Тайната на дългата и здрава коса - 32

• 61 029
  • 399
  •   1
Отговори
# 90
Днес косата ми е ужас..много мазна..нито сьм я пипала,нито нищо..мисля,че е от тьпата маска специално за "мазна коса", от която обаче става още по-мазна.. Tired Днес може би ще се намажа сьс стимуланта,а ако имаме гости с нищо.. Peace
Мисля да си взема едно на Avon терапия за коса с минерално олио..май беше..много ме сьблазни,а е и 6,90 мисля..а онтосно шампоана,който си взех на тяхната фирма,не мога да кажа дали ми действа,защото от маската в неделя не мога да преценя.. Whistling
Jijina имаш много хубава коса..  bouquet

# 91
Страхотна коса! И цвят!И гъстота! На всичкото отгоре и чуплива!Пу-пу.

# 92
  • Бургас
Благодаря, момичета!
Понеже косата ми е по-дълга, слагам по 3 с.л. Тривитаминол. Ако правя маската 2 месеца, най-вероятно ще се наложи да използвам повече от 2 шишенца. Дали няма да се пренасити косата?  newsm78

# 93
Благодаря, момичета!
Понеже косата ми е по-дълга, слагам по 3 с.л. Тривитаминол. Ако правя маската 2 месеца, най-вероятно ще се наложи да използвам повече от 2 шишенца. Дали няма да се пренасити косата?  newsm78

Моята коса е по - дълга от твоята и въпреки всичко ползвам 2 с.л. тривитаминол. Балансирай количеството на цялата маска с други продукти!!

# 94
  • Бургас
Благодаря! Следващия път ще послушам съвета ти.   bouquet

# 95
Много хубава коса, наистина!  Peace Моята също е по-дълга, но слагам 2 суп.л., даже последния път сложих една. Но аз по дължината мажа косата с някакво масло и не слагам от маската, нея само в корените. 

# 96
Наистина страхотна коса, поздравления! Не мисля, че ще се пренасити косата ти, ако количеството съставки е съобразено с дължината й. Ще става все по-хубава   bouquet

Интересни титли  Mr. Green

# 97
Anelia85,
как са ти впечатленита от шампоана натурвитал?аз нещо се разочаровах.взех си този за нормална коса.

# 98
Мисля да направя ето това:
Чудо шампоан за изтощена коса

Смесете 1 ч. л. от шампоана, който използвате, с 1 с. л. желатин на прах. Нанесете сместа върху косата и изчакайте 5–10 мин. След това направете нежен масаж корените, но не търкайте прекалено силно. Измийте косата с хладка вода и изчакайте да изсъхне на въздух. Ще останете изненадани от резултата.
Обаче незнам дали да измивам след това с шампоан или само с вода?? И дали да си завивам главата с шапка за баня или не?? може да Ви се сторят тьпи вьпросите,но мисля да го направя,защото косата ми в последно време е ужасна!! Sick

# 99
  • София
Вики, след като казваш, че в последно време косата ти е ужасна защо не спреш малко с маските? Само шампоан и балсамче. В момента доколкото помня почиваше от тривитаминола или не? Rolling Eyes

# 100
Вики, тази смес се ползва вместо шампоан, тоест после отмиваш само с вода.

Аз ще пробвам утре Flutter

# 101
аз утре ще се мажа със стимуланта!

# 102
чета всеки ден темата и правя маската, но имам един въпрос.. пшениченото масло само по дължината ли да го слагам или в маската? Да не ми омазни косата ... Crazy

# 103
Обаче незнам дали да измивам след това с шампоан или само с вода?? И дали да си завивам главата с шапка за баня или не?? може да Ви се сторят тьпи вьпросите,но мисля да го направя,защото косата ми в последно време е ужасна!! Sick

За шапката, мисля че не е необходимо, Вики  Peace Но за другия въпрос, отговорът ти се крие в самата рецепта според мен:
Смесете 1 ч. л. от шампоана, който използвате, с 1 с. л. желатин на прах...

Тоест, ти пак си се миеш с шампоан, само че добавяш в шепичката и още нещо  Wink Различното е, че плакнеш с хладка, а не с топла вода  Peace

# 104
Днес сложих последната доза витамини. Мисля да направя и 1 месец (а може и по-малко) почивка. Този път сложих само кокосово масло и това от гроздови семки, така ще видя дали сърбежите не са от стимуланта. А, да взех си и две пакетчета желатин, мисля да пробвам, после ще докладвам. Не разбрах някой вече пробва ли го и има ли /не/доволни?

Общи условия

Активация на акаунт