Има ли мами над 35г., които бебеправят? Малко да си дадем кураж!

• 37 205
  • 530
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, всички бебеправещи момичета, незовисимо от възрастта им! Аз съм на 37 г., от 3 месеца работим по въпроса за бебе със съпруга ми. Дали има други жени на моята възраст, които искат детенце? И ако има такива, за колко време се справихте със забременяването? При мен са минали 3 цикъла, което е много кратък период, но от време на време ме налягат ужасни настроения.
Здравей! Напълно те разбирам, защото и аз изпитвам такива притеснения. На 34 год. съм и съм нямала досега бременности. По принцип след 6 месеца неуспешни опити трябва да се обърнеш към специалист. Засега нямаш основание за притеснения. Най-важното за да стане едно бебе, е спокойствието на жената. Аз също се побърквам от какви ли не мисли, но се опитвай да си спокойна и да не мислиш за това - светли мисли в главата и много любов и ще видиш, че ще стане, когато най-малко го очакваш. Аз също се надявам. Имаме 1 неуспешен опит досега. Пожелавам ти от сърце да се сбъдне мечтата ти:)

# 496
Nefertity, как си, мила, расте ли коремчето? Как се чувстваш?
Зазолинка  Hug засега съм добре, на моменти чак се плаша колко добре се чувствам, и се надявам утре да ми кажат и цвета на гащите.
И да знаете че стискам палци на всяка една от вас, скоро да се похвали с двете четички
vanja74  добре дошла при нас, иначе авторката на темата е бременна и то отдавна, жалко че не се включва и при нас . И ти скоро да ни се похвалиш с две чертички

# 497
Здравейте момиченца кокиченца.
Не съм влизала отдавна в темата, четох разни изказвания  - смях се , после си поплаках, особено на реда че сме "намали представа какво е да имаш кухо яйце" ... А ние си знаем колко по страшни работи са ни минали през главата ...
Данито, Зазолика как сте ...
На мамите с коремчета лека бременност, през есента времето е прекрасно да си разхождате коремчетата...
Някой на 35 искаше да знае има ли тук на неговата възраст. Аз съм на 40, с 5 бременности и две деца, искаме трето. След последната трагедия мъжа ми беше готов да се предаде, каза че няма да издържи да ме види за пореден път в тази ситуация, но понеже моят мъж си е мъж на място се поосвести и сега започваме отново след наложителното пазене ...
В отговор на някой там писал преди мен  - казвам, че е страхотно да знаеш че хем правиш любов, хем бебе , ами в такива ситуация как да си спокоен  Joy
Желая на всички повече оптимизъм и хайде да се хвалим в чертички скоро
  bouquet

# 498
_Re_ge много обичам такива печени мацки като теб!!!Късмет ти желая и още първият месец да си в играта...  bouquet
Nefertity,мила дай боже да си добре и изобщо не се плаши ами се моли все да си така,че и по добре!!! Grinning
На всички момичета...хайде да ги напълним вече тези отчетни  ...много късмет...
Юли наби ли мъжа (ако още не слуша де)   или да идваме да помагаме??? Hug Hug Hug

# 499
  • София
_re_ge , страхотна си, направо ме заразяваш с твоя оптимизъм. Стискам палци шестата ти бременност да завърши по най-добрия начин!   ylinfant
Аз в момента съм в подготовка за ин-витро. 6-ти ден ми е от стимулацията. За сега нещата вървят много добре, докторката е доволна. А и аз се чувствам добре физически и учудващо спокойна.
Късмет на всички и повече вяра!  Hug  Hug  Hug

# 500
  • София
Danito, свирете отбой - няма да идвате да помагате  Simple Smile , поговорихме си доста и не каза конкретно "да,искам", но разбрах инстинктивно, че е съгласен и сега действаме  Wink Малко кръстовете нещо ни болят, та си правим процедурки  kiss Те мъжете са си така по принцип - то чорапи да иде човек да им вземе и после защо са черни, не бели, защо са дълги, не къси и так далее. Но нейсе, борим се. Айде и на вас всичко хубаво, момичета и само  txtloves

# 501
Юли само така Peace - дръж го за ушите докато не се е отказал.
_re_ge - стискам ти палци Hug.Сигурна аз съм една от тези на които си се смяла на писаниците Embarassed.Глупава съм знам.Само дано да не ми дойде ума ама късно Embarassed

# 502
  • София
Бъниthumbsup newsm51

# 503
  • София
Ей Юлииии, почвайте с масаж на кръста първо, после към упражненията, после пак масаж и така.... Хем приятно, хем полезно, хем и той ще се кефи, че получава масажче... И няма да се противи повече... Хихихихк, успех...  Praynig

# 504
  • София
Излекувах му кръста, вече не го боли  newsm03   Wink

# 505
 Здравей! Искам да те питам при инвитро как стоят финансово нещата? Колко излиза цялата процедура и колко такива са нужни по принцип? Благодаря ти:)

# 506
Момичета, влизам тук, за да ви дам кураж (както пише в заглавието).
Аз съм на 40 г. и съм щастлива майка на вече 3 деца. Едното е от първия ми брак, другите две - от сегашния ми съпруг. Плюс неговата дъщеря от първия му брак - общо 4 дечица.
Втория си син родих на 34 години, като забременях много лесно.
Но дъщерята я правихме цели 2 години. И точно когато си мислех, че съм изпуснала влака (вече бях на 39 г.), видях двете чертички. През тези 2 години имаше и моменти, в които ту единият, ту другият от нас се разколебаваше, но в крайна сметка и двамата искахме още едно детенце и продължихме "борбата". Затова днес имаме Поли - всеобщата любимка. Страхотно е да имаш бебе в къщи! Особено, когато си над 35 г.   Laughing
Пожелавам успех на всяка една от вас. Стискам палци да се изгладят всички недоразумения между вас и половинките ви, да отминат здравословните проблеми (най-вече болките в кръста  на татковците  Wink ) и скоро да видите чертичките. А след това да се похвалите със здрави и хубави бебчета.
Прегръдки и кураж на всички ви.
  Hug

# 507
_re_ge - стискам ти палци Hug.Сигурна аз съм една от тези на които си се смяла на писаниците Embarassed.Глупава съм знам.Само дано да не ми дойде ума ама късно Embarassed

Бъни миличка, точно ти пък нищо смешно не си казала, защо се извиняваш постоянно, стана ми смешно от изказванията за спокойствието, на много от момичета тук им е дошло до гуша от съвети да се успокоят ...

В началото аз също се чувствах " не на място" в темата. Тук жените мечтаят често за първа рожба или опитват за второ детенце , а ние с нашето трето направо мязаме на цигани ... Но после реших, че който пише в темата повече от един път явно се чувства съпричастен към общия ни проблем и се почувствах по комфортно. Нали сме тук мечтаейки за рожба пък било то и пета. Всеки е със своите си проблеми -  някой не може да забременее , други пък се страхуват , аз пък съм с проблемно износване... абе женска съдба. Налага се понякога да уговаряме мъжете ни с какви ли не хитрини, защото те видите ли се страхували, сякаш на нас всичко ни е наред ...
Радвам се на историите с добър край, боли ме за тези дето страдат...
и на практична нота трябва да си купувам тестове за овулация .

На всички на всички - желая скорошни чертички
  bouquet

# 508
Zazolinka,желая ти успех,дано всичко мине както трябва и скоро да се похвалиш с две чертички!

# 509
Здравейте!
И аз да се запиша при Вас. Почти на 35 съм и все още нямам деца. Работим по въпроса почти от една година, но засега без резултат.  Sad
Почвам да се отчайвам, и има моменти на голяма апатия, но се опитвам да гледам положително. (Това май е за другата тема). Та момичета, пожелавам успех на всички бебе правещи и дано всеки да получи това, което иска.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт