Гоблени-21

• 78 665
  • 519
  •   1
Отговори
# 180
  • Севлиево
Ами как да го обясня и аз не зная. Ще се опитам.
Все едно се шие полегат бод, но през една дупка и се застъпват цветовете, но според мен това не е много правилно и за това сигурно ще си сменям начина на шиене. незнам що така са ме учили?

# 181
  • ГР. ВАРНА
и аз обичам шаренийките с много цветове и да са преливащи да не са сечени ,щото има и много такива,просто рязък контрас между два цвята.
също много ми харесват пейзажите на Dimeisions,но трябва да поровя в нета и да видя как се шият

vesito,добър чейз е за формила баба Лили,на времето, много са красиви и рамките също. smile3501

doci - аз не си гопредставям трябва да покажеш тази дупка така ли си остава празна ?
ай де и в Варна да си направим една среща  ???????

# 182
doci  какъв е този начин -кажи че не ме свърта       Аз обожавам пейзажи  лица на хора животни най -не ми е интересго да шия икони инач е  са хубави    Шила съм всякакви бодове може да се каже но най -лесно и приятно за мен е гобленовия  кръстатия бод не ме кефи и ми стои грубо някак Може би съм предубедена заради  продавача  който ми пробута 1 гоблен /по-точно бродерия/ с всякакъв друг вид бод без гобленов-направо ме върна в 3 клас с тоз  бод зад игла   Изрично  му казах какво търся но свърши тя уших го де  ама не е там работата  Mr. Green   

# 183
  • sf
doci , я по-добре снимай и ни покажи,че не ме свърта

# 184
  • в зоната на здрача
Vesito /с окото  Wink/,да поздравиш баба Лили,страхотни произведения,ама и ти не и се даваш..бравос.  Hug

г-жа Марулева..хич и не си помисляй да го започваш тоя на Габкон,ами ще се наложи да започнеш онези магнолии ли,орхидеи ли,на черната панама защото тя пътува за Варна.

Алекс,и ти си на същото дередже,Мая ще чака ,защото ламето за Димешънса и то пътува.
Само ме извини ,че се налага да се видиш с Марулева за да го вземеш,че ги пуснах на нейния адрес,но тя е симпатяга,ще ти хареса.. Wink

В момента шия Пчеличката и става толкова пъстро и свежо. Ще взема да пусна снимка, нищо че е само единя ъгъл Embarassed
Един ъгъл-един ,кой ти го дава..дай да видим кво става,че и ние държим схемите..   ooooh!

Аз отивам да шия" ушатата мома",та утре да има какво да ви покажа..а и сериала ми ще почне.. Joy Joy

# 185
поздрави я тази баба Лили чудя и се как ги е шила по 3 пъти Аз като ушия един -втори път -убий ме ге мога-нямам вече тръпка/тва е нато прочетения вестник8
  Hug

# 186
  • Севлиево
Ами ако може да се види от тук
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5476001
че батерията на фотото ми падна сега и не можах да снимам по-отблизо.

# 187

също много ми харесват пейзажите на Dimeisions,но трябва да поровя в нета и да видя как се шият

шият се с много комбинация на кръстчета, полукръстчета и подобни. Със смесване на цветове и задължително бекстич.
Ама повечето са на Аида18.
Аз имам вероятно всичките дизайни на тази фирма/не най-новите/  и 2-3 дни ровя из архивите си, за да избера какво да шия
и всичко което ми хареса беше на тази панама.
Ще я поръчвам очевидно:)
Но дизайните са много красиви и реалистични- без да са прекалено големи.
Професионална работа

# 188
  • ГР. ВАРНА

шият се с много комбинация на кръстчета, полукръстчета и подобни. Със смесване на цветове и задължително бекстич.
Ама повечето са на Аида18.
Аз имам вероятно всичките дизайни на тази фирма/не най-новите/  и 2-3 дни ровя из архивите си, за да избера какво да шия
и всичко което ми хареса беше на тази панама.
Ще я поръчвам очевидно:)
Но дизайните са много красиви и реалистични- без да са прекалено големи.
Професионална работа
като се реша ще удариш едно рамо нали

# 189
  • варненка от София
Аз също съм фен на Дименшънс, вече ме е срам с тая мойта гейша изоставена до нийде, чака ме и още един - Mothers joy.

Много харесвам нещата и на Ланарте, интересни, различни, винаги може да ги познае човек. И не на последно място харесвам и Вервако, класика.

Кате, господ здраве да ти дава, сега ще трябва да си спретна и конците и го почвам. Ам аза конците ще почакам доставката от и бея, което ме подсеща да си пратя табличката на Александра.

Алекс, ще ми е драго да си организираме срещичка и във Варна, тъкмо ще имам повод да ти предам ламето, да знаеш трудно се шие с ламе, но става красиво.

# 190
  • Варна
Алекс, ще ми е драго да си организираме срещичка и във Варна, тъкмо ще имам повод да ти предам ламето, да знаеш трудно се шие с ламе, но става красиво.
Да, само да спре да духа този гаден вятър, че не мога да мръдна никъде с количката  Sad

# 191
Здравейте, мили момичета  Heart Eyes  Имам молба към вас - харесала съм този гоблен и много ми се иска да го ушия, но нямам схемата. Ще ви бъда безкрайно благодарна, ако някоя от вас ми я даде.
Ето и гоблена:
http://www.geocities.com/gobelin_tapestry/gob3001.htm
Поздрави  Heart Eyes

# 192

като се реша ще удариш едно рамо нали
ти само реши:)

# 193
Здравейте, мили момичета  Heart Eyes  Имам молба към вас - харесала съм този гоблен и много ми се иска да го ушия, но нямам схемата. Ще ви бъда безкрайно благодарна, ако някоя от вас ми я даде.
Ето и гоблена:
http://www.geocities.com/gobelin_tapestry/gob3001.htm
Поздрави  Heart Eyes

1833-4.rar

Заповядай  Hug

# 194
  • Разпиляна във въображението

Това е от Пчеличката

Общи условия

Активация на акаунт