Априлчета 2008 !

• 13 469
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
  • в илюзия
Asja , Vercho най-после се появихте Hug Бях се замислила вече да не сте се разраждали.

Да се отчета за прегледа - скоро /в близките 1,2 дена/ няма да се видим с беба според доктора иначе била слязла доста надолу и вече главичката се е нагласила за излизане  Crazy Иначе сме над 3100 гр. , но не можаха да ни вземат размерите хубаво , защото главичката е слязла много надолу. Иначе урината ми е чиста от бактерии , но имам левкоцити 7-8 според доктора са добре.
На 3 , ако не сме се родили ни вика на запис на тонове.
Галиво много се радвам , че прегледа е минал добре и всичко е наред Peace

# 106

Аз залагам за следваща мама на Бибо или Акварел Laughing

Как ми се иска, ама доктора днес беше на друго мнение  Weary Ей, хора, създала съм му 5 звезден апартамент на мойто бебче и хич не иска и да излиза. Може ли няколко дни преди термин водите да са добре и плацентата да не е зряла още  newsm78  Докторът каза, че бебето си се чувства перфектно в мен. Сега ни предстои сериозен разговор с бебчо като се върне и татито от работа  smile3521
На всичкото отгоре и милиметър разкритие нямам.
За отчета - вече сме 3300 гр. и сме много ниско долу, както я и усещам.
Другото, което ми каза док, е че това бебе трябва да излезе нормално. Секциото е противопоказно при мен, защото на същото място където режат аз съм оперирана от херния. И сега ново пет. То не че аз не искам нормално, ама друго си е като знаеш, че имаш и резервен вариант.

galivo, браво за хубавите резултати днес  newsm10

tedi_ip, не се шашкай, и нашата беба е супер дива, но от вчера мога да кажа че малко се е кротнала. Но няма никакъв проблем.

# 107
  • варна
Благодаря на всички за успокоенията и куража!Незнам как ще изчакам до утре 8.30 прегледа,дано и доки каже,че всичко е наред!
Някой знае ли нещо за Вера?
Надявам се утре сутрин да прочета за още здрави,сладки бебчета и щастливи мами,а и аз да мога да се похваля с хубави новини.
От мен приятна вечер на всички!  bouquet

# 108
Дона, Миленаг, страшни истории!  #Crazy  Grinning Както мъжа ми постоянно казва - "бременна му работа"...

Galivo, много се радвам, че всичко е наред! Много си права за докторите, но нали знаеш - както казват и момичетата, винаги е хубаво да чуеш две мнения, особено в тва нашто състояние, когато какви ли не мисли ти се въртят из главата... Важното е, че си се успокоила и че бебо си е съвсем наред!  Hug

Aquariel май е на линия. Кажи как си, още не си тръгнала към болницата май  Wink

# 109
Абе побърках се да чистя прах, да нареждам, да оправям гардероби и нищо  smile3516 Даже не ме заболява толкова силно кръста, само яйчниците  си ме болят! Ще видим тая вечер тея силови упражнения до къде ще доведат. Няма да спирам, отивам да продължавам!  newsm28 1dishes hang Ако не друго поне ще блесне у нас  Peace

# 110
  • Русе
Здравейте и от мен в новата ни тема  Hug !!!

Аз от вчера на обяд имам проблеми с форума,та чак сега успях да ви изчета и съответно да пиша .

Честито на новите ни мами   bouquet !!!Само хубави мигове с бебчетата !!!

Да ви се похваля,че снощи и аз най-накрая хапнах кекс  Mr. Green .Успях да "излъжа"мъжо ми  Crazy .Ама въпреки това нямам никакви признаци за раждане  Thinking .Днес му викам на моят мъж(след поредния му въпрос"Няма ли някакви признаци"  Joy ),че беба ще бъде ината като баща си ,а той ме контрира с отговора:"По-скоро мързелива като майка си "  hahaha .Като се замислих комбинацията от двете звучи доста страшно  newsm78  и ако найстина се окаже вярна дупе да ни е яко с татито  Crazy .

Ами това е от мен за сега .Лека вечер на всички   bouquet

П.С.Ако не родя до 02.04 ще дойда на Русенската срещичка  Whistling

# 111

.Днес му викам на моят мъж(след поредния му въпрос"Няма ли някакви признаци"  Joy ),че беба ще бъде ината като баща си ,а той ме контрира с отговора:"По-скоро мързелива като майка си "  hahaha .Като се замислих комбинацията от двете звучи доста страшно  newsm78 
rotfImao rotfImbo smile3532 smile3534 newsm62 Joy hahaha

# 112
  • Popovo
Аквариел, залагам на теб, че утре Габи ще ни е първото бебче за деня. Hug Heart Eyes

# 113
Aquariel и аз като теб цял ден чистя вкъщи и сега се чувствам толкова уморена smile3518 но нито контракции имам,нищо.......само си усещам корема някак по-тежък !

# 114
Абе побърках се да чистя прах, да нареждам, да оправям гардероби и нищо  smile3516 Даже не ме заболява толкова силно кръста, само яйчниците  си ме болят! Ще видим тая вечер тея силови упражнения до къде ще доведат. Няма да спирам, отивам да продължавам!  newsm28 1dishes hang Ако не друго поне ще блесне у нас  Peace
Мдам! То се е видяло! newsm78 Досега си яхала метлата и нищо не е станало, значи е време да...яхваш мъжа ти!  Joy hahaha Joy Ей, много изпростях, извинявам се! Ама така, де, май само секс не си пробвала днес!

След като цял ден бях на работа, минахме през Кауфланд, пазарихме и се прибрахме да чистя и готвя, че сестрата на мъжа ми и мъжа й ще ни идват на гости! Мъжът ми пече вънка на скарата! Готова съм, сега ги чакаме, ама ги няма още!

Последна редакция: пн, 31 мар 2008, 21:12 от asja

# 115
Честито на обебилите се мами! Hug Hug

При мен нищо ново - втвърдява ми се корема няколко пъти на ден и толкоз!  Grinning

# 116
Защо ли си мисля,че утре на шега,на майтап ще си имаме бебе Габи и бебе Дани newsm78 newsm78 newsm78!!!

# 117
Добър вечер!

Честити бебоци на koteto7975 i Milleni!!! Да са ви живи и здрави малките слънца!

Aquariel, още ли си тук?  Hug Айде тръгвай вече към болницата....днес почти бях сигурна, че като се прибера и ще видя, че Габи вече е решила да се появи!

Петя, много се извинявам, че не можах да ви изчакам с бебо, но мъжа ти ми каза, че май доста ще се чака, а нямах много време!   bouquet Виждам, че си на линия... Как сте с бебо? Слуша ли?

Мдам! То се е видяло! newsm78 Досега си яхала метлата и нищо не е станало, значи е време да...яхваш мъжа ти!  Joy hahaha Joy Ей, много изпростях, извинявам се! Ама така, де, май само секс не си пробвала днес!
  Joy hahaha  Joy hahaha Абе много мами и това пробваха, ама тц! Mr. Green  Ей лесно тез бебоци не се дават и си стоят на топло!

# 118
Здравейте момичета   bouquet
Не мога да изчета всичко   ooooh!
Затова искам да кажа ,Честито на всички нови мами !!!
Аз ще разказвам утре с подробности ,сега исках само да кажа че вече сме в къщи и всичко е ОК ,малкия е много голям гушлю,само папка и спинка (поне засега де )Сложих още няколко снимчици утре ще имам и от исписването
Искам и да ви благодаря на всичките за милите пожелания ,и да ви пожелая емоцията която преживях аз едва ли някога ще имам по-хубав рожден ден !!!
Много целувки от мен и малкия Стефчо!!!

# 119
  • София
Таман си помислих, че съм те разкрила и гледам Тифани ме изпреварила, пък и ти сама се разкри Simple Smile

Добре дошла обратно в нашите редици, Пете! Липсата ти беше осезаема Simple Smile Много се радвам, че при теб всичко мина толкова добре ! А Стефан е един чудесен малък бебок! Дано е толкова послушен и кротък, колкото и хубав Simple Smile А Сашко - за него нямам думи....страхотен сладур е  love001 Така искрено ни развесели, когато дойде с татко си да ни почерпи за братчето Simple Smile Предполагам, че сега е много щастлив батко Simple Smile

Лека първа вечер вкъщи !  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт