsm78 според мен това е достатъчно!

dada76 добре дошла     bouquet

Bibobibo и аз имах втора линийка от един руски сайт,която обаче "зацикли" нещо на 12 дни до финала и аз я махнах Peace Незнам защо стана така newsm78

# 82
Честито на Reiana и sprite да са ви живи и здрави бебенцата и много да ви радват  bouquet  bouquet  bouquet
Milenni на мен лекарката ми каза да спирам магнерота, защото заради него можело многода кървя при раждането

# 83
  • София
Леле ако знаете аз как се вълнувам от този бебевалеж  Hug Направо хормонална буря, днес само рева  newsm45 като гледам колко бебчета имаме вече, от хубаво рева, де защото се радвам Simple Smile Ама така се пощурих искам и аз да си гушкам бебчо и така благородно завиждам на мамите чиито мечти вече се сбъднаха Simple Smile  Hug   bouquet

Доли, аз се чувствам точно така ! Хем много се радвам на мамите, дето вече си гушкат бебоците, хем колкото повече стават, толкова повече искам и аз !!!! Макар и да разправях до вчера, че никак не бързам...А точно заради бебо не трябва да бързам - не е порастнал още достатъчно. Иска ми се да заспя и да се събудя около 20.04. И да ми остават ден-два чакане ...
Днес като видях Петя така й завидях....съвсем честно си го признавам Simple Smile

Поздрави и най-добри пожелания на всички нови мами  newsm51

А тия, дето си мислите, че Петя за днес имала планове да пие кафета... много бъркате  newsm11! Бяхме се засилили за БИРА  smile3532

# 84
Аз да попитам защо Lara 1 и jul са при мартенските родени бебчета???При нас също ги има на 1-ва страничка newsm78 Те не са ли от нашия отбор Wink

# 85
  • София
Аз да попитам защо Lara 1 и jul са при мартенските родени бебчета???При нас също ги има на 1-ва страничка newsm78 Те не са ли от нашия отбор Wink

Те пишеха и във двата форума, за това...

# 86
да честитя на новородилите мами  bouquet-вече се обърках на кого съм честитила и на кого не-но пожелавам на всички бързо възтановяване и в къщи!!!!!!.днес разместихме стаите и сега беба ще е при мен в спалнята.в понеделник вземаме креватче и сме готови.до после мами,че като гледам как е тръгнало нищо не се знае до довечера baby_neutral

# 87
Честито бебче на Reiana !!! Да са живи и здрави !!!

Хей , почнаха да раждат мами с доста по-късен термин.Дали да не взема за изпера бебешките дрешки !!!  Имам да купувам и още работи ..

# 88
  • варна
ЧЕСТИТА РОЖБА  НА МАМА REIANA!  БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ И ДВЕТЕ И СКОРО ДА СЕ ГУШКАТ В КЪЩИ.
newsm51
Добре дошла при нас на новата мама dada76 Hug

# 89
  • Варна
Честита дъщеричка на reiana! Да е жива и здрава малката Милена!

Ето и първата мама с термин след моя

sisee Когато записах моите при Радославова, Ники беше на почти 2г. и не знам нищо за детските консултации. Значи и аз съм новак като вас  Laughing

Както знаете си падам по статистиката и си водя най-прилежен списък кой кога какво е родил. Ето засега резултатите:
-Момичета - 12 : Момчета - 13
-Дата на раждане  - средно 22.4 дни преди термин
-Средно тегло при раждане на бебчето - 2933 гр
-Среден ръст при раждане на бебчето - 48.25 см

Това разбира се доста ще се промени, но засега това е положението  Hug

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 17:12 от Ясмина

Общи условия

Активация на акаунт