Има ли мами над 35г., които бебеправят? Малко да си дадем кураж!

• 37 202
  • 530
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Браво, само така, да се изядем.
Всички са прави - трябва  спокойствие, а при дълго неставане на тъй желаното бебе, изследвания, доктори и т.н.
Защо свързвате темата с репродуктивни проблеми? Теми за тях има достатъчно и там пишат момичета от всякаква възраст. 
Според статистиката на моя доктор, при младите момичета и момчета има постоянно покачващ се процент на проблемни двойки. / от къде му е- идея си нямам/
Като съм на 35 да не съм втора ръка. Писах в началото на темата, следих я с месеци, но вече няма да влизам, проблемите обсъждани тук не са специфични за възрастовата група и за подфорума.
Заглавието също не отговаря вече на писанията, не е зле да се направи друга тема.
Успех на всички, от мен стиснати палци.

# 481
напълно те подкрепям, темата се смени изцяло. Успех на всички бебеправещи майки!

# 482
Момичета...какво стана...нали да се подкрепяме уж...и без това ни е трудно ...  bouquet

# 483
  • София
Здравейте, момичета, аз да се пооплача малко  Sad   Tired с моят мъж нещо поспорихме и той сега не иска второ дете, че му идват много отговорности нещо и аз се наскърбих. Понеже синът ни е доста буен и непослушен и много трудно се възпитава, затова явно се страхува и второто да не е такова. Но нали дори и близнаци да са, те пак се различават. И сега сме леко скарани, нищо не правим и си минава времето в сърдене. Не знам какво да правя вече  newsm78   , тъкмо почнах да меря температури, да правя тестове за ову и мислех и на лекар да ида за др.изследв. Ама като ми каза така и то май няма смисъл. Бебе се прави от двама.  Мисля все пак да продължа, така за себе си да знам дали всичко ми наред. Четох за нагревки, че много са помогнали и даже мисля да ги почна. Поне няма да навредят нещо и при всички случай ще са от полза. Снощи се събрахме с момичета в една пицария и много ми хареса, много приятно и хубаво си прекарах. Ще се радвам пак да се съберем някой път, така да се видим, да си побъбрим, да хапнем, да пийнем. Много хубаво ми беше!  Имам нужда от такива срещи, а само от работа в къщи, от вкъщи на работа и така до безкрай. Вие как сте, майчета, някоя нещо да се похвали, да се оплаче ...  Flowers Bouquet

# 484
Юли ,миличка така е много не приятно!!!Трябва да си каже иска или не иска...отговорността е огромна,но си заслужава...Не си губи времето в сърдене ами вземи се изясни с човека ти,че поне и ти да си знаеш...Желая ти УСПЕХ и дори да се наложи да използваш женски мъдрости може да опиташ да го убедиш!!!  bouquet

# 485
  • София
Права си, Danito, уж говорихме, ама нищо конкретно накрая. При него нещата са малко шантави - казва, че не иска (предполагам от страх), ама когато го правим, не ме пази, така че си мисля, че иска, макар и негласно. А на мен много ми се иска бебче, но той се нервира, че съм го правила като да гоня норматив. Трудно се говори и се опитах да използвам женските мъдрости, както казваш, мисля, че донякъде се получи, ама не съвсем. Ще продължавам с опитите, пък да видим ..  Thinking

# 486
Защо свързвате темата с репродуктивни проблеми? Успех на всички, от мен стиснати палци.
Sad нещо спор е имало докато ме е нямало в темата.Нови момичета са се включили.
Аз пиша понеже смятах ,че е за всички момичета към тази възладт темата Sad.
Моят проблем е по скоро психологически, идея си нямам дали имам проблеми или не.
И от последното написано се почуствах не на място тук.
Само и аз да не ви дразня, че въобще пиша тук.
Но съдбата на много момичета ми стана близка и искренно се радвам на добрите новини Hug
Юли стискам палци да го убедиш - дори с женски хитринки Wink Hug

# 487
  • София
Бъни, надявам се да го убедя моя мъж най-накрая, а пък ти защо се притесняваш, че не си за тук - нали сме бебеправещи мами над 35 и си хортуваме тук - коя какво я мъчи?! Или пак аз нещо се бъркам и газя лука?  newsm12

# 488
Юли, щом не те пази съпруга ти, значи не се притеснява ако стане бебе. Щом искаш бебе действай, то като стане и започне да расте в корема ти може да си промени мнението. Децата имат различни характери, стискам палци за кротанче.

# 489
Юли - още даже не съм се престрашила да пробвам Embarassed. А времето лети..............На фона на всичко преживяно от момичетата тук  Embarassedнякакси се почуствах неловко заради всички тях.
Момичата желая на всички ни успех Hug, да сбъднеме мечтите си, кураж и търпение Praynig Praynig Praynig

# 490
Юли,Бъни успех желая на всички ни момичета Hug·
Дано скоро да се похвалим с добри новини·
Че аз както хващам от стотният път ooooh!направо не знам·
Бурна и късметлийска нощ на всички ви желая·

# 491
Момичета, минавам да пожелая късмет на всички. И скоро всяка една от вас да се похвали с  EFP
Ичони  Hug Hug Hug ако знаеш как чакам да ни се похвалиш

# 492
Момичета, аз съм на 37 г и искам да пожелая успех на всички.

Ние второто го правихме 2 години.

Направихме го когато си казах - стига повече, вече поостаряхме. А пък щях да започвам и нова работа (по-хубава и по-високо платена).
Така, че забравете амбицията и "идеята за бебеправене" и се отдайте на удоволствието -  така става по-бързо Grinning.

# 493
Нефертити Hug Hug Hug
от твоите уста в божите уши-както се казва Praynig·
И аз се надявам скоро на чудото да се случи

# 494
  • София
Момичета, привет от мен. Искам само да ви пожелая хубава седмица, изпълнена с приятни емоции и много усмивки!  Laughing
Nefertity, как си, мила, расте ли коремчето? Как се чувстваш?

Общи условия

Активация на акаунт