ВРАЦА - 13

• 11 451
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Aаа за море ли говорехте ?
Само да не ви стана гадна ние заминавамеееее на 31.05 newsm44   за 17 дни на о.Крит
Малко по-сериозно сега хайде да се уговорим и да се срещнеш до края на седмицата

# 166
Здравейте и от мен, не мога да смогна да вляза да пиша Simple Smile Днес ходихме на изследвания- _baby беше права, това с даването на урина е ад. Седели сме 2 часа в очакване над легенче- направо ужас, но най-накрая успяхме. Тия пликчета, които ги продават за тази цел не стават за нищо, може би ако е момченце и да свършат работа. Колкото до срещата аз мога всички дни без събота и неделя.

# 167
Момичета, хайде утре, ако имате време да се видим на кафенце някъде! Аз живея вече в блока над Флирт- заведенийцето, което е на центъра, бившия ресторант Здравец. Оставям телефона си, без да се притеснявам от нищо. Казвам се Атанасия- 0887733298. Много ще се радвам да се видим и поговорим за всичко,което ни интересува. Сега пиша от клуб. До края на седмицата ще имаме интернет в къщи. Утре не зная дали ще мога да дойда пак до клуба. Затова оставям тела. Лека вечер! Hug
Муциту

# 168
То ще е хубаво да е тази седмица, че го дават хубаво време. Аз мога днес, но няма да съм сама. Понеже имам уговорка с една приятелка и ще съм с нея, но ако нямате нищо против, ще дойда. Аз ще излизам към 1:00 и ще съм из центъра. И ако ме няма, когато се разбираме ще си оставя телефона и аз, но на лични Wink

# 169
Хубаво е да се оговорим няколко дена предварително за да могат всички да разберат, тъй като някой четат само вечер а други (като мене) само сутрин.

# 170
Аз в четвъртък чакам сестра ми да дойде и няма да мога, поне до края на седмицата. Ако не е утре, ще мога чак другата седмица.

# 171
ми да пробваме утре? който е за да казва кога му е удобно

# 172
обадих се на Муциту- тя каза че може би ще дойде в 13:30 на Суми. Там ще сме аз и Red_Sonya, така че който иска да заповяда. Ако не успеем за днес другата седмица пакSimple Smile Добавих и 2 снимчици в Децата ни.

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 10:49 от Bubeto79

# 173
Аз няма да мога днес. Утре след 12 мога.

# 174
Мами, можете ли да ми препоръчате книга за гледане на бебче?  Thinking

# 175
аз няма да мога защото съм на работа,иначе имам желание.вие как сте?аз съм малко изморена,но ще свикна нали е само за 1 месец време.

# 176
Добро утро, поспаливки Grinning

# 177
И аз казвам добро утро и да попитам вчера направихте ли си срещичка,че аз така съм се отплеснала с работа,че късно ви прочетох Mr. Green

# 178
добро утро момичета Simple Smile Днес много гадно време, този път познаха с прогнозата   Sad  Да ви се похваля, вече си имаме столче за хранене- ще снимам и ще го кача да го видите. Вчера мъжа ми ходиха до Илиенци- оказало се, че столчето там струва 128 лв., тук ми го продаваха за 150, но най-фрапиращото е че ако купиш на едро от склада същото столче е 95 лв ( на едро значи над 10 бройки). Знам че има отстъпка когато пазаруваш на едро, ама чак пък толкоз!!!
ZuzyM, buba85, afroditka1783- къде сте момичета? Драсвайте по някой ред че сте добре  Grinning
Вчера се видяхме с Муциту, минахме и през градинката където _baby обича да ходи с надеждата да я засечем, но уви... дано да успеем да се срещнем другата седмица.
Айде стига съм писала- лек и приятен ден на всички   bouquet

# 179
А ето ZuzyM се появила докато съм писала  Mr. Green И да те питам- като ходиш на работа към колко часа ще ти е удобно за евентуална среща?

Общи условия

Активация на акаунт