Вегетарианците превръщаме във месоядни в Дюканските редици славни - 91 тема

• 28 344
  • 823
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден, сладуранки!

Вещи, благодаря за включването в таблицата   bouquet За информация, ако ти остане време за корекция - началото ми е 09.10.2007 г.
Добре дошли на новите и успех!  /Понякога имам чувството, че всичкото женско население в България е на Дюкан, ама като гледам колко едрогабаритни има по улиците, ми идва да им подаря по една книга/. Браво за решението ви да се вземете в ръце и да се промените!
Цитат на Кри: Доре, не е ужасителна снимката, щото си готина и там, макар и пухкавичка!  В събота ще видиш какво значи ужасителна снимка!  -  Да не си разпечатала моите снимки и да ги покажеш на момичетата, ама нека да видят докъде може да стигне човек в лакомията си  hahaha
Бермудез, туй ще да е грипа, и аз съм така, дано се разминем леко  Hug
Волна, все пак е важно и задържането на тези кг., ако си режимна - ще имаш смъкване рано или късно!  bouquet
Рос4о, Честит Рожден Ден - жива, здрава и слабееща!!!В началото на форума има специална тема, в която е обяснено пускане на снимки, линкове и т.н. Там се правят и пробите - успех.
Славе -  Hug
Кремена - видях снимките - Shocked браво!
Скорпи Д - кексчето си го правя в една най-обикновена чиния от дуралекс - от по-дълбочките, ако нямаш - в Била и Кауфланд се продават поединично.
Дори  Hug
Спасдиди - да оздравява мамчето! Hug
Inedica - не така, мила, с пищовите напред по роднините, с добро трябва. Кажи им, че ще спреш режима, ако ти дадат пари за нови дрехи  Joy
На всички, които не споменах поименно -  Hug  Hug  Hug
Ще чакам купона довечера  Crazy
За варненската среща - ако е на 05.04 - и аз искам  да дойда.

# 106
  • гр.Варна
Здравейте!
Момичета,така ми се идва на среща,но на 05.04 сме на питка на племенницата ми,а на 6-ти,сина ни има РД:(((Така да ми се идва CryМного съм нещастна....Дано скоро пак да се организираме!!
Иначе режима върви супер!!Вече съм -19кг newsm44
Дано продължавам в същия дух,иначе докат стигна желаното тегло ще трябва да съм във втора фаза 2г:)
Лек и отслабващ ден  bouquet

# 107
КатКа това с подуването е сериозно. Пий чай от коприва. Може да заместиш водата с него. Няма ограничение за количеството. Трябва задължително бъбреците ти да работят.

Виви, благодаря за съвета. Отивам за чай.

Хубав ден на всички!

# 108
Здрасти и от мен.Вчера писах,че започвам режима от днес,но пропуснах,че съм в цикъл и ще почакам няколко дни,за да се изчистя напълно и да си следя резултатите по-добре....че нещо много бързо се отказвам ако няма резултат до няколко дни Tired

# 109
Ехеее, докато успея да се включа и изписахте 6 страници  Hug и вече стана добър ден!

Момичета мога ли да пия антибиотик? Оказва се, че имам ангина и се налага по-сериозно лечение. Моля ви дайте съвет дали ще се отрази на режима ми?
Аз съм 2-ри ден на ПЗ след ударния и кантара от онзи ден се е закотвил. Е, аз не се отчайвам смело напред продължавам.

Приятен ден на всички и много минусчета  Peace

# 110
Здравейте отново,
На въпроса колко килограма искам да стана отговарям веднага 49-48 кг. за повече не мога и да мисля.Днес ми е пети ден, но още не съм се качила на кантара.Аз по принцип трудно се качвам от срам от килограмите, но от както съм на диета няма как ще не ща се качвам.Ама нещо взе май да ми става лошо все едно ,че ще припадам, ама за сега се държа.Мисля днес да приключа с първия етап и после почвам втория.Ама причина за прилошаването мисля е, че хапвам малко само два пъти дневно.Ама какво да правя нямам възможност за повече-цял ден на работа после във фитнес залата три пъти през седмицата, но и днес ще изкарам.Дано да удържа и да не отпадна от отбора.Чао чао за сега.После ще отчета резултата.

# 111
  • софия
Вчерашна случка:Обажда ми се съседката,която бе мноооого благосклонна към мен ,когато останах без пиленце.Та звъни по тел. и вика:
-Славееее,току що се спасих от ужасен бой. Shocked Влезнала в диетичния до Халите и гледа от там се измъква девойка с 5 пакета трици в ръце и доволна усмивка. Спринт до продавачката и задъхано:
-10 пакета трици.
Продавачката:
-Аман от тоя Дюкан беееее! #CrazyСамо трици продавам,ай взимай ги последните и да ми се махат от главата. hahaha Приятелката и тя го докарала на самодоволна усмивка,награбила скъпоценния товар и се отправила към вратата.На входа я пресрещнали други две девойки и в един глас:
-Егати кефа,тука има трици!!! newsm44
Има ,ама не точно,щот аверчето вчера зареди младостките Дюканки!!! newsm48
Сънче, Hug липсваш ни!Дано всичко е ОК!!! Praynig
Катетоджин, smile3521Славка снощи каза ли ти!!!

# 112
Здравейте, хиенки  Grinning ( това подзаглавийце, много ме изкефи  Peace)
 newsm59 ros4o, всичко най-най...  Hug
kremena,   party023  ura и на твоето майче, много емоции  Grinning Видях снимките ти  Peace , и да се оправя дечко  Praynig
Честити месечинки Гуди, Орелия, Славе - сигурно пропуснах някой  Hug
Лео, ей таз мацка, дето си е полегнала в подписа ти  - искам да съм аз  Sad На височина ще я докарам, но откъм мерки  newsm78 Добре, че отких  Дюки  Peace
калака, и на мен все ми е студено, отдавам го на промените в организма, ако не греша  Grinning
Честито на всички с -
Аз след 1-2 дена си чакам МЦ, та това ме успокоява, за задържащия се плюс при мен  #Cussing out
 Hug на всички, много се вълнувам за утрешната среща  Embarassed
baci   bouquet

# 113
  • Русе

Благодаря за инфото.Много ме боли главата и ми се вие свят днес съм 3 ден на П.Така ли ще е до края?[/img

# 114
Имам един въпрос ако не досаждам с него и ако на някой му е писнало от въпроси предварително се извинявам...пети ден съм вече на ударния режим и нявав никакъв апетит от сутринта съм само на половин кисело мляко и нищичко не ми се яде  Sad знам че не трябва да не ям обаче нищичко не ми се хапва  Sad ако някой е имал подобен проблем нека сподели и кажете най-вече дали е нормално   bouquet мерси предварително

# 115

после във фитнес залата три пъти през седмицата

Дюкан препорьчва фитнес след 3-та фаза.МОже би затова ти става  лошо.Сьщо така препорьчва честото хранене по вьзможност 4 пьти на ден
slave и на мен вчера продвачката ми вика: А за Дюкан е това Laughing
katyadjin ако трябва ще пращаме от тук.Няма да ви оставим без трици  Hug

# 116
Имам един въпрос ако не досаждам с него и ако на някой му е писнало от въпроси предварително се извинявам...пети ден съм вече на ударния режим и нявав никакъв апетит от сутринта съм само на половин кисело мляко и нищичко не ми се яде  Sad знам че не трябва да не ям обаче нищичко не ми се хапва  Sad ако някой е имал подобен проблем нека сподели и кажете най-вече дали е нормално   bouquet мерси предварително
Опитай се да хапваш по малко и пий мно-о-о-о-го течности - айрян, кола , вода, чай. Всички сме минали оттук. Най-вече не се отчайвай и смело напред.

# 117
Maci аз бях така. И на следващия ден минах на ПЗ е стой та гледай какьв апетит се почви.Ометах хладилника  ooooh! не се притеснявай ,ами хапвай да не ти прилошее пьк от глад,а и  аз доколкото разбрах принципа на П дните е,че за да се обработи поетата храна се изгарят повече калории от колкото се приемат,т.е горят се от резерва. Wink

# 118
Искаше ми се 7 дни да направя но май от утре ще почвам ПЗ ще видим...е поне се успокоих че може би е нормално...мерси   bouquet

# 119
  • Sofia
Не съм свалила и грам от 1 седмица, нито грамче  Confused Не знам защо...просто спря да десйтва  Tired

Общи условия

Активация на акаунт