ОКТОМВРИЙСКА мама в този час, пише в темата със захлас

• 13 288
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Сев смени ми термина на 13.10 точно на моя РД

# 91
Здравейте и от мен.
На срещата си прекарах много готино,всички сте страхотни HugДано другия път се съберем повече
Наистина със смяната на времето и на мен ми се спи много  smile3524
Добре дошли на новите мами Hug
Успешна седмица на всички   newsm10

# 92
Здравейте сладки мами,
много ме радва че срещата е преминала незабравимо, ние обаче пътувахме и аз ще очаквам следващата с нетърпение за да се запозная лично с вас Hug
Аз днес съм на преглед, очаквам с нетърпение и вълнение! Мислех си, че неволите с гаденето и  Sick са преминали, но... съм грешала, оххх дано му се види края скоро Whistling

# 93
  • София
mylili, утре ще си видя резултатите, но като говорих с моя лекар по телефона, той ми каза, че рубеолата или токсоплазмозата / не знaм дали го изписвам правилно /, но не си спомням добре, защото се ошашках много! Той ми каза да не се тревожа, но аз съм си паника и това си е  Sad
А си мислех, че и гаденето ми е преминало, защото събота и неделя си папках нормално, без гадене и повръщане, но днес пак не мога да хапна нищо....

# 94
  • Lovech
Здравейте и от мен. Първо искам да се извиня на sisilia, че на два пъти й обърках името.
Аз също съм доволна от срещата, радвам се, че се запознахме, но едва ли ще мога да идвам всеки път. Дано вие да се събирате често.
Току-що се обадих да си проверя резултатите от БХС, всичко е нормално, дадоха ми риск 1:3600, което било много ниско. Вече съм спокойна, поне до ФМ.
На мен смяната на времето не ми се е отразила, надявам се вие да се адаптирате бързо. Това е засега, приятен ден.

# 95
Аз съм от болните... След неразположението ми в събота, вчера вдигнах и Т - малко над 38. Но най-гадното е, че ме тресе и имам ужасни коремни болки, спазми, не мога да ям нишо, а в същото време усещам дупка в стомаха си от глад...

нямям идея откъде го прихванах това, надявам се с бебето всичко да е наред Praynig Пазете се!

# 96
  • София
Аз питах, но никой не ми отговори- когато ходя на видеозона в 12г.с. във Фемина и кръв ли ще ми взимат?

# 97
Добър ден и от мен  Hug
Радвам се, че хубаво сте си прекарали, другия път непременно ще се включа  Simple Smile преди две години и нещо, когато бях бременна с първото ми детенце много често си правихме форумски срещи и се създадоха страхотни приятелства  Simple Smile
renni79, ние вече казахме на нашето момченце, че ще става батко и е много забавен, казва че "бебиту на мама Катка в коема" , минавайки покрай мен се опитва да ме погали по корема и казва "оуууоууу беби" или ме щипе "стип бебетууу"  Joy всеки път иска различно то "батче", то "сестица", абе купона е пълен, но поне знае, че не трябва да скача върху мен и дори нощем ако го вдигам за водичка казва "мамо бебету" някакси усети, че трябва да внимателен с мама и бебету  Joy
Момичета чудя се дали да си пускам изследванията, защото още съм хремава с болно гърло  newsm78 може би е добре да изчакам другата седмица  newsm78
Аз питах, но никой не ми отговори- когато ходя на видеозона в 12г.с. във Фемина и кръв ли ще ми взимат?
не

# 98
  • София
feel_u, желая ти от сърце да се оправиш бързо. Знам как е, аз от един гаден вирус не можах да оздравея три седмици. 

# 99
Аз съм от болните... След неразположението ми в събота, вчера вдигнах и Т - малко над 38. Но най-гадното е, че ме тресе и имам ужасни коремни болки, спазми, не мога да ям нишо, а в същото време усещам дупка в стомаха си от глад...

нямям идея откъде го прихванах това, надявам се с бебето всичко да е наред Praynig Пазете се!

Веднага на доктор щом имаш температура. Недей да се самолекуваш изобщо.

# 100
Само ако искаш мила. Това е биохимичния скрининг ,който се прави за  от 11-14 г.с. Мен докторът ме попита дали искам и аз казах, че искам, защото така и така ме беше видял на ехограф , което е задължително преди скрининга. За съжаление не мога да ти кажа със сигурност дали след това се прави пак от 16 до 18 г.с. Аз бях при Димитров и той ми каза днес, че резултатите са добри, рискът е нисък, така че съм спокойна. Аз го питах дали след това пак ще се наложи да се прави БХС , но той казьа че трябва само фетална морфология да се направи, така че явно един БХС си е достатъчен, просто лекарят е доста лаконичен , а аз не съм от най-активно задаващите въпроси. Успех и да кажеш после какво е станало, вероятно и пола ще ти кажат ,много е вълнуващо, ако пък искаш и таткото може да влезе с теб, там двойките масово влизат заедно и е още по-вълнуващо! Успех!  bouquet

# 101
И нашия татко си го водим на всичко консултации.С малкия изпусна защото ходех в п-ката до нас а той беше на работа, но сега работи близо до Шейново и така записваме часовете че да може да присъства.

# 102
  • София
Гери,нещо не мога да ти пратя ЛС.
Като се прибера - от вкъщи ще ти отговоря

# 103
Mомичета,
Някоя беше писала за сърбеж в гърдите. Понеже и аз съм със същото оплакване, даде ли се акъл за справяне със ситуацията. Simple Smile

# 104
  • В моята приказка
Привет бъдещи мамчета,
аз изчезнах от хоризонта, но прокървих и се наложи да пазя леглото 10дни.
Ходих на лекар, с бебчо всичко е наред, парастнал е-в момента е 27мм. и си мърда активно.
mimisofia аз също имах сърбеж, но си взех на Чико за бюст и съм много доволна.
Съжалявам, че изпуснах срещата. Надявам се следващия път да съм на линия.
Поздрави от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт