ОКТОМВРИЙСКА мама в този час, пише в темата със захлас

• 13 266
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен , много сте лъчезарни момичета.
Звездна мама добре дошла, пловдивската дружина се увеличава и скоро среща ще спретнем и ние надявам се.Лека нощ, утре си идвам.

# 46
Софиянки браво за срещата !Много сте се събрали и сте все хубави  Grinning
Гери мойта си ляга в 22.00,но става чак към 9.00 ч.,на ясла е от края на май.
Северинка  да видях че сме на една дата, но аз вероятно ще родя преди тази дата ,защото ще съм секцио.
Пловдивчанки разбира се ще спретнем среща скоро.Аз живея между братската могила и гребната база.До 6.04 обаче съм доста заета.Гледам през деня детето на една приятелка,която учи за изпити.
Малко е натоварващо с две деца и трето в корема ама ще се справя.....малко остана.Поне с мойта си играят и им е весело  Laughing
Лека нощ   bouquet

# 47
Добро утро!!!
Аз съм най ранобудна днес ама в 6 съм станала да  Sick
Снимките са хубави Simple Smile

# 48
Добро утро  bouquet В това хубаво време не се задържам много в къщи и докато се усетя..гледам вече три страници и и нова темичка Laughing

Добре дошла на Звездна мама  bouquet Много се радвам, че ставаме още повече  и ще се получи много весела срещичка Hug

Криси  и аз видях закуската ти рано сутринта,лошо е ,че се разминаваме:аз през деня не мога да пиша много ти пък след това се прибираш ...И все пак при кого ще ходиш на ФМ,какво си чувала за д-р Даскалов?Аз не разбрах какво си разправяхте с Мими за него.А ти къде мислиш да раждаш и при кого?
Аз многократно препрочитам бели и черните списъци ,имам идея ,но не съм решила твърдо.
Желая ви весело изкарване на Софийските мами и... лека нощ! smile3507

Такааа Laughing... Незнам още при кой ще ходя на ФМ..За Даскалов разбрах не много хубави неща от Мими, но на срещата като се видим ще говорим повече.Единственото , което знам е, че ще ме наблюдава д-р Муратев/1-во ДКЦ на Понеделник пазара//, при който си ходех до сега и че няма да раждам в частна клиника, не заради парите, а заради отношението и техниката, която липсва Naughty Доста момичета вече са се напатили от липсваща апаратура, при която са имали проблеми с децата си, а две от тях дори са ги загубили.Четох за тези случаи в списъците бял и черен тук във форума и отделно и от мои приятелки мам такава информация. и за това мога да разкажа по подробно на срещата. Peace.Най-вероятно ще раждам във ВМИ или Окръжна - при когото е на смяна JoyЗащото отношението ще е като към всяка бременна там/е във ВМИ имам малко познати/ и няма да очакват пари за екипи и така нататък..Не че имам против да дам пари на екипа, но се убедих, че не си заслужава.Едното момиче от Селена май беше във форума всичко си  еплатила и детенцето се е била нагълто с околоплодните води и докато се натутката как да го транспортират до Селената..го е загубила и други случаи имам.Виж хубаво списъците.Да ни пази господ само, че то гаранция няма.Сега като ида за пръв път на държавния на 1.04 ще и поговоря с моя гинеколог да ме посъветва. Тъкмо като се видим след това ще иммае повече информация.И Нинка ще си е тук и ще се организираме с теб, нея, Анджи и  Звездна мама за една срещичка в Пловдив.Дано не съм пропуснала някоя друга Пловдивска мама Laughing

# 49
  • София
 Ето ме и мен..аз пък не мигнах от кашлица...вчера хрема..днес и кашлица  Confused
Относно срещата съм мнооо доволна ча се запознахме  Hug
Сега ще разгледам снимките
Целувки   bouquet

# 50
  • София
Здравейте!
След малко ще разгледам снимките от срещата.

Maria D, за кашлицата ти препоръчвам сиропа Хустагил, който Авал ми препоръча да пия. наистина е много хубав и бързо ми мина кашлицата.

Аз напоследък съм по-свежа и се надявам гадния период да отминава.
Но главоболието ме смачква от всякъде. Снощи пак бях с ужасно главоболие и цяла нощ не ми мина.  TiredЧак на сутринта като се размърдах ми мина. Май трябва да се консултирам с лекар, защото е доста често, но пък май обезболяващи друго не мога да пия.

Днес следобед съм на погача на едно приятелско бебче, а довечера сме на рожден ден. Ще се отървем от детето до утре и ще се отдам на хубави изживявания.
приятна почивка на всички и до утре.

# 51
Здравейтееее и аз да се разпиша Simple Smile
аз снощи бях адски изморена и към 7.30 викам я да полегна.... и после си се съблякооох и сутринта в 7 чак станах.... не знам откъде тази умора, но много добре ми дойде Simple Smile
сега отивам да видя снимчиците и полсе пак ще пиша Simple Smile
Здрасти на Звездната мама и добре дошла сред нас Simple Smile   bouquet Hug
е аз чак сега направих албума... ако знаете как могат да се прехвърлят снимките от 1 албум в друг плс направете го Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 мар 2008, 11:54 от Elichka_mama

# 52
  • София
Супер сте момичета!!Толкова сте лъчезарни...сега още повече съжалих, че не можах да дойда Sad

Аз снощи за пръв път от доста време успях да спя дълбоко. За сметка на това пък сънувах кошмари. Гадост! Всяка вечер ми се случва. Знам, че е нормално но какво е това чудо направо незнам. Поне ми мина главата (пу пу да не се урочасам).

Добре дошли на новите мами Hug

# 53
mylili е следващия път задължително ще дойдеш и се надявам да не съм толкова загубена тогава и да не си забравя пак фотоапарата  Embarassed Laughing hahaha

# 54
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
аз пренаредих снимките,надявам се успешно Simple Smile
сега отивам да шетам,че що работа ме чака... Sad

# 55
Здравейте и от мен Hug Hug

Разгледах снимките, станали са много хубави, нищо че се снимахме с телефоните  newsm51.
Всичките сме големи сладурки, аз съм много доволна от срещата и се надявам отново да ви видя Hug.

Стана ми супер мъчно след това, като се разходих по магазините за бременни. Това е обирджийска работа. Един панталон струва 50-60 лева, и са такива кройки, дето ще го поносиш до 6-7 месец и ще ти се наложи да си купуваш нов. Утре ще отида до този магазин в Младост.
Намерих си и лаборатория в която да отида да си направя изследванията, и след това ще отправя да си видя малкото бонбонче на мама Laughing.

Ще прочета и последните страници на предишната ни тема, щото ви изпуснах за 2 дни и вие вече сте преминали на следващата темичка Naughty.

Чао засега маминки, ще изляза да се разходя из Борисовата градина със съквартирантката да убия малко време, пък и навън е слънчево и приятно.

Много ви   love001  love001 и лек и спокоен следобед пожелавам на всички вас

# 56
  • София
малееее,чак сега видях какво съм направила...
тъй като не намерих как да преместя снимките, ги запаметих първо на моя компютър,после ги качих в новото албумче и след това ги изтрих от старото...
ама сега са много малки и почти нищо не се виждааааа Embarassed
уф,някой ако може да оправи поразията  Embarassed

# 57
малееее,чак сега видях какво съм направила...
тъй като не намерих как да преместя снимките, ги запаметих първо на моя компютър,после ги качих в новото албумче и след това ги изтрих от старото...
ама сега са много малки и почти нищо не се виждааааа Embarassed
уф,някой ако може да оправи поразията  Embarassed

В момента опитвам, ама дали ще стане... не знам...

# 58
Уфф... няма да стане  Sad Пробвах да ги сваля на моя комп, да им променя размера и исках да ги кача отново, но за съжаление не стана... Излизат ми със същият размер, Сиси, предполагам, че не си свалила самата снимка, а нейната иконка-превю, с която излиза.. всъщност, нямам си идея как се сваля обратно снимката от сайта, в компютъра... Ако някой друг има идея, да пробва.

# 59
Здравейте Simple Smile
Много ми беше приятно да се видим вчера. Надявам се да го повторим. Качих снимките, но за съжаление са много кофти Sad. Надписи не съм слагала и ще помоля някой с по-добра памет за имена да го направи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт