Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви съвети се споделят относно проблемите със зъболекаря?
Какви са препоръчителните съвети за използване на дъвки след хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви съвети се споделят относно проблемите със зъболекаря?
-
Какви са препоръчителните съвети за използване на дъвки след хранене?
-
Какви съвети се споделят относно избора на лекар за раждане?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?

Доста момичета вече са се напатили от липсваща апаратура, при която са имали проблеми с децата си, а две от тях дори са ги загубили.Четох за тези случаи в списъците бял и черен тук във форума и отделно и от мои приятелки мам такава информация. и за това мога да разкажа по подробно на срещата.
.Най-вероятно ще раждам във ВМИ или Окръжна - при когото е на смяна
Защото отношението ще е като към всяка бременна там/е във ВМИ имам малко познати/ и няма да очакват пари за екипи и така нататък..Не че имам против да дам пари на екипа, но се убедих, че не си заслужава.Едното момиче от Селена май беше във форума всичко си еплатила и детенцето се е била нагълто с околоплодните води и докато се натутката как да го транспортират до Селената..го е загубила и други случаи имам.Виж хубаво списъците.Да ни пази господ само, че то гаранция няма.Сега като ида за пръв път на държавния на 1.04 ще и поговоря с моя гинеколог да ме посъветва. Тъкмо като се видим след това ще иммае повече информация.И Нинка ще си е тук и ще се организираме с теб, нея, Анджи и Звездна мама за една срещичка в Пловдив.Дано не съм пропуснала някоя друга Пловдивска мама
Чак на сутринта като се размърдах ми мина. Май трябва да се консултирам с лекар, защото е доста често, но пък май обезболяващи друго не мога да пия. 
.