Вегетарианците превръщаме във месоядни в Дюканските редици славни - 91 тема

• 28 396
  • 823
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,

вчера търсех в гугъл да намеря съдържанието на кола лайт защото знам че тези напитки и мисля всички газирани напитки имат натрий от който се задържа вода. Ами опита беше неуспешен затова прегледах етикета на една бутилка кола лайт и в съдържанието не го открих но малко по-надолу има нещо като квадратчета със въглехидрати и г.н. та последното квадратче е натрий (Na) 0,02грама на една чаша кола лайт от 250грама.

Та по този повод да ви кажа че в един литър минерална вода Девин съдържанието на натрий е 65,5 милиграма.
На повечето други минерални води е горе долу в тези граници.
Е сметнете си колко натрий поемате само от вода дневно ако пиете минерална, колкото повече вода толкова повече натрий. И какво искате да не задържате вода в протеиновите дни (това не изисква отговор)
Има слабоминерализирана вода тази розовата, а също и изворна на девин със по-малка минерализация.
Но пак си има натрий.

Желая ви прекрасно изкарване на срещата.

ПП.  за натрия http://www.bb-team.org/articles/1603/
и пак за водата http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=286
А някой знае ли чешмяната вода в София колко натрий има?

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 13:51 от svetlat

# 121
Има слабоминерализирана вода тази розовата, а също и изворна на девин със по-малка минерализация.

Ако под тази розовата имаш предвид Торн спринг - това е една от най-високо минерализираните води на пазара.. Само рекламен трик е, че е с розова капачка.. Ако се вгледаш добре в етикета..

# 122
  • София
Ама нещо взе май да ми става лошо все едно ,че ще припадам, ама за сега се държа.Мисля днес да приключа с първия етап и после почвам втория.Ама причина за прилошаването мисля е, че хапвам малко само два пъти дневно.Ама какво да правя нямам възможност за повече-цял ден на работа после във фитнес залата три пъти през седмицата, но и днес ще изкарам.
Да, не е хубаво да се храниш само два пъти. Хапвай нещо дребно още поне 2 пъти. При този начин на хранене ти пада кръвната захар и в съчетание със стреса на организма може да колабираш. На работа също може да се хапва нещо! Фитнеса не е препоръчителем през първата фаза на ударния режим!  Peace
Момичета имам нужда от съвет- втора сутрин се будя с отекло лице.

Нещо солено си яла, случвало ми се е след пушено пиле. Ако ядеш някакви полуфабрикати, сто на сто е от тях. Peace
Росчо Hug, честит рожден ден! Късмет, любов и здраве! bdbaloni
Мишле Hug Hug Hug не предавай режима, никакво свинско и т.н. Точно сега трябва да си много внимателна, за да не върнеш всички свалени килограни и да добавиш още отгоре! Утре ще си поговорим   bouquet
Славе Hug, отличен резултат за два месеца! smile3525 smile3501
КатяДжин Hug, браво за дългоочакваното намаление! smile3525
Диаметер Hug, твоята снимка не се отваря, засега ужасителна е само моята  Joy
Много ме боли главата и ми се вие свят днес съм 3 ден на П.Така ли ще е до края?[/img
Не, ще премине. Пий вода, може кафенце, кола лайт, в краен случай - хапче.
нямам никакъв апетит от сутринта съм само на половин кисело мляко и нищичко не ми се яде  Sad знам че не трябва да не ям обаче нищичко не ми се хапва  Sad ако някой е имал подобен проблем нека сподели и кажете най-вече дали е нормално   bouquet мерси предварително
Всички сме минали оттам. Опитай се да хапваш по малко през няколко часа. Приготви си нещо любимо или просто по-различно. Аз се спасявах в такива моменти с рулца от раци.

# 123
Maci,нормално е да позагубиш апетит.И аз бях така,но си слагах пържолата в чинията и си я изяждах,макар и с голям зор.Никога не съм си представяла,че ще се насилвам да ям и въпреки това да слабея.Но е много важно да не пропускаш хранене и то задължително да включва месо.Като включиш зеленчуците става по-лесно.  Simple Smile

Понеже коментирате водата,аз пия само чешмяна,с изключение на случаите,когато съм на заведение.Но имам предимството да живея в район с що годе чиста вода (или поне така си мисля  Rolling Eyes )

# 124
Аз си похапвам солетки . В голямо прегрешение ли съм или са позволени?

# 125

Абсолютно си в прегрешение.Не са позволени.

# 126
За липсата на овесени трица във Варна подтвърждавам! Няма никъде  Cry Вчера си счупих краката да обикалам и да бързам, че да не затворят-нито на Чаталджа, нито до Димчо Дебелянов. В Пикадили и Бурлекса само етикети има. поне да ги махнат, че да не се ядосвам  #Cussing out
За варненската среща: всеки, който иска да дойде, да се чувства поканен!  Hug Hug Hug

И сега си карам на пшеничени. Мисля да си взема билков чай за цапек, че нещо с WC рядко се срещаме вече newsm78

# 127
  • Варна
Mr. Green То се бъзика момичето, бе. Нали?!?

# 128
  • София
Здравейте и приятен обяд  Laughing
Вещи  smile3525 , както винаги перфектна тема.
Росчо  newsm59 , много здраве, любов и по-бързо достигане на желаната визия.

Sun  Hug , липсваш на всички, дано всичко е наред при теб

Честито на всички с месечинки и на тези с минуси  Hug

На задържащите - вие си знаете, че това е временно и кг ще тръгнат надолу. Важното е да не се отказвате, защото ето тук http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1178260  пише, че късите поли идват на мода и ние трябва да сме във форма  newsm03
Иначе, аз си затвърдих минусчето от вчера, но пак няма да си сменя линийката, защото ми предстоят трите ПЗ дни.
Мили момичета, желая ви весело и незабравимо изкарване ( за което не се и съмнявам) на утрешната вседюканска среща   bigdance2 .  Имам семейни ангажименти и затова няма да се присъствам  smile3511

# 129
Същото е като да хапнеш бял хляб! Ти си прецени!  Peace

# 130
Нанси,с тези солетки как ще му мяза и една бира,нали? Joy

# 131
Здравейте, сладурки!  Hug
Нищо не съм чела (дори и 1 ред), признавам.  Embarassed Но днес просто нямам и секунда време. Минавам само да ви кажа, че съм добре. Изследванията сутринта показаха ниска кръвна захар, както и се очакваше и очевидно след обяд става още по-ниска. Лекарят ме оборудва с глюкомер и сега няколко дни ще се бода на всеки 3-4 часа - сутрин, обед, вечер, преди хранене, след хранене...  ooooh!
Много ми липсвате днес!
Целувки и прегръдки на всички!  Hug Heart Eyes   love001 Осъзнавам, че и един ден не мога без вас.  newsm51
Сега се връщам "на тръстиката".  Tired

# 132
Сънче Hug  bouquet Heart Eyes

# 133
Здравейте момичета 55
Вещи, благодаря за новата тема! Кой си е поиграл с фотоса на Катрин-Зита #Crazy, браво!  bouquet Ама що дебелата снимка е след слабата, такива не щем да ставаме веКе Joy

Славе, Гуди, ЧЕСТИТИ НИ ДВА МЕСЕЦА Sunglasses Аз не се мерих днес, че съм в отвратно настроение и само ми се реве. Утре ще дам отчет.  Whistling

Росчо bdbaloni
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
 Whistling
nansi_21, ми щом ги произвеждат, значи са позволени за консумация, ама виж преди това на първа страница има ли ги в списъка с храните, които  се ядат в режима на Дюкан hahaha
dorchester, видях снимките,  #Crazy, изобщо не мога да повярвам, че на снимката на групата си ти Whistling Супер си!
Сънче Hug Радвам се, че си добре!

# 134
  • Бургас
Здравейте!
Не съм писала и чела скоро.Имам доста работа и не ми остава много време.Режимна съм и съм свалила още 2 кг.Общо станаха -17  newsm44
Росчо,да си жива и здрава и много щастлива!  newsm59
Сънче   bouquet   Hug
 Hug   и    love001  на всички !

Общи условия

Активация на акаунт