Режимите на Ипократис 6

• 16 341
  • 422
  •   1
Отговори
# 330
Ей ме на
Аз ядох хляб. И суджук. И бисквита. Ииии набийте ме.

Деси ми се губи?
Ей ме на....ИдЕм да те напРЕдаша,както казава синчето.Как навреме се включих.Момичета,от ремонти и задачки не ми остава време да влизам в нета.А уж не ходя на работа,само дето от 10 сутринта сега съм се прибрала.Даже детето на плуване не успях да заведа.
Такааа...Бях при Ипо вчера и разбира се забравих да го питам за витамините.Но го питах за кантара:
Какъв да си купя?Каза:-Никакъв,спри да го гледаш този кантар,с него няма да отслабнеш.Гледай какво ядеш и дрехите си.
Иначе съм свалила 2 кг.за 2 месеца и по 2 см.от обиколки с изключение на бедрото ТАМ СЪМ КАЧИЛА 2 см...Явно задържам вода.Каза ми да съм по-стриктна(то аз си го знам де),но като цяло е доволен от мен,че държа фронта и не съм се отпуснала да качвам.За първи път в моята кариера на отслабваща,мазнините ми са под 30%....29 и нещо си.Общо имам към 19,8 кг.мазнини :о Продължавам с целите.Другия път ,ако съм спазвала стриктно диетата,но няма голям ефект,ще ми сменя нещо.Каза,че мога да заменя едното месно ядене с бобови,веднъж в седмицата или кофичка мляко с един банан.Супер,особено ако съм в движение и нямам къде да ям.Това от мен,отивам да готвя.

Последна редакция: ср, 16 апр 2008, 18:54 от ДесиХ2

# 331
  • Там някъде нейде !!!
Леле, това вашето на нищо неприлича. Може ли такова нещо. Нямаме тука 2-3 дни и вие сте се уляли направо. Спирайте се щото ще ви шляпкам всичките.

# 332
Леле, това вашето на нищо неприлича. Може ли такова нещо. Нямаме тука 2-3 дни и вие сте се уляли направо. Спирайте се щото ще ви шляпкам всичките.

виновни  #2gunfire направо ми идва  #2gunfire #Cussing out а как ще отида утре при Ипократис тъкмо смъкнах  smile3511  newsm45 smile3518 smile3518

# 333
Aia и аз утре сутрин съм при Ипо, може да се засечем. Тъкмо си мисля, че трябва да ям съвсем безсолно, да нямам никаква вода, та да се представя по-добре. Ама, кой ли ще излъжа и аз, де.

# 334
Aia и аз утре сутрин съм при Ипо, може да се засечем. Тъкмо си мисля, че трябва да ям съвсем безсолно, да нямам никаква вода, та да се представя по-добре. Ама, кой ли ще излъжа и аз, де.

ти от колко часа си??? аз съм от 14.30 часа

# 335
Е, жалко, аз съм от 10.30.

# 336
azira кажи му че вчера е бил лош ден за хората на диета  Joy и следващите клиентки да не ги мери на кантара...  Laughing

# 337
Добро утро, да споделя направих един експеримент от три дни не мога да пазя диета , но вчера се улях една кутия арменски сладки, шоколадов сладолед  и манджи които  по принцип не ям тоест не ми се готви за това, иии иии съм отслабнала -500 грама от колко седмици ям само едни и същи работи и явно смяната на храната и увеличаването на количеството ми помогна Peace Simple Smile newsm03 или пък може и от любов да е станало Wink

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 08:57 от ICE_89

# 338
Здравейте момичета,

Вчера голям провал  Embarassed как ще се явя пред Ипо днес не знам  Embarassed Днес си почвам режима отначало и никакви издънки... хайде стягам се... че ще ми омалеят дрехите ooooh! по - късно ще пиша как е минало

# 339
добро утро и от мен, вчера на ЧРД-то хапнах салатка и панирани сиренца и кашкавалчета, пийнах и биричка не е като да не пийнах, НО поне не се нахвърлих на пици и спагети така че не се чуствам чак толкова гузна, няма да си посипвам главата с пепел.....
днес мисля да съм режимна

# 340
Как сте, момичета? Сигурно всички вече сте слабички, а аз останах единствената дебеланка  Mr. Green
И ще си остана такава явно. Да знаете какъв сандвич си спретнах за закуска  ooooh! Че си го и изядох.
Волята ми я няма, а на всичкото отгоре съм освирепяла за тестено и сладко  #Crazy То, трябва и да ми идва де. Ама това едва ли е някакво оправдание.

# 341
Ето ме....Спи ми се ужасно,пих кафе,ядох ябълки.Имам много работа,ще пиша тези дни.

# 342
  • Там някъде нейде !!!
Ами като не си спазвате режимите, как няма да си стоите дебеланки. Аз съм добре и съм режимна което е най-важно. Айде късмет и на вас и повече режимни момичета довечера да се отчетат.

# 343
Здравейте!
Снощи бяхме на гости и естествено издънка,но днес съм пак на линия,до събота(поне до обяд) мисля да съм без издънки.
отивам да разкърша малко снага.

# 344
обядвах шунка с краставица... стриктна съм...въпреки вчерашните издънки!!! стягам се да ходя при Ипократис   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт