Режимите на Ипократис 6

• 16 374
  • 422
  •   1
Отговори
# 255
ето ме и мен...

Днес си направих нещо като потоп.. от сутринта станах много гладна... лъгах се с активия..после 2 ябълки...2 банана..докато най-накрая дойде време за обяда... хапнах зелена салата с пържола... 2-3 картофчета... и препечен хляб...сега ми е много тежко ужас..  Embarassed
DuffyDoo ако искаш я публикувай...после на новата тема ще я сложим на 1ва страница при другите...

# 256
Леле хора ако знаете тези два дни какво сътворих..............не смея да се кача на кантара
Както казва мъжа ми когато се оправдава " то стана една, не е за разправяне" Laughing
то бе ядене,пиене, пушене ............мисля да направя няколко дни само на ябълки да прочистим че другата седмица каква тежка програма ме чака в края ......

# 257
Леле хора ако знаете тези два дни какво сътворих..............не смея да се кача на кантара
Както казва мъжа ми когато се оправдава " то стана една, не е за разправяне" Laughing
то бе ядене,пиене, пушене ............мисля да направя няколко дни само на ябълки да прочистим че другата седмица каква тежка програма ме чака в края ......

Не си само ти, само че при мен е без пушенето.
Срам ме е да се погледна в огледалото, страх ме е да се кача на кантара  Embarassed
А пък като си помисля за идващите празници и леко изпадам в депресия. Как ще се удържам не знам, а пък съм доникъде ooooh!

# 258
Аз пък съм стриктна днес. След цяла седмица оливане.  Mr. Green

# 259
Айде волята да ни посети днеска  и всички да сме режимни   newsm03 newsm10

# 260
Добро утро,

И аз така вчера си направих потоп... 1 килце на горе (50 кг. съм сега) но идващата седмица ще ги стопя... така , че момичета хайде сериозни
BOTZ79 ,  *Галя*  вчера ви беше просто свободният ден... от днес стриктни и всичко ще е ОК
 ICE_89  добре дошла отново .. Hug надявам се нашите режими да ти помогнат...

# 261
Добро утро и от мен!
Аз бях режимна до снощи и от къде се появи един шоколад,добре че голямата изяде половината, че щях целия да го омета,но от днес съм пак на линия.
Лек и режимен ден!  bouquet

# 262
След една седмица спазване на режима  на Aia не съм мръднала , ама въобще/ 57 кг. съм/. В чуденка съм дали да продължа или  този режим не е за мен?  newsm78

# 263
Момичета, да ви питам-ако пиете кафето си със захар и мляко, каква алтенатива намирате по време на диетката/? Че преди малко хапнах активията и сега неистово ми се пие кафе, ама без захар не мога.....по-добре да не го пия.

# 264
Здравейте момичета! Добро утро и хубав и успешен и диетичен ден и седмица и тн и тн!!!
Аз горе- долу се придържам към режима... да видим до кога  Embarassed не се тегля нарочно сега - ще е след още поне три дни.
Петинка - аз да си кажа честно без кафе също не мога и не само сутрин... през деня не слагам нищо в него, пия го чисто, но сутрин задължително си слагам по 2 с.л. мляко прясно нискомаслено ако не сложа започва дразнене и болки в стомаха. Не мисля, че 20мл нискомаслено прясно мляко ще ме убият...
 Hug на всички режимни и  Grinning да сте!

# 265
Момичета, да ви питам-ако пиете кафето си със захар и мляко, каква алтенатива намирате по време на диетката/? Че преди малко хапнах активията и сега неистово ми се пие кафе, ама без захар не мога.....по-добре да не го пия.

Аз си го пия с мляко. По принцип не го пия със захар. От това никоя диета няма да ме откаже  Mr. Green Вземи си фруктоза вместо захар.

# 266
Petинка на мен Ипо ми разреши да си пия кафе със захар. Каза, че проблема не са въглехидратите, а мазнините всъщност и че 2 кафета на ден с по 2 захарчета са ок.

# 267
Айдеее,привет и от мен.Режимна съм на 80%,но обещавам да се поправя.Вчера беше потоп-а,но кантарът днес се държи прилично,то и аз хапнах прилично.Събота и неделя много бачкахме по двора и ремонта на майка ми и сигурно затова удържам нещата.Утре съм при Ипо,да видим какво ще каже.не съм била от 2 месеца.
След една седмица спазване на режима  на Aia не съм мръднала , ама въобще/ 57 кг. съм/. В чуденка съм дали да продължа или  този режим не е за мен?  newsm78
Режимите по принцип са индивидуални и са правени според нуждите и навиците на този,за който се отнася.Смени режима /има няколко в темата/ и виж как ще ти се отрази.Не винаги задържането означава,че режимът не действа.И аз съм в застой 2-3 седмици и много пъти се е случвало,а режима ми е сменян 2 пъти за 10 месеца.

# 268

Аз си го пия с мляко. По принцип не го пия със захар. От това никоя диета няма да ме откаже  Mr. Green Вземи си фруктоза вместо захар.

Petинка на мен Ипо ми разреши да си пия кафе със захар. Каза, че проблема не са въглехидратите, а мазнините всъщност и че 2 кафета на ден с по 2 захарчета са ок.

Благодаря, момичета!!! Значи няма да се кахъря, пия по 2 кафета с малко захар и си свиркам Peace

# 269

Благодаря, момичета!!! Значи няма да се кахъря, пия по 2 кафета с малко захар и си свиркам Peace
И аз пия кафе с кафява захар,не мога без сладичко.

Общи условия

Активация на акаунт