ОКТОМВРИЙСКА мама в този час, пише в темата със захлас

• 13 289
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, на първа страница съм сложила малко статии, които прецених, че може да са ни полезни. Ако ви интересува нещо конкретно само кажете и ще го потърся.

# 181
  • София
mimisofia, честит рожден ден и от мен! Желая ти прекрасна бременност, изпълнена само с положителни емоции и здраво и хубаво бебче през октомври!

# 182
  • София
Мими, честит рожден ден!!! Пожелавам ти най-вече здраве, а през октомври и най-очаквания подарък-пухкав и розов бебешок  bouquet

Гледам, че някои от вас ползват козметика на Дева. Колкото и да сте доволни от ефекта имайте едно наум как българските производители си получават сертификатите за безопасност на продуктите. В повечето случаи някой си затваря очите и издава сертификата срещу прилична сума пари. Наскоро четох, че при опита им да разпространяват техни шампоани в западна Европа, цялата партида е била върната защото са открили тежки метали в тях. Забранена е за продажба! Имайте едно наум. Wink

# 183
Честито на рожденничката и от мен  bouquetДа е жива и здрава и много щастлива мама на здрав бебок Hug

# 184
  • София
Мария - Честит Ройден Ден!!!  Hug
Пожелавам ти да си много обичана и уважавана

# 185
Mimisofia, Честит Рожден Ден и от мен! Желая ти лека бременност и здраво и хубаво бебче през октомври!   bouquet  bouquet  bouquet

# 186
  • Lovech
Мими, честит рожден ден и от мен! Здраве, щастие, късмет, лека и безпроблемна бременност! nbirthday

# 187
  • ПЛОВДИВ
Аз лично съм за българските продукти,защото те са създадени точно за нашите климатични условия,за нашата европейдна раса,защото универсален лек няма.А и  това което пристига като внос на западните продукти в Б-я ,не може  да се сравнява с това което продават в западните магазини.Е признавам ,че и аз ползвам чуждестранни продукти,но и нашите не отстъпват.

# 188
Здрасти банда  Grinning
Мими - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - най-най- хубави неща, късмет и здраве ти желая  newsm67
Понеже не помня казах ли с какво се мажа казвам пак - с олиото на Икаров.Мазничко е ,не ми мирише добре ама се мацота  Grinning
Дрехи мисля да си купя от Младост - разгледах някои магазинчета и си харесах някакви неща  Laughing

# 189
  • В моята приказка
Mimisofia   

Пожелавам ти здраве и пухкаво бебе през октомври

# 190
Мими честит рожден ден и от мене. Присъединявам се към пожеланията на другите момичета!

По повод дрехите искам да ви кажа, че току що се сдобих с прекрасна пола за бременни (имам предвид с платка на корема) от магазин на Блага Благоева. Да не говорим че е за скромната сума от 19 лева. Продавачката ми каза, че в случай, че си харесам нещо друго - панталон, дънки или друга пола - могат да ми изрежат колана, да ми сложат платка и така се приспособява модел за бременни. Ако имате желание разгледайте.

# 191
Днес и аз купих два панталона и една много сладка блузка за бременни.
А снимки дали няма да можем да видим по някакъв начин  Wink  bouquet

Честит рожден ден, Мими, бъди много здрава, усмихната и лъчезарна bouquet

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 15:07 от Megche

# 192
Да и аз мисля да погледна в магазина на Блага Благоева в Пловдив мисля че имат интересни неща защото материите са им трико,памук и са еластични.Днес съм на зъболекар неприятно но от два дена един зъм ми се обажда.

# 193
  • София
Енигма,
А къде се намира този магазин?

# 194
Мими (нали може така  Wink веднага ти казвам - единият е в Младост 1 до бл.302,другият е на така наречените пътеки ,а сега се сещам че ако имаш път към Младост някой път можеш да ми пишеш ,срещаме се и те водя  Hug  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт