Разкази и хрумки от арабски мами- сладкодумки~::~61

• 26 295
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
ха ние ядохме лазаня- спокойно можеш да напъхаш малко, или много мухоморки! ама таткото я прави че аз се борих с дълго приспиване! Laughing

# 136
я дай рецепта за лазания Hug Видях малката сладурка, и моя племенник се маже с пюрето

шам-фастък не обичам, е хапвам, ако някои се прежали да ми го извади от черупките. Аз изчоплих бадемките Embarassed

Момчето вече видимо е отегчен, но какво да прави като гостите са се излегнали, никой не бърза за никъде, времето е спряло  , букра, букра, букра, маняна, маняна, маняна #Crazy

Нафасима, виждаш ли , милсите ми те доведоха? как е внучето> как го кръстиха?

# 137
здравейте,искам да попитам в дубай има ли хотел които се казва pradaez?

# 138
вал тук обикновенно разводите минават бързо и лесно /говоря за общите слу4аи/ преди брака имуществените отношения са уредени с предбра4ен договор,всяка жена като защита от прибързан развод посо4ва доста голяма сума при развода,моми4етата до навършване на 15 а мом4етата го 13 остават при майката ,след това се присътждат на бащата като сега се разглежда законопроект спореед който децата ще се присъждат на майката за постоянно
вили не ми се отваря.плеъара ми не работи сега ща пробвам да сваля друг,нека Манел се  произнесе
кате готово,идваш тук тъкмо ще напуснеш гостите за малко и ще те 4ерпя-теб и който иска сладолед Hug
хари голямата филипинка ме ядоса и сега са наказани без кекс,ще 4акат следващия въглехидратен след 3 дни Mr. Green
ели голяма сладурка е Ивка Heart Eyes
kate може и за добро да е и да дойдете лятото за да се видим

# 139
Деси,то трябваше да ходим при бъдещите ни кумове, че след месец си заминават, иначе няма кога да се поожениме (мюсюлмански брак де). Ама както каза ти, може и за добро да е Mr. Green  Mr. Green както е тръгнало

Тц, за един сладолед до Сирия няма да идвам, знам , че искаш да ме примамиш. Подозирам те, че си ходила в Хасаке и си се споразумяла с врага. Юда Искариотски, как можа да ме продадеш Cry   тц тц тц, не съм предполагала, друга мисия имаше, но нейсе, аз съм благородна и прощавам
Поне и от сладкиша с тиквата да имаше, да се прежаля Mr. Green

# 140
значи лазанята на бащата, ама не е диетична Cry:
готови ни бяха корите за лазанята- сваряват се леко, понеже после ще се препичат.;
соса за плънката включва гъби- като за тебе мухоморки, домати, зелен лук, бял лук и бекон. ако не са ти достатъчно само доматите може и доматено пюре- всичко в тигана!
в тавичка се нареждат корите за лазаня, после малко от плънката и бекона, после пак корите и така редиш докато може.
слагаш да се препича към края чукваш яйца, малко пармезан и магданоз и стана чудна.....
моя мъж е майстор на пици и макарони, спагети и лазани.....и като зацикля и се изнервя той се включва.

# 141
КатеHeart Eyes Тук съм, душа. Внучето още не се е родило, поне синковеца не се е похвалил и не е черпил. Ама всеки момент го чакаме де. Решила съм да заведа целия клас под строй на изписването, ще ги пишем всички за кръстници  baby_neutral
А ти как си, пиле? Пак ли безсънна нощ те чака, милата...
И на мен ми се ядат еклери, ей  #Cussing out Ама съм на един уникален хранителен режим, който позволява на 7-мия ден да "съгреша" с нещо тестено, или сладко, та сега съм очакване на 7-мия ден  Laughing
Ей, като се сетя за сладоледа, дето го ядох в Кабул... Правят го под формата на мини- куличка, и го сервират в изстудено прясно мляко, в което плуват бадемови ядки и семенца от хел /ароматична подправка/. Много тонизиращо ми действаше в онези жеги. Ама...кой знае кога пак и дали изобщо...  newsm78 Пет хиляди километра са това...
Тази вечер либето ме изкара от хорова репетиция, за да ми подари цветя  Blush   bouquet

# 142
Нафасима, това за любимия е чудесно  bouquet то романтика, то цветя, луди -млади Simple Smile

А сладоледа в Кабул в формата на какви кулички го сервират, кулички-близнаци със забодено самолетче вместо лъжичка Mr. Green 
Сори за безвкусната шегичка, не е от зло сърце , а от нерви ме избива на простотии, в ужасно настроение съм, как ударям по клавишите, още малко ще се разхвърчат из стаята.. Ужасно ми е нервноо, тра лаллаллалала, искам да си легна, вие ми се свят, ама леглата са заети... ще изкормя компютъра още малко.

Ти пита ли за Неуроз?

Ако още някой спомене сладолед, ще ходя да си купя, голяма кутия, а след салдолед най-обичам кола и после студена водичка Hug

# 143
леле какви са тия гости? бре, бре, бре...... че то стана късно, до колко стоят тези хора бе. рода, рода ама чак пък толкоз. като чета и мене ме хваща яд. #Cussing out

# 144
въй кате  страшно ме обиди Crossing Arms,няма да ти отговоря на .ли4ни  Naughty
а в Хасаке не съм ходила,и ако не си забелязала все за Дамаск те каня Whistling
нафасима аз хел не мога да понасям,оба4е страшно описание на сладоледа си дала  chef
Сами преди малко се изкъпа и Даяна из4езна ,след 2 мин пристига и главата и цялата в те4ен сапун #Cussing out,та кака и я вкара в банята и я изкъпа

# 145
Деси, верно, че за Дамаск ме каниш, колко съм прибързана, не мога да размишлявам трезво Sunglasses
Как можах публично да те обвиня Embarassed  Публично ще ти поискам прошка, как можах да съм толкова заблудена  bouquet  и сладоледа ще е от мен, но в Сф не в Дамаск

Честита баня на Даяна, май след малко ще те викнат, да им доотмиваш сапуна Simple Smile

Нафасима, Деси, какво е хел?

Good news, тръгнаха си, хамдулиля, защо ли толкоз рано newsm78  черпя ви виртуално , кой каквото си поръча Hug

Отивеам да спя,

Деска, целувам те bowuu

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 22:29 от tahmine

# 146
о кате филипинката и друг път я е къпала,а и са готови ве4е дори за първи път се обле4е сама-поздрав за тебе пусни и на 4и40то ако се е затъжил за родината
http://www.vbox7.com/play:b45694b2
хел-кардамом на бг ,тук го слагат в кафето и в някой ястия-ако си пила арабско миризливо кафе това е ,аз и до сега не се нау4их да пия такова
сабинка къде е,а и Дуа не се е разписвала скоро newsm78

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 22:43 от dtti

# 147
Кате, щях да падна  Laughing - това с куличките и самолета вместо лъжичка ме разсмя. Но предполагам си наясно, че не всички афганистанци са талибани. Те също много се майтапят с Осама, ама понякога им излиза през носа, защото хората им се връзват.
Това ми напомня как деверът ми въодушевено обясняваше какви майстори са афганистанските пилоти, защото в сравнение с европейските много бързо издигали самолетите, а аз изтърсих: "Е, да, ама и бързо ги приземяват..."
Деси, какво му е на описанието на сладоледа бе, мила? Просто не знаех с какво да го сравня, ако беше някой от моите ученици щеше със сигурност на друго да го оприличи, ама...  newsm78 Аз пък харесвам хел- слагаме го в зеления чай и аромата му става страхотен. Ама всичко си е до човека- аз  например не понасям ким  Close

# 148
  • Монреал
Другарче, спокойно бе жена, тука съм  Laughing Опитвам се да изчета всичко, запасих се с тефтери, химикали уж да записвам, ама не мога да изчета беее  ooooh!

Само искам да поздравя Снежи за прекрасните новини! Ето подаръче, избери си което искаш, а може и двете  Hug

Кате, тоя вуйчо не бил много страшен, бе!  Laughing

# 149
моми4ета край спирам всякакви диети-добре 4е свалих 11 кг,малко но от полза
тони ще си взема синьото,пък данио е мом4е,ако нямаш нищо против де-нали са за Снежа,ако не -нищо другия път Hug
нафасима ти направои на английски хумор го караш Wink

Общи условия

Активация на акаунт