ВРАЦА - 13

• 11 452
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
момичета къде сте

# 151
добро утро момичета днес времето е ужасно #Cussing out

# 152
Да времето е ужастно но пък тази седмица го дават доста топличко, че се зомбирахме вътре само

# 153
Ето ме и мен. Ходихме на София с влакчето, а Валя проспа пътуването. Уцелихме от новите влакове и първо се набутахме в първа класа  Money лелеее то е перфектно хубаво вътре  ooooh! Shocked Още съм във възторг. Доплащането е 2.50 лв и се отказахме, че за трима си е множко. Следващия път си се качвам в първа класа и така. Забравих да снимам. Но и в втора класа не беше лошо. В сравнение с първата класа на старите влакове, това ми се видя повече от първа. По-късно ще кача снимки от пътуването. На Валя и тръгва втория зъб и е ужас сега  Rolling Eyes Взех и наколенки, колан за прохождане и вълшебната чаша на Авент и съм мн доволна  Hug

# 154
и ние ходихме на София,но с колата.чудя се как може да вали цял ден без да спира Sad както казах от утре съм на работа,ще ми липсва форумчето,но е временно.

# 155
хайде и аз да се впиша днес Grinning много е кофти времето наистина, дано се оправи тая седмица, че иначе ще си гледаме по цял ден охлювчетата Mr. Green утре май ще ходим да видим бебчо. Петя- лека работа на теб утре Wink Мимка, какви са тия нови влакове? Не съм ги виждала май newsm78
Отивам да си сготвя лиохлювите  chef и си лягам. Лека и мека на всички smile3507

# 156
Добро утро  Flutter
mi6ence може да не си го засичала. Това е влака за София в 7:45ч. Не знам дали има други и по кое време. Когато живеехме в София и си пътувахме, нямаше такива хубави влакчета. 
Като гледам през прозореца, утрото наистина е добро. Днес ще се излиза  Hug

# 157
добро утро и от мен..макар че се събудих от адска болка в крака. Докато бяхте бременни случвало ли ви се е да ви се схващат мускулите на краката докато спите? Confused Много е гадно  Sick

# 158
Добро утро и от мен!!!
Вчера наистина беше много лошо времето но ние си бяхме вътре напалихме камината и си ни беше супер.От днес го дават оправяне, а  в някои райони 30-32 градуса. newsm44 идва време за срещичка усещам.Предлагайте на кой кога му е удобно и да решим е ако има желаещи разбира се

mi6ence на мен често ми се схващаха мускулите на краката.Случвало ми се е както си вървя да остана на място докато не ме разпусне.Всичко минава и се забравя с първата прегръдка на бебчо

# 159
Добро утро и от мен!За болката в крака/мускулите/,случвало ми се е и то доста често,нещо като схващане.Много е неприятно,но след като родих това усещане  почти изчезна.Simple Smile

# 160
Само болки от тежестта съм имала в краката, а иначе не са ми се схващали мускулите.
За срещата аз мога всеки ден с изключение на събота и неделя, че тогава имаме гости.

# 161
Аз пък имах перфектна бременност, почти никакви оплаквания нямах. Нито подути глезени нито болка в краката. Щастливиките като мен май са малко.
Стахотен ден аиде обувайте сандалите и на разходка

# 162
здравейте момичета, на мен ми се случва от време на време като легна или поседа по дълго време да се движа после като бабичка докато се раздвижа, а от леглото ми се случва и моя да ми помага да стана или да трябва да се хвана някъде направо като баба на 100г. hahaha hahaha hahaha предполагам че така ще изглеждам ако ги стигна,
За срещата на мене по всяко време ми е удобно вече, не се съобразявам с работа.  bowuu

# 163
afroditka1783 загледах се по аватара ти и така се замечтах, че ми се стори, че морето е до мен, а под краката ми мърда пясък  hahaha Ах морето  Hug Много ми се ходи, но Валка е малка и ще е догодина.

# 164
И мен ми се струва че тази година ще го пропусна че бебпчо ще доиде в наи топлото, а и с тези мои контракции не съм много за път инатоварване Sad Cry но като се стопли се каня да прескоча поне 1 път до реката Peace

Общи условия

Активация на акаунт