Режимите на Ипократис 6

• 16 383
  • 422
  •   1
Отговори
# 210
  • Там някъде нейде !!!
А течностите не свалят ли кръвното ?

# 211
Адашке,няма да се даваме Wink
Снежка, поздравления!

# 212
ДесиХ2 , поздравявам те за успеха! и тези 10 месеца стриктна ли си била? Че честно казано си мися, че аз и 10 дена няма да издържа... , мислех да опитам първо 2 седмици да видя дали ще има някакъв ефект изобщо. и аз съм с твоя ръст - 163см, но съм на 42 г вече, в момента съм 61кг, а много бих искала да стигна до 55, но и да ги задържа някак.

# 213

Не, на мен ми го вдигат. Сигурна ли си че е от кръвно?

# 214
Една моя приятелка,която без кафе не можеше да отлепи сутрин,после пиеше още 2-3 ,за да поддържа кръвното,започна да пие такъв чай и каза,че й действал супер.тонизирал я и не й падало кръвното,даже кафето беше спряла.Със сигурност няма да ти навреди,един чай сутрин,вместо кафе,пробвай.

# 215
  • Там някъде нейде !!!

Не, на мен ми го вдигат. Сигурна ли си че е от кръвно?
Да бе, взех да си го меря редовно, защото мислех, че ми е високо.
Една моя приятелка,която без кафе не можеше да отлепи сутрин,после пиеше още 2-3 ,за да поддържа кръвното,започна да пие такъв чай и каза,че й действал супер.тонизирал я и не й падало кръвното,даже кафето беше спряла.Със сигурност няма да ти навреди,един чай сутрин,вместо кафе,пробвай.
Вчера си го мерих след изпити три кафета, ама кафета и мислех даже, че най-верояттно съм го вдигнало от тях. Обаче след измерването се оказа 100/70 . Дано ми премине, надявам се, че е от времето.

# 216
Снежке, а вие ли ти се свят? Гади ли ти се?

# 217
Вчера си го мерих след изпити три кафета, ама кафета и мислех даже, че най-верояттно съм го вдигнало от тях. Обаче след измерването се оказа 100/70 . Дано ми премине, надявам се, че е от времето.
Да нямаш анемия,я си пусни една кръвна картина.

# 218
  • Sofia
Снежка, и аз бях така няколко дни - пий повече течности, чай - както ти е казала Деси коприва - или пробвай зелен чай.

# 219
и днес съм на режима... имам салата с хляб за обяд... но сутринта когато да взема хляба той мухлясал....и днес съм само на 1 краставица... ще видя утре резултата

течностите мисля, че качват кръвното.Аз съм с ниско кръвно и пия много течности... и кафе ..

Аз имам още едно кило в - . Вчера се мерих в залата и кантара вече показва 92.2кг. Ей много съм щастлива и доволна от себе си . От едно известно време обаче взе да ми пада кръвното и да ми се мае главата . Кво да правя момичета, дайде ми съвет .

аз пия много течности и така ми се вдига

# 220
  • Там някъде нейде !!!
Снежке, а вие ли ти се свят? Гади ли ти се?
Да ти кажа честно, гади ми се да. Все едно ще върна обаче само ми е едно такова гадно и ми се повдига. Това ми се случва от понеделник насам. Сигурна съм, че не е от режима, спазвам го от доста време, що годе без прегрешения и сега за първи път ми става така. Другата седмица имам час за ендокринолог а на 21 за гинеколог. Ще видим какво ще кажат лекарите.

# 221
Но не ти се вие свят, нали?

Пак се издъних тая вечер. Утре ще изкарам някак, в събота ще гледам да не се оливам. И от неделя вече нема мърдане.

# 222
  • Там някъде нейде !!!
Да не ми се вие свят, едно ми е отнесено такова.

# 223
А ако си завъртиш главата рязко настрани завива ли ти се свят?

# 224
  • Там някъде нейде !!!
А не ме карай да пробвам, че сигурно ще падна. Замотава се да .

Общи условия

Активация на акаунт