ОКТОМВРИЙСКА мама в този час, пише в темата със захлас

• 13 276
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Уфф... няма да стане  Sad Пробвах да ги сваля на моя комп, да им променя размера и исках да ги кача отново, но за съжаление не стана... Излизат ми със същият размер, Сиси, предполагам, че не си свалила самата снимка, а нейната иконка-превю, с която излиза.. всъщност, нямам си идея как се сваля обратно снимката от сайта, в компютъра... Ако някой друг има идея, да пробва.

освен bidapet като има време да ги качи отново...

# 61
Здравейте и от мен ! Добре дошла на Звездната мама  Grinning
На срещата беше много приятно,радвам се ,че се запознахме и ще чакам следващата  Laughing
Сега отивам да си полегна защото сутринта се събудих в 5 и едвам гледам  Laughing

# 62
Здравейте октомврийски мами!!!!!   bouquet
Приемате ли нови попълнения?  Grinning
Аз се казвам Зорница на 30г. от София съм,но от 5г. живея в Пловдив. Любов ,какво да се прави  Laughing Омъжена съм от 2004г. и имам дъщеричка на 1г. и 9м.
Преди да излезна в майнчинство работих в сладкарски цех -правих торти  Heart Eyes така обичам тортички.......
На болните бързо оздравяване
лека вечер   bouquet
За списъчето:термин 10.10- втора бременност
Звездна  мама здравей и добре дошла!  bouquet
Кога е родена дъщеричката ти и моята е на 1.9 месеца.родена е на 4 юни

# 63
  • Lovech
Сложих отново снимките, но май пак обърках името на Сиси. Моля за извинение. Дано да съм направила всичко както трябва.

# 64
  • Lovech
Обаче не знам защо албума го няма на първата страница, а трябва да се влезе с паролаи тогава го дава. Моля, който може, да го сложи при "Всички албуми на октомври".

# 65
Ехааааааааааа нова тема.Ние си бяхме на село при свекитата 2 дни и виж какво сте направили....... #CrazyСлед обед ходихме да видим бебчето на една моя приятелка и сега малкото ми чудовище спиииииииииии newsm44 newsm68 тъкмо и аз да си почина мъъъъъъъничко.
Радвам се ,че сте си изкарали добре на срещата.После ще разгледам снимките.
Момичета имам един проблем и незнам как ще се оправям.Гаденето ми поспря,обаче ми се отвори апетита,не че ям като разпрана ,но ме хваща шубето.Аз така или иначе съм си пухкава hahaha,и затова се притеснявам.Май бях по-добре като ми се гадеше.
Да ви се похваля- моята мама ще излиза 1 седмица отпуска и ще вземе дъщеричката ми  малко нагости да я погледа.Ураааааааааааа
Не че си мразя детето ,ама тия мами ,коита са с  дечица предполагам най-добре ще ме разберат.
Ми май толкова от мен,че сега трябва да разопаковам багажи,да  wash hang  bath1 newsm37 и така.
Утре като видя да не сме пак в нова темичка ей уманта smile3533 smile3534

# 66
Здравейте аз сега си прибрах детето.Купих му конструктор и сега строи разваля хич не ме и търси.Аз бях на ЖК днес и ми направиха картон, мериха ми таза, кръвното, кг Embarassed Не съм качила ама те и без това са си много EmbarassedДадоха ми талонче за стерилна урина и кръв, а следващия път на 29.04 ще ми взимат кръв за БХС, СПИН, васерман, кръвна група, австрийски незнам какво си и така.Купих си пак Центрум Матерна нз дали си въобразявам но докато ги пиех ми се гадеше по малко и се чувствах по добре GrinningДнес мъжо ме заведе на гала закуска в КФС Laughing

# 67
Здравейте мами Laughing
  Много сте хубави на срещичката Peace
Звездна мама добре дошла и от мен Hug
Северинка и аз се чувствам по същият начин.От дясто ме наболява и ниско долу и в кръста,а на стомаха също не ми е комфортно Close Предишната бременнст така бях в пети месец,и ми казаха,че е от матката,явно притиска нещо. Пих Нош па и сега ми е по добре.
 Иначе аз си направих  изследванията и доколкото разбирам са добре. Особено като видях хемоглобина 147 и се успокоих.Предният път  пих хапчета,беше нисък,но сега тревите си оказват влияние дето ги ям  Wink
 Хайде лек а вечер от мен,че детето ми рови по клавиатурата Mr. Green Heart Eyes

# 68
Здравейте момичета. ))))

Сори за натрапването, но да намина да ви видя. ))))

Надявам се всички сте добре. ))) Тези, които са се ориентирали към ФМ, вече им е време да отидат за първи път, но вие си знаете. )))))

Много положителни емоции и безпроблемна бременност. ))))

# 69
Къде са снимките??? #Crazy #Crazy #Crazy Няма ги в албумчето Sad

# 70
трябва да взезеш с името и паралота на албума

# 71
Готово, сега албумчето от срещата е с публичен достъп, няма нужда да се пише парола Simple Smile

# 72
Здравейте, мацки!
Нямаше ме за няколко дни и какво да видя - 15 странички имам да чета + нови 3 от новата тема. Браво на вас!
Разгледах снимките, много сте сладки всички.
Искам да питам  някой ориентирал ли се е към биохимичен скрийнинг (БХС)? В коя седмица се прави?
И при мен има голям глад - на 2 часа като при кърмачетата:) И пак ми е лошо и ме боли глава. Но стискам до след седмица, когато ще започна четвърти месец и дано всички гадости намалеят.

Хайде лека нощ и лека седмицааа работна. smile3524

# 73
kali_k На мен доктора ми каза от 15та седмица и до колкото разбрах ще го пуснем някъде 16та. Първият път не правих но сега съм решила да ги пусна тези изследвания.
 Лека вечер Hug

# 74
elli78,Георгиев ли ти каза ,че ще ти прави скрининга и къде? Трябва като ида да го разпитам.

Общи условия

Активация на акаунт