Бум от бебета настана, чакаме със трепет всяка следваща АПРИЛска мама !!!

• 18 439
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Ася, с тези наши рожденни дни малко преди термин, да не си направим и ние подобен подарък  Joy
Ами, дааа, аз съм родена на 12 април, а терминът ми е 21-ви. Дано да родя преди това, та да е овне! Ако не стане на 12-ти, поне на 17-ти /датата на мъжа ми - роден е на 17 юли/!

Днес бях на ЖК. Добри плацента и води. Бебка се е смъкнала надолу, но има още да се смъква. Главичка 90-91 мм, тежи около 2920 гр. Всичко си е в норма. Тонове - 140 удара в минута.

Честити бебчовци на родилите мами!

# 151
Честито на мама Голди!!!!! Hug Hug Hug

Aquariel, ако тръгнеш да се обебваш - дръж ни в течение Praynig Hug

Галиво, добре си решила за мерене на тонове на друго място. Сетих се, че не е лоша идея да хапнеш малко шоколад преди това, че да се размърда мушмурока Wink

Лурдес, дано ти мине скоро мъдреца - сега пък само тва ти липсва, а знам колко боли ooooh!

Я кажете за тоя омекотител на Сано - ние сме с праха на Сано, но не съм взимала омекотител. Да взема ли? newsm78

# 152
мацки от 5.20ч. съм със контракции през 10 мин.,ама не ме боли и сега си седя и засичам.ако продължи така още половин час ще звънна на доки.ама нормално ли е да няма болка newsm78

# 153
мацки от 5.20ч. съм със контракции през 10 мин.,ама не ме боли и сега си седя и засичам.ако продължи така още половин час ще звънна на доки.ама нормално ли е да няма болка newsm78

Мисля, ме не е задължително да са болезнени. Моя приятелка чак до самото раждане така и не е почувствала болезнени контракции! Стискам палци и всичко да мине леко! Май си следващата мама!

# 154
Леле, Ася20 изчезна от форума, сигурно е отишла да ражда! Стискам палци на адашката!

# 155
asja мила, ти защо не спиш, ами си се гмурнала във форума толкова рано??!!  #Crazy
Адашката ти наистина може би вече ражда... то бива вестителски хъс от твоя страна, ама чак пък толкова  Wink  Hug
А как ли е Aquariel тази сутрин?!?  newsm78
Аз след вчерашните "добри" новини за моя бебо, сега ела да видиш, оцъклила съм се от 6ч. и не мога място да си намеря, то чинии ли не мих, то манджа ли не готвих, чудя се какво да правя, само и само да не си мисля глупости ....  ooooh!
На всичкото отгоре взех да си въобразявам, че не го усещам от снощи към 21ч. и сега се тъпча с де що намеря из къщата за ядене, като невидяла, след малко ще тичам до местния хоремаг да забърша шоколад и кола!!  Confused

Уф, щях да забравя... doh

newsm51 ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА GOLDIE! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА КРАСАВИЦА, ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ И УТЕХА НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!  newsm51

п.с. Асе, абе срам не срам ще те питам, вчера си говорихме с момичетата за теб и те се притесняват, че напоследък рядко пишеш.... Да не би да се сърдиш за нещо, някой с нещо да те е обидил или просто имаш повечко работа та затова...  Thinking

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 07:52 от galivo

# 156
 ЧЕСТИТА КРАСАВИЦА НА МАМА GOLDIE, ДA E МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВАnewsm51

Лурдес, аз имах миналия месец проблем с мъдрец. ooooh! Зъболекарката ми ми сложи дренаж и болката отмина за един ден. Процедурата трае около 5 минути и изобщо не е болезнена, а ефектът поне при мен беше страхотен.  Защо не опиташ?   bouquet 

# 157
  • Добрич
Добро утро мами!Минавам да ви прочета и пак отивам на тръстиката,т.е. да спрятам апартамент,че не остана време да се местим ShockedТо не е чистене,подреждане,не е чудо!

Честито на всички сдобили се с нови бебоци!!!

Aquariel  ,ася20 стискаме палци-вие сте фаворитки за  бебета днес! Peace

galivo и мен ме тресе апетит от два дни,ям като луда,а досега съм имала само един такъв пристъп в 5ти месец,то и резултати има  261uu  261uu  261uu,защото аз доста пухкава си забременях GrinningНадявам се всичко да е наред с бебето при теб,не се самонавивай,сигурно няма проблем Praynig

Лурдес,ако много те боли върви да те види стоматолог-обикновено при пробива се образува джобче,в което се задържат  хранителни остатъци и се възпалява-с промивка и дренче,или с вложка от лекарство нещата най-често отзвучават-дано се разминеш докато родиш Praynig

# 158
  • София
Добро утроооо Simple Smile

Ухааааа каксериозно си се наспах днес, да неповярва човек Simple Smile

Ася20 успех и стискам палци Praynig

Аз днес съм решила да си спретна една мини разходка Simple Smile

# 159
  • София

Галиво, добре си решила за мерене на тонове на друго място. Сетих се, че не е лоша идея да хапнеш малко шоколад преди това, че да се размърда мушмурока Wink

Абсолютно задължително е да си хапнала, да! Защото аз вчера от това дълго чакане отвън така бях изгладняла преди записа...че стомаха ми чак виеше (то и сутринта не бях закусвала).  Докторката чак ми се скара - каза, че на запис гледен/жаден не се ходи, защото това влошава картинката. И...извади една кутия шоколадови бонбони да ни нахрани с Тифани  Joy

Честита радост на Goldie ! smile3522

Сега вече мога да си призная, че покрай всичките страхотии, които се изписаха за бургаското родилно...много често я мислех.  Peace

# 160
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Ех, колко нови бебета вчера   bouquet Да са ви живи и здрави рожбичките и много много радост да ви носят, мили мами и татковци  Heart Eyes Hug Heart Eyes

На всички тръгнали към родилното и вече намиращи се там да пожелая леко раждане и здрави бебчета  Hug

Аз си продължавам с жестоките киселини и вече се чудя откъде се появиха тез чудеса и дали пък бебо не се е завъртял нанякъде  Crazy А оттоците вчера към обяд поспаднаха, ама че странна работа  Thinking

Галиво, наистина пийни кока кола, кафе или хапни шоколад преди да ви премерят тоновете пак и спокойно. Нито си последния нито си първия случай с по-ниски тонове. Нашите бяха 125-130 последния път и си казаха че всичко е наред  Hug

Много много целувки на всички и един прекрасен пролетен ден ви желая  Heart Eyes

# 161
  • Popovo
Страхотни новини, за страхотни майки с прекрасни бебета.
Честито на всички родили, а на тези които тръгват сега към родилно стискаме палци.
Ритка, с киселините и аз бях така, и през деня и нощта имах, запасих се с газ. вода и пиех по една глътка, сега съм добре.
А тоновете предния път бяха 160, а вчера 140.
Момичета, какво пиехте за нисък хемоглобин? Моят е 94,  док каза, че е поръчал желязо, но не му донесли, а по аптеките няма.
Алекс лове, двата ни папагала са вълнисти и един корела имаме. Първо мислихме да ги пратим някъде, но сега май ще си ги оставим, но в стая където бебето няма да бъде.

Последна редакция: сб, 29 мар 2008, 09:38 от koketka

# 162
  • Някъде на път....
Честита дъщеричка на Голди! Здраве и късмет!   bouquet   bouquet   bouquet

# 163
  • в илюзия
Честита дъщеричка на мама Голди! Да и е жива и здрава и много да я радва   bouquet

Акуариел и Ася 20 стискам ви палци и хайде скоро да разбираме хубавите новини Hug
Галиво не се шашкай , сигурно както казват момичетата не са ти сложили добре колана , но все пак ще чакаме новини.

Хайде аз излизам и кой знае колко бебоци ще има като се върна Heart Eyes

# 164
Голди Честита принцеска Дима!Да е жива и здрава,щастливо дете да расте,да радва много мама и тате!На теб най-бързо възстановяване и те чакаме пир нас!

Честито и на всички нови мамчета които съм пропуснала и много щастие и радости да ги преследват с тези малки слънца!
Леле какво стана с тез бебета почнаха по 4-5 на ден да излизат!
Ася 20 стискам палци и успех с леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт