Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли други жени на 37 години, които искат бебе? Колко време им отне да забременеят?
Какви са оптимистичните перспективи за бебеправене след 35 години?
Какви са препоръките за бебеправене след 35-годишна възраст?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли други жени на 37 години, които искат бебе? Колко време им отне да забременеят?
-
Какви са оптимистичните перспективи за бебеправене след 35 години?
Оптимистичните перспективи за бебеправене след 35 години се подкрепят от множество положителни истории във форумите. Жените споделят, че са забременели успешно и са родили здрави бебета в по-напреднала възраст. Това подчертава, че възрастта не е фатален фактор и че мечтата да имаш дете може да се сбъдне дори след 35 години.
-
Какви са препоръките за бебеправене след 35-годишна възраст?
Препоръките за бебеправене след 35-годишна възраст включват изследвания и консултации със специалисти, използване на тестове за овулация и оптимистичен подход. Жените съобщават за положителни резултати от използването на тестове за овулация, които им помогнаха да уцелят точно времето за забременяване.
-
Какви са преживяванията и перспективите на жените, които се борят за второ дете след 35 години?
-
Какви са причините за трудностите при забременяване и как могат да бъдат преодолени?
с моят мъж нещо поспорихме и той сега не иска второ дете, че му идват много отговорности нещо и аз се наскърбих. Понеже синът ни е доста буен и непослушен и много трудно се възпитава, затова явно се страхува и второто да не е такова. Но нали дори и близнаци да са, те пак се различават. И сега сме леко скарани, нищо не правим и си минава времето в сърдене. Не знам какво да правя вече
, тъкмо почнах да меря температури, да правя тестове за ову и мислех и на лекар да ида за др.изследв. Ама като ми каза така и то май няма смисъл. Бебе се прави от двама. Мисля все пак да продължа, така за себе си да знам дали всичко ми наред. Четох за нагревки, че много са помогнали и даже мисля да ги почна. Поне няма да навредят нещо и при всички случай ще са от полза. Снощи се събрахме с момичета в една пицария и много ми хареса, много приятно и хубаво си прекарах. Ще се радвам пак да се съберем някой път, така да се видим, да си побъбрим, да хапнем, да пийнем. Много хубаво ми беше! Имам нужда от такива срещи, а само от работа в къщи, от вкъщи на работа и така до безкрай. Вие как сте, майчета, някоя нещо да се похвали, да се оплаче ...

направо не знам·
.