Все в някой град, в някое училище и клас, на чин, близо до детето ви има някакво дете с увреждане. Споделете мнение как го приемате или отхвърляте, за отношението на преподаватели и деца към него, за начина по който то учи.

. Тази година - вече в пети клас , пак го преместиха в нашето училище и в класа на дъщеря ми . Всички деца му помагат за всичко - купуват му закуски , носят му чантата , занимават се с него ,обръщат му внимание и всички много си го обичат . Имат си го за талисмана на класа . Дъщеря ми като си дойде веднъж след училище / точно бяха започнали годината и Емил - така се казва детето беше дошъл в тяхния клас / започна да разказва за " новия - стар ученик " Емо , как е бил в СОУто , как другите деца са го тормозели и започна да плаче . Тогава каза : Ние - нашият клас ще се грижим за него . Аз нямам нищо против детето - напротив - радвам се че е в класа на дъщеря ми , че чувства подкрепата на децата , на класната им , а и съучениците му се учат на уважение , какво да е отношението с " различните " и т.н.
Препоръчани теми