ОКТОМВРИЙСКА мама в този час, пише в темата със захлас

• 13 282
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
shareez Да. Тук в Русе се дава кръв в родилният дом и след това с куриер се изпраща в София.
 Той има едни бланки,на които има разяснение какви изследвания правят.

# 76
Здравейте момичета   bouquet
Благодаря на всички за топлия прием  Hug

Звездна  мама здравей и добре дошла!  bouquet
Кога е родена дъщеричката ти и моята е на 1.9 месеца.родена е на 4 юни

Shareez Йоана на галено Ани е родена на 09.06
Много са сладки на тази възраст нали?Мойта все нещо ми обяснява  Laughing
Вече знае и бебето какво ще прави.....ще го гушка,нани-нани,цунка.Всеки ден все ме изнедадва с по нещо.За съжаление обаче нямам баба на която да разчитам  Sad майка ми живее в София и все още работи, а свкърва ми е инвалид.За сега се справяме с мъжо да се надявам и за напред да сме добре.
Гери ти нямаш ли талонче с кръвната група от първото раждане?На мен тези изледвания дето на теб ще ти ги правят ми ги пуснаха още в 8 седмица.А за "матерна" ми каза че е още рано.
 Ох с тази смяна на времето мойта все още не е легнала и мисля вече да се заема с нея......
лека вечер   bouquet

# 77
Здравейте мамчета   bouquet

Аз днес си легнах в 19 ч, събудих се в 22 ч и сега се чудя какво да правя  #Crazy

elli78 и аз смятам, че тези болки са нормални, едва ли има място за притеснение. Ще спомена на лекаря си при следващия преглед, но почти съм сигурна, че ще ми каже, че това си е нормално.

От няколко дни забелязвам бебчо как се мести. Много често коремът ми е издут от едната страна и леко хлътнал от другата, много е интересно. А когато бебето реши да се мести от едно място на друго усещам нещо все едно корема ми се подува от газове в тази област. Нямам търпение да ходя на преглед на 01.04., за да видя колко голямо е станало.

Хайде лека нощ от мен и ще се включа утре пак  Hug

# 78
Добро утро  bouquet Прекрасни сте на снимките Hug Много усмихнати и лъчезарни.Съсем скоро се надявам и в Пловдив да има среща и ние да качим снимчици да ни видите Laughing

Четох за болките..и мен ме приболяваше ниско долу през уикенда Sad Като че ли по средата.Приятелки, които са раждали казват че било от разтягането на матката.Утре съм на доктор и освен за изследванията ще говоря и по този въпрос.

Сега отивам да ви чета.Прекрасен ден ви желая Hug

# 79
Добро утро на работещите. Лек и успешен ден и седмица. А на  неработещите ако може да подремнат и за нас  Joy

Снимките от срещичката ви се опитах да разгледам, но ми излизат само старите... при мен ли има грешка или не отварям това което трябва  Thinking newsm78

# 80
  • София
Здравейте момичета! Аз не съм писала отдавна, но ви чета редовно. От днес съм 2 седмици отпуск и се надявам да имам повече свободно време.
За болките - мен също понякога ме боли ниско долу, болката не е силна, а по - скоро като тежест. Появява се най-вече, ако попрекаля с разходките. Казаха ми, че било нормално в началото да има такава тежест в корема, поради това, че можело преди това да има някакви сраствания и сега докато се намествала матаката ... и т.н. Лекарката ми каза да си почивам щом усетя болка и да пия но-шпа - до 6 хапчета на ден. Аз пия по 1-2 кагото усетя болка и ми минава. Май стана доста дълго моето словоизлеяние Embarassed Пожелавам ви сланчева и усмихната седмица Grinning

# 81
  • София
Добро утро от още една работеща. май другите спинкат. И аз бих го направила, защото едвам отлепих сутринта Tired

Звездна мама, ние пък още не сме казали на нашата дъщеричка, че ще става кака. Тя след 2 седмици става на 2 г. и сега е много развълнувана от рождения си ден. Мисля като мине да й кажем. Тя вече приказва всичко и очаквам големи реакции.

Аз определено последната седмица съм по-енергична от преди. Дано е все така.

Другия понеделник ще съм 12 г.с. и съм решила да отида на ранния БХС в МД. Нали не се записваме там предварително???

Лека седмица на всички.

# 82
  • София
Добро утро и от мен! Пак е понеделник, начало на работната седмица за нас работещите мами! След голямото спане събота и неделя, днес едва си отворих очите..........много ми се спи
Разгледах снимчиците, големи сте сладурки всичките  Hug
Сев как така усещаш бебчо, аз все се ослушвам но още нищо, а нямам търпение, но той и доктора казва, че още е рано.   newsm78
На мен изследванията за антигените, по точно единия от показателите нещо не са ми добри, по точно единият от 5те показатели и утре ще ходя при доктора да каже какво правиме.....  Confused
Успешна седмица на всички!  Heart Eyes

# 83
Здравейтееее, аз само да се запиша, че нямам много време Sad
Сев ти защото си много слабичка, сигурно затова имаш удоволствието да видиш и усетиш бебо Simple Smile искааам и аз ама с моя тумбак 6 см. могат да се скрият навсякъде  hahaha
Мерси много на всики мами, които мислят че сме готини и усмихнати  Hug  bouquet
чао от мен и после може да пиша пак Simple Smile

# 84
Добро утро!
Взеха ми кръв и дадох урина утре или в други ден ще се обадя да ми кажат резултатите.Акушерката каза че ако има нещо притеснително ще се обадят.
Сев ти купи ли си оня ден нещо от магазините и стигна ли до Донна Мамма?
Имам картон за кръвна група още от както съм била на годинка но в Шейново признават само направена при тях а и така или иначе ще ми взимат кръв за скрининга и другите неща и ми влиза в пакета така че ...........

# 85
Здравейте wavey
При мен за сега няма нищо ново.Преди малко се върнах от зъболекар - най- обичам да не ме боли ,даже ми е приятно  Crazy
Аз кръвната група си я разбрах онзи ден като си взех резултатите.
Още снощи разгледах снимките от срещата.Съжалявам само, че не можах много да поговоря с всички момичета защото не ги виждах добре ,ама нищо  - другия път  Hug

# 86
  • София
Здравейте момичета! Радвам се, че сте си изкарали добре на срещата. Големи сте сладури отсега...а представя, си срещата след 2-3 месеца с коремчетата  Hug Laughing
Хайде, Пловдивчанки да се събират и те, за да разнообразят албумчето. Като гледам се увеличавате все повече и повече  Simple Smile - добре дошла и на Звездната Мама   bouquet
Аз следобед съм на скрининга за Даун и от сега треперя дали всичко ще е наред.
От 2-3 дни почти не ме болят гърдите вече и все по-малко ми се гади. От една страна добре, но от друга - това дали е добър сигнал за развитието на бебока   Praynig.
Ще ви разказвам довечера за изследването. Стискайте палци!

# 87
  • София
Направо ви казвам добро утро, защото аз си поспах до преди малко Crazy Отдавна не съм спала толкова. Може би,защото съм вече сама, нали баба си тръгна в събота. Снощи кумовете ни дойдоха да ни видят. Добре, че някой е измислил доставките на храна за вкъщи. На мен като все ми се ядат неща, които мъжа ми не обича, а той си търси все месце от което ми се гадиии Sick

Трикси, какви са тези антигени който не са ти в норма newsm78

Ариана, стискам ти палци за прегледа. Ще видиш че всичко ще е наред. Понеже скрийнинга се прави на 2Д ехограф, можеш да си поискаш 3Д  за да си видиш хубаво бебчето. Айде и пола дано да видят Peace Чакаме те да разказваш.

# 88
Ами Ариана радвай се до вече е време да спира да ти се гади, а пък при мен положението с гаденето е страшно Sick
Успех на скрининга ще чакаме да пишеш

# 89
Здравейте и от мен Simple Smile Аз съм в офиса и веднага да прочета какво сте написали Wink Много ми е гадно с новото време. Снощи не ми се спеше, а тази сутрин не мога да стана, дано скоро се наглася.

Общи условия

Активация на акаунт