Режимите на Ипократис 6

• 16 361
  • 422
  •   1
Отговори
# 105
постоянно се мотивирам залепих си готини мадами по бански(victoriasecrets) навсякъде до огледалото , на хладилника, срещу леглото и постоянно като ми се дояде си мисля колко ще съм хубава на екскурзията след бала с банския си Rolling Eyes
А така  Peace Това се казва мотивация. Да взема и аз да се поуча от тебе  Whistling

# 106
  • Sofia
Аз пък съм си харесала едни дрешоля и съм се зарекла като отслабна мъжо да му олекне джоба Grinning. Ама и той е съгласен де Wink само дето не го знае още Grinning.

Аз на плаж не ща да стъпвам - така ми се нацепи корема - в последния месец буквално за една нощ, а преди това се радвах, че нямам грам стрия и какво стана ....  ooooh!

# 107
  • Там някъде нейде !!!
Добър ден момичета. Аз от съм на работа за два дни и зарязах фитнеса. Чуствам се като парцал иначе съм режимна. Понеже не ми се яде днес пил. пържола съм си сварила две яйца  и това ще ям за обяд. Запасила съм се с ябълки,защото като съм на работа много ми се яде бе хора. Сутринта даже изядох две плодови млека малки вместо обичайната ми закуска от трици и мляко. Що така и аз незнам.
ICE_89  браво на теб. Резултат ще има, ако си спазваш режима и най-важното е часовете. Никога не пропускай ядене, страрай се да ядеш през 3 часа поне. Аз много пъти съм казвала,че когато спазвах за първи път режим за 4 месеца се отървах от 30кг., но аз имам много за сваляне. През цялото време си бях много стриктна и спазвах всичко под час, тогава даже нямах дни на потоп. Най-много веднъж в месеца да си позволя нещо по различно от това което ядях, защото моя режим беше всеки ден едно и също

# 108
и аз да кажа днес съм режимна ... нямам издънки...даже вместо салата с хляб само салатка хапнах и то 100 гр., но важното е че не ми се яде .... пък и кантара пак трябва да покаже на долу.... Относно мотивацията.... само къси поли нося в нас и роклички... и даже в неделя ( на РД на малкия) ще се издокарам....
иначе да се похваля сложих си пергаментен грим на веждите и много хубаво ми ги направиха... много съм щастлива - а когато съм радостна обикновено смъквам килограми  Grinning  Sunglasses !!!

# 109
Здравейте и от мен, момичета Simple Smile Мен тия дни не ми се пише, само ви чета...но сега рекох да питам - по режим имам за днес 50 гр. шунка и зеленчук по избор, обаче отидохме с колегите на кръчма за обяд и аз нямах много време за гледане в менюто, та набързо си поръчах една гръцка салата...сиренцето в нея май не беше и 50 гр., което е добре  Wink , но така или иначе не си спазих режима, няма какво да се оправдавам...та...дали е голямо нарушение а?  Embarassed Аз снощи нещо се изложих с вечерята и уж щях да съм много стриктна днеска, а виж какво направих! Много ама много ме е яд! Sad

# 110
Вечерята колко най-късно да е ако си лягам в 11-12 часа, защото от следобедния плод до вечерята минават по-вече от 3 часа.Например в колко часа ядете закуската , плодчето, обеда и т.н

Giggerotta, и аз бях като теб до преди седмица.Но реших щом другите могат, аз защо да не мога, щом другите са успели да изглеждат така, аз защо да не изглеждам така добре.Всеки щом наистина иска нещо ще успее просто целта е там и аз ще я достигна ,защото тези усилия ще ме накарат да се чуствам по -късно добре! Дано съм те мотивирала Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 14:28 от ICE_89

# 111
З, но така или иначе не си спазих режима, няма какво да се оправдавам...та...дали е голямо нарушение а?  Embarassed
Не мисля
Вечерята колко най-късно да е ако си лягам в 11-12 часа, защото от следобедния плод до вечерята минават по-вече от 3 часа.Например в колко часа ядете закуската , плодчето, обеда и т.н
Режимите  са различни  и се движат спрямо собственото  ни ежедневие.Аз ям на около 3 часа.

# 112
Здравейте, днес бях при Ипо, беше не чак толкова трагично, но както писах и преди то аз си знам много добре положението Embarassed Утре трябва да си получа диетата, и в събота почвам, само ми стана странно, че ми каза 3х30 мин кардио да правя на седмица, пък аз иначе правя 5х40, но може би така е по-добре, като редувам със силови тренировки. Мисля в понеделник сутринта да ходя там във фитнеса, аз днес за първи път бях и ми хареса, аз и без това не обичам разни много технологизирани фитнес уреди, предпочитам нормални упражнения с гирички, топка и тн.
Искам да ви питам за витамините вие тояно тзи ли пиете или замествате с центрум или нещо подобно, комбинирано?

# 113
Гледам, че Чугра чете  Grinning Нещо се беше покрила в последно време.

тук съм, само че предимно си чета. 2 седмици имах гости, доклади, работа и нямах време за нищо.. режимна съм иначе, нямам и прегрешения. не съм се теглила скоро, защото искам като се кача да се изненадам приятно, че тия 2 седмици за които говоря не бях хич режимна, май само часовете на хранене спазвах.

добре дошли на новите момичета и успех!

# 114
Giggerotta, и аз бях като теб до преди седмица.Но реших щом другите могат, аз защо да не мога, щом другите са успели да изглеждат така, аз защо да не изглеждам така добре.Всеки щом наистина иска нещо ще успее просто целта е там и аз ще я достигна ,защото тези усилия ще ме накарат да се чуствам по -късно добре! Дано съм те мотивирала Simple Smile
ICE_89, ДесиХ2, благодаря! Simple Smile ICE_89, ти си сериозна, ще си постигнеш целта, сигурна съм! А аз съм си мотивирана, ходих при Ипо преди 3 седмици някъде да ми изготви режим, утре ми е контролния преглед, и съм като пред изпит, и точно затова съм толкова ядосана на себе си...Щото като отидеш при Ипо мотивацията ти скача, после по средата малко му отпускаш края (говоря за моя несериозен стил, тука има момичета дето са си сериозни Hug ) и виждам, че сега преди първия контролен преглед пак съм на 110 % мотивирана Simple Smile Ама какво от това, то за 1-2 дена ако ставаше...
DuffyDoo, има ли много хора във фитнеса? Прегледа ми е от 3 ч следобед, и нещо ми се въртят в главата идеи за отпуска и тренировка преди прегледа...и да подлъжем кантарчето малко...  Twisted Evil

# 115
Giggerotta, аз бях в 10 там и имаше само едно момиче. Ипо каза че сутринта и по обяд е доста рехаво. Аз мисля да ходя понеделник, сряда и петък там,  а кардио вкъщи...

# 116
ICE_89 аз горе долу ям на 3 - 4 часа... ако вечерята ти е към 18-19 часа спокойно можеш и някой плот към 22 часа да хапнеш....
DuffyDoo относно спорта Ипо казва, че по- добре 2 пъти седмично... отколкото много, за да може в един момент да не ти омръзне и да спреш спорта... затова така ти е казал...
Giggerotta не мога да ходя на аеробика, че мъжът ми замина... и няма кой да гледа малкият.... спорта го зарязах, но днес ми беше много стриктен ден... ако някой ден успея да навия майка да го гледа ще пиша

# 117
Ох, забравила съм да купя риба тон може ли да я заместя с друго -пак пилешко (правя първия режим на първата страница от темата)

Aia ако бях в София с удоволствие бих помогнала с малкият  да го гледам за 2часа и ти да спортуваш  Simple Smile Много обичам малки деца на леля ми детето като беше малък аз и го гледах(имам опит ) , тя на фризьори , козметици. дори и сега като ходя у тях в Шумен се учим заедно с малкия( той вече е 1ви клас).Малкото колко  е малко?  Колко хубаво е  да има фитнес със занималня за мами ,които гледат сами децата си и няма кой да им помага..

Aia
ако не можеш да ходиш на аеробика и фитнес прави упражнения докато спи малкия, аз например не обичам фитнеса скучен е , а и на аеробика много време отнема докато се отиде докато се върне и затова предпочитам да правя упражнения от някакви филмчета ( смисъл свалям си ги от нета и почвам раз-два-три) засега на Синди ми хареса тренировката от два дни играя на нея и имам мускулна треска вече

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 18:56 от ICE_89

# 118
Привет!
Аз ви чета честичко и ви завиждам много.
Не е за мен това със спазване на часове и грамажи, много изперквам за съжаление  ooooh!
А как ми липсват свободните дни  Heart Eyes Но виждам едно допълнение "разумни граници", по времето, когато ходих при него го нямаше това  Laughing
Спомням си обаче, че като бях на режим от Ипократис той ми беше казал, че най-важното е да не пропускаш елемент от храненията, т.е ако имаш салата с Бонус, не трябва да минаваш без хляба. Също така ако имаш нужда от увеличаване на 1 ядене, трябва да увеличаваш пропорционално храните (1/2 кис.мляко и филиийка Бонус-->1 кис.млялко и 2 филийки Бонус).

Успех!

# 119
Giggerotta не мога да ходя на аеробика, че мъжът ми замина... и няма кой да гледа малкият.... спорта го зарязах, но днес ми беше много стриктен ден... ако някой ден успея да навия майка да го гледа ще пиша
Айа, жалко за спорта, ма кат няма начин - няма, какво да се прави Simple Smile Ако успееш да се освободиш някой път все пак се обади, може да се организираме Simple Smile Аз без тебе едва ли ще се наканя да отида на аеробика, на фитнес по-може...Ама ти поне си имаш хубаво оправдание, а мен да ме пита човек що не ходя, като вече от няколко дни не ме боли крака? Голям мързел ме е налегнал да му се не види Simple Smile
DuffyDoo, утре ако реша да ида във фитнеса при Ипо може да се засечем случайно, щом мислиш да ходиш петък, аз ще ходя през деня щото си взех отпуска 1 ден, хо хо хо, кой като мене Simple Smile
Айде лека вечер(я) и стойте далече от изкушенията! Simple Smile  А аз отивам да поспортувам...  wash

Общи условия

Активация на акаунт