Режимите на Ипократис 6

• 16 387
  • 422
  •   1
Отговори
# 195
  • при моите деца .....
Здравейте,
много стриктни са всички!
Аз промених на вечеря - вместо шунка риба, на си хапнах зелевата салата без олио, оцет и сол, а и не ядох филийката хляб. Прегрешение - 2 чаши вино.
Днес вече закусих 1 активия с мюсли, направих 60 коремни преси и минах 3 км пеша.
Успешен ден!

# 196
Прегрешение - 2 чаши вино.

виното не е прегрешение... разрешени са всеки ден по 2-4 чаши вино..а при алкохола до 100 гр. всеки ден

# 197
Здравейте и от мен! Simple Smile

Айде да пием заедно кафенце, аз току що си сипах Simple Smile
Аз днес ПАК забравих да си приготвя яйце за работата Grinning Един път не се сетих за това яйце навреме ей! Вече даже не ме е яд, само ми е смешно  Grinning
Лек режимен ден на всички!   bouquet

# 198
Здравейте момичета!!! четох, четох, четох и...... реших и аз започвам този режим. Харесва ми как изглежда и дано има ефект и при мен,  надявам се много!
Пожелавам на всички да постигнат това, което са си поставили като цел!!!

# 199
dimidimi  добре дошла  Hug

# 200
благодаря!!! четох много неща, които си писала и наистина ме вдъхнови, нахъса и мотивира. Благодаря!

# 201
Здравейте момичета!!! четох, четох, четох и...... реших и аз започвам този режим. Харесва ми как изглежда и дано има ефект и при мен,  надявам се много!
Пожелавам на всички да постигнат това, което са си поставили като цел!!!
Привет и добре дошла.Успех и бързи резултати ти пожелавам.
Аз съм режимна и днес съм 500гр.надолу,ама много ме е яд,че си позволих да кача.В неделя много ще внимавам с потопа,а и в понеделник съм при Ипо.

# 202
благодаря и на теб! ти от колко време си на режима и колко си свалила ... питам, защото се опасявам, че при мен може и да няма ефект. Метаболизма ми е яко прецакан и годините не ми са малко и изобщоооо.... картинка от всякъде

# 203
  • Sofia
dimidimi, добре дошла! По принцип свалянето е строго индивидуално. При мен става мнооого бавно, но важното е да се раздвижи метаболизма.

Аз вчера нещо съм объркала в обедната порция и огляднях ззверси около 2 часа след като бях яла.

Хайде вече всички сериозно, че не е хубаво да се дъним. Лично си признавам - вчера едно Corny не знам как ми се оказа в корема  Blush НО - от днес няма издънки.
До края на месеца си поставям лична цел да падна под 87 кг (не знам защо ама си мисля, че минали я тази цифра и ще съм още по-мотивирана). Освен това започвам и да спортувам, че детенце вече има бавачка, а аз почнах да работя и имам малко повече свободно време.

# 204
благодаря и на теб!!! те това е въпроса - как да го раздвижа тоя метаболизъм я???  Grinning

# 205
благодаря и на теб! ти от колко време си на режима и колко си свалила ... питам, защото се опасявам, че при мен може и да няма ефект. Метаболизма ми е яко прецакан и годините не ми са малко и изобщоооо.... картинка от всякъде
От 10 месеца съм на режим,свалила съм 9 кг.имам да свалям още 10-11 кг.На 30г съм,163 см.,не спортувам и това си личи от бавното сваляне на килограми.

# 206
Здравейте!
Засега се справям добре,вчера само си пропуснах плода следобед,но днес ще се поправя.
 Coffeeхайде да почерпя със следобедно кафенце,че на сутрешното неможах да се включа.
Лек и режимен ден!  bouquet

# 207
Деске,мерси,аз не съм пила тези дни кафе,а може да си направя,че как ми се яде сладкоооо...

# 208
  • Там някъде нейде !!!
Аз имам още едно кило в - . Вчера се мерих в залата и кантара вече показва 92.2кг. Ей много съм щастлива и доволна от себе си . От едно известно време обаче взе да ми пада кръвното и да ми се мае главата . Кво да правя момичета, дайде ми съвет .

# 209
Пий чай от коприва.

Общи условия

Активация на акаунт