Гоблени-21

• 78 646
  • 519
  •   1
Отговори
# 165
  • в зоната на здрача
Нищо бе мила ,ще ти го запазя.. Wink,
когато можеш ще ми звъннеш, да се видим и да ти предам пратката.

# 166
  • sf
 Party супер
а някой път може срещата да е в някой парк  Flutter я Заимов, я Борисовата

# 167
  • Плевен
Здравейте и от мен. Да си кажа и аз какво обичам да щия - почти всичко без икони, с гобленов бод и 1:1, че по-бързо се шие. Аз това 100 пъти го повтирих, та хората сигурно си мислят  "олеее, тая какъв мързел е"  Blush Ама какво да правя, бързо ми писва едно и също. Харесват ми също гоблените с повече цветове, по-реалистичните, да не си личи, че е гоблен, а като го видиш да си помислиш че е картина.

# 168
Добро утро и от мен,ketri,благодаря ти за ключа, понеже имам доста конци в кафяво и бежаво ще видя кой ще ми е по изгоден.
Да се отчета по 1 точка
остава ми съвсем малко още.В момента под ръка ми е само телефона,затова ще се задоволите с тази снимка.Обещавам след като приключа да е с камера.
Прекрасен е гоблена. Може ли да дадеш схемата и ключа.   bouquet

# 169
  • Sofia
Добър ден и то мен   bouquet

Аз за срещата потвърждавам - току що преговарях с съпружеството, даже ще ме докара, пък може и малкия помагач да го видите  Wink

Отдавна се каня да снимам гоблените, които бабата на моя мъж е сътворила. Много са красиви, а жената даже по 3 броя е шила - за 3те си деца да има по гоблен.
Ето ги :

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232822

А ето и моят рамкиран гоблен с конете :

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5499695

И завършеното перминче -сутринта даже и бекстича направих, но тук още не е готов:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5499697

Аз да се изкажа какво обичам да шия  Hug Обичам животни, пейзажи и хора, но не чак толкова. Предпочитам гобленовия бод, кръстчета са ми още непонятни, а и леко ме изнервят - незнам защо  newsm78 1:4 шия, 1:1 още не съм пробвала, но и това смятам да направя скоро.

Лек ден ви желая, след малко отивам да се трудя и може пак да се включа  Crazy

# 170
  • варненка от София
Аз и друг път съм казвала, че икони не харесвам и изобщо религиозната тематика ми е чужда. Обичам да шия всичко останало, просто ме грабва нещо и го искам, искам, искам. Имам започнати 2 гоблена в момента и още няколко ме очакват.
На Гобкон имам един купен пейзаж и така си и седи, много съм недоволна от комплектовката, конците са нахвърляни, сама да си ги оправям, схемите са разкъсани на няколко части, абе не ми харесва, няма да поръчвам повече от тях, а и не зная дали ще ушия някога поръчаното, ето това го имам

Аника, много красиви неща, а Буря над лунното езеро майка го уши и го подари на сватбата на брат ми. Страшен ми изглежда този гоблен, не зная защо.

Весито, баба Лили има достойна колекция.

# 171
Добро утро и от мен,ketri,благодаря ти за ключа, понеже имам доста конци в кафяво и бежаво ще видя кой ще ми е по изгоден.
Да се отчета по 1 точка
остава ми съвсем малко още.В момента под ръка ми е само телефона,затова ще се задоволите с тази снимка.Обещавам след като приключа да е с камера.
Прекрасен е гоблена. Може ли да дадеш схемата и ключа.   bouquet

Разбира се,може да си го свалиш от тук
За знак под номер 42 използвах ламе

# 172
  • Варна
Аз съм шила досега три с животни, един пейзаж и мечетата. Предпочитам картинката да ми е интересна, да ми е кеф да го шия. Но с икона или хора не бих се хванала. В плана ми са пчеличката Мая и една ваза с цветя на Dimensions. А иначе шия с кръстчета или гобленов 1:1, на мен пък 1:4 ми се струва по-сложно  Grinning

# 173
  • Разпиляна във въображението
В момента шия Пчеличката и става толкова пъстро и свежо. Ще взема да пусна снимка, нищо че е само единя ъгъл Embarassed

# 174
  • Варна
В момента шия Пчеличката и става толкова пъстро и свежо. Ще взема да пусна снимка, нищо че е само единя ъгъл Embarassed
ДА, мислех да те помоля за снимка, докъдето си стигнала. Ти нали го почна на обикновена панама 1:4. Аз имам доста от обикновената и исках да видя как става по този начин, дали да си купувам от другата  Grinning

# 175
  • Севлиево
На мен ми се дошиха коне и ще взема като свърша мечето да започна един с коне. Иначе досега съм шила 2 малки с животни на кръстчета, 1 замък, 1 мостче и едни рози в панер, ама то беше доста отдавна. Сега като гледам в нета кви красоти има мисля нещо по-голямо да ушия. Шия по един особен начин и не зная дали е правилния, но мисля да се пробвам по друг начин със следващия си гоблен. Да видим дали ще е по-добре.

# 176
  • sf
doci , издай тайната- какъв е тоя особен начин?  Thinking

# 177
Аника, много красиви неща, а Буря над лунното езеро майка го уши и го подари на сватбата на брат ми. Страшен ми изглежда този гоблен, не зная защо.

Аз не знам защо си падам и по такива сюжети- крушения,бури и стихии  Laughing Ето този вилеровия го сънувах чак  Embarassed

обаче цената ми идва малко..... ooooh!

Иначе не съм мрачен човек,дори напротив  Joy

# 178
  • sf
аз обичам да ми е шаренко   Joy

# 179
Ех с тази среща  -за малко да я изпусна, ама така е като не чета.
Мислех да снимам новият гоблен и да го покажа, но по-добре да го донеса утре, а като напредна повече  -ще го постна и тук.
Бройте ме и мене за долапа, за магазини нямам възможност. 

Общи условия

Активация на акаунт