ОКТОМВРИЙСКА мама в този час, пише в темата със захлас

• 13 264
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Ами то снимки много много няма ама беше хубаво
Добре е да ни стане традиция:hug:

# 31
  • София
mylili, за първи път ми се случва, оказа се чу и кожата на лицето ми е станала по - чуствителна освен че се е изпъпчила  Close
това ще ми е за урок

# 32
Стискайте палци аз утре съм налекар и пак ме тресе треска hahaha

# 33
Здравейте октомврийски мами!!!!!   bouquet
Приемате ли нови попълнения?  Grinning
Аз се казвам Зорница на 30г. от София съм,но от 5г. живея в Пловдив. Любов ,какво да се прави  Laughing Омъжена съм от 2004г. и имам дъщеричка на 1г. и 9м.
Преди да излезна в майнчинство работих в сладкарски цех -правих торти  Heart Eyes така обичам тортички.......
На болните бързо оздравяване
лека вечер   bouquet
За списъчето:термин 10.10- втора бременност

# 34
  • София
За снимките колкото толкова........Elichka_mama като е забравана....... Heart Eyes Heart Eyes  Laughing шегувам се, да не ми се обидиш нещо
..........а как ми се идваше,дано наистина стане традиция

# 35
  • София
Звездна мама, добре си не дошла!!!!!!!!!  Hug
Колко е хубово, че ставаме все повече ....

# 36
Звезда мама привет Hug
И мойто бебче е на 1.9 год. Аз пък съм работила в сладкарница и не обичам торти hahaha

# 37
Да не забравите че се сменят часовниците тази нощ с час напред.Аз вече го смених че как забравям ще ида на лекар друг път hahaha

# 38
Пак да се разпиша  Grinning
Благодаря за посрещането  Hug
geri_roz   добре че подсети за часа,че ние не гледахме новините и хич нямаше да се сетя. В колко часа вечер си ляга малкия ти мъж?Моята Ани в 22.00,но не иска самичка ,а си ляга с тати  Laughing

# 39
В 8-8.30 ляга сваля пантафите и чорапите и ляга, завивам го и си гледа филмче и така заспива.Сутрин в 7.00 сме на крака и после на ясла.Днес е командирован при баба си и ще го взема чак утре следобяд.Сега ми е малко търсенито ама и аз съм човек пък и така ми се спииииии hahaha

# 40
  • Lovech
Здравейте от мен, аз се прибрах в Ловеч, но тази вечер няма да имам време да прехвърля и кача снимките, защото стана късно, докато оправя багажа и спретна вечерята, но за утре след обяд обещавам, стига да се докопам до компютъра, че имам конкуренция. Дано да са станали хубаво, че той моят телефон е малко старичък, но каквито са, такива. Лека нощ и до утре. smile3524

# 41
Ох, момичета, днес цял ден имам едни болки... направо се чудя дали да не отида на лекар... не знам какво става  newsm78

Хем ми се струва, че е нещо с червата, че и газове имам, хем яйчникът, хем матката, че и кръстът.... като една развалина съм. Най-обичам така, винаги ми се случва в почивните дни...

Май ми трябва почивка....

Добре дошла, Звездна мама, дано ти е уютно тук! Пиши редовно  Grinning

# 42
Здравейте и от мен! Да кажа първо за срещата - всички момичета са много готини, усмихнати и весели. Беше приятна среща. Обаче и аз си забравих фотоапарата  Sad

Звездна мама, Добре дошла сред нас!  Hug С теб сме на една дата   bouquet

# 43
  • Lovech
Момичета, нещо не ми се спи, та реших да си изпълня обещаното за утре. Снимките са в албума. На някои обаче съм разменила имената с поредността на мамите, за което съжалявам. Кажете дали ви харесват. Мими трябва да качи общата, на която се виждаме всички. Това е засега.

# 44
Жалко,снимките са малко искаше ми се повече да сте се снимали .Иначе сте хубави и лекичко вече ви личи ,че ще ставате майки.Аз също малко съм понапълняла ,но сега като ви видях ми...олекна.Колко сте млади и хубави!
Хвърлих бърз поглед и на другите снимки,хубаво е да видиш лицата на хората,с които си общуваш такива неща всеки ден.
Звездна мама добре дошла,скоро и ние ще си направим среща ,нали?
Лека и спокойна нощ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт