Гоблени-21

• 78 644
  • 519
  •   1
Отговори
# 150
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте, момичета!
Отдавна ви чета и страшно се запалих по това хоби! Гоблените ви са страхотни!
Аз засега имам два ушити, единият е "Том", а другият "Туити". В момента шия един есенен букет!
Имам въпрос: някоя от вас шила ли е нещо на фирма Гобкон? Харесаха ми някои от пейзажите им, но се чудя дали да си поръчам нещо! В нашия град няма магазин за гоблени и затова съм принудена да си купувам онлайн комплектовани такива! Благодаря ви предварително за отговора!
Пожелавам на всички леко шиене и много здраве!
  bouquet

# 151
Похвал,похвал и аз с първия ми завършен гоблен с кръстчета  #Milti

# 152
  • Според сезона
Похвал,похвал и аз с първия ми завършен гоблен с кръстчета  #Milti

[/quote

Много хубава е станала! И аз уших един малък с кръстчета и почнах втори. Не зная как ще си довърша Жълтите рози на Гинокардия - не ми се шие гобленов!

аз само кръстчета, полукръстчета, бекстич или така нареченият бод зад игла,
френски възел и още разни други
Просто никога не съм шила схеми, кото се шият с гобленов бод,
който си е половин кръстче всъщност:)

Половин кръстче е, да, но пък гърба на гоблена става огледален, а не както е при кръстчетата и половин кръстчетата на прави чертички.
По-бавно се шие полукръстчето с права черта на гърба, но пък така разходът на конци е къде, къде по-малък. Отново е въпрос на навик, а и кой го интересува гъбра, важна е предницата  Mr. Green.

Само дето с тези чертички ми е по-трудно да захвана или приключа конеца на гърба!

# 153

Само дето с тези чертички ми е по-трудно да захвана или приключа конеца на гърба!
при кръстчетата края на конеца се прекарва отпред- и при започване и при свършване.
Аз не гледам гърба на гоблените и правя и прави и наклонени черти и чертища:)
Поради това и се страхувам, че ако някога взема готова комплектовка конците няма да ми стигнат .

Anik@,
много добре си се справила:)
Сега какво ще шиеш?
Аз тези дни все схеми разглеждам и искам да започна нещо ново, но тези дето ми харесват ма Аида18
 се шият, а в нашия град такова чудо май не се среща

# 154
  • Разпиляна във въображението
Имало ли е анкета "Кой какво обича да шие?" - икони, пейзажи, цветя, портрети и т.н.  Любопитна съм за резултата

# 155
май не.
аз имам слабост не към определени теми, а към дизайнери.
Фаворит ми е Dimensions:)

# 156
  • sf
аз съм на периоди. Икони не обичам много, но съм заплюла една икона на Св.МИна.
сега се оглеждам и за някой готин пейзаж, който ще ми отива в хола  Joy

# 157
  • в зоната на здрача
Дуданка,май няма никой пробвал гоблен на Габкон,или поне не си е признал до сега.. Laughing
Защо не разгледаш другите онлайн магазини за гоблени ,на първа страница съм дала няколко,
другия вариант е да ти купим от София и да изпратим по пощата.. Hug

Anik@ ,много е красиво  и секси.. Wink

Аз не стягам много конеца и лесно ми минава,крия конеца също отзад.. Peace

Имало ли е анкета "Кой какво обича да шие?" - икони, пейзажи, цветя, портрети и т.н.  Любопитна съм за резултата

И не мога да не отговоря на въпроса на Mirel-даге.. Wink,
само икони не искам да шия,всичко друго що ми хареса го почвам,няма значение коне,цветя,човеци ,къщи и пр.

Като ти гледам хола ,знаеш ли как ще ти отива пейзажа"Пътят към църквата",
даже една трета вече е ушита само трябва да си го довършиш,подарявам ти го с много любов.. Heart Eyes
http://images19.snimka.bg/003658649-big.jpg

# 158
Обичам да шия по няколко наведнъж няма значение какви-важното е да са с гобленов бод и да не са малки Mr. Green
Кой правеше списъка с конците за София newsm78
Бавно и славно продължавам с картичките за базара

http://mi6lence.multiply.com/photos/album/18#13

За срещата утре още не знам-май ще трябва да работя Cry

# 159
  • ГР. ВАРНА
добро утро и от мен, ох с таз промяна на часа тази сутрин никой не ще да става.

и аз да кажа обичам да шия големи чаршафи с пейзажи , но сега покрай всичко показано от вас май и много други неща ми харесват,,,,,и то да е с гобленов бод,имам чуството че с другите бодове няма да се справя и много ще трябва да ви разпитвам,за това едно си баба знае едно си баба шие.
и аз си крия конеца отзад гледам отпред да е добре,а пък отзад старая се но не чак толкова,като ги укича кой ще ми гледа отзад. 
food010 да ударим поне едно кафенце

# 160

Anik@,
много добре си се справила:)
Сега какво ще шиеш?
Имам да довърщвам този

Започнах това ,но много ми е огромен (чудя се дали да не го опитам 1:1 newsm78) и ще шия паралерно и нещо друго със сигурност Laughing

Комплектовала съм и тези    
те са по схеми от нета,мънички са и бързо ще станат Peace

За готовите,които имам купени и складирани,хич няма да пиша,че ме е срам Embarassed

# 161
  • sf

Като ти гледам хола ,знаеш ли как ще ти отива пейзажа"Пътят към църквата",
даже една трета вече е ушита само трябва да си го довършиш,подарявам ти го с много любов.. Heart Eyes
http://images19.snimka.bg/003658649-big.jpg
Joy ша вземе да ми хареса
аз утре няма да мога- малкия още е болен, няма кой да го гледа, а на всичкото отгоре и аз се разболявам  Sick

# 162
donsi взимай и бягай докато не се е отказала Joy Joy JoyМного го харесвам Пътя към църквата-почнала съм и него но 1:1

# 163
  • в зоната на здрача
donsi взимай и бягай докато не се е отказала Joy Joy JoyМного го харесвам Пътя към църквата-почнала съм и него но 1:1
Аха,Краси е права.. Joy Joy

# 164
  • sf
взимам го,бе, заплюто  Whistling
ама няма как да се вясна утре, жал ми е да мъкна малкия с мене, а и в Мола си е развъдник на вируси  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт